Milyen húst vágott a londoni broil?

Originally London Broil készült Law Steak -vel, de az évek során a nevet számos más sovány, vastag marhahúsra, például felső -ra alkalmazták. Általában megtalálja a londoni broilot, amely egy 1 hüvelykes steakből egy 4 hüvelykes sült, amely a marhahús bélszínéből vagy kerek szakaszából származik.-ben, a tehén melyik része egy londoni broil?

London civakodás , vagy kör tetején, egy izmos darab vágott húst a hátsó a tehén . Nem a drága loin szakaszból, és nem elég nagy ahhoz, hogy sült, a felső körben a sovány, de kemény, ezért fontos, hogy megfelelően felkészüljön a vágás élvezetére.

Másodszor, mi a különbség a tokmány és a londoni broil között? Az felső kerek és az alsó kerek vágások a tehén hátsó végéből származnak. A felső forduló nagyon sovány, de hajlamos több, mint az alsó forduló, és gyakran szeletek (amelyek néha " London Broil "). Chuck Roast a tehén másik végéből származik - a váll és a nyak körüli terület.

Csak így van, a londoni roston egy kemény húst?

Élelmiszer-rajongók lesznek, hogy elmondják, hogy az London Broil nem marhahús , hanem egy főzési módszer. Kemény darab hús & mdash; általánosan, szegélyezik vagy felső kerek szelet & mdash; marad a páclében egy éjszakán át, majd roston mellett a magas hő és szolgálja vékonyan szeletelő hús & ldquo; egész gabona. & rdquo;

London Broil és Skiset Ugyanaz?

& ldquo; London Broil & Rdquo; jellemzően a marhaállat kerek (felső kerek vagy alsó kerek) része. Ezért főzött egy Quick broil , jellemzően nem múlt közepes ritka vagy közeg. Brisket viszont az állat elülső részéből származik.

London egy olcsó húsvágás?

Ha látsz egy Cut jelölt & ldquo; London Broil & Rdquo; A szupermarketben ez egy jó jelölt erre a marináló és grillező főzési módszerre. Ön is használhatod a pörköltek vagy kisebb bukák számára is. London Broils, Farkas Steak , és a felső kerek steakek általában kevésbé drágák, mert kemények és soványok.

a londoni broil és a szoknya steak ugyanaz?

Mint Skirt Steak , Lack Steak veszi a marinádokat, mint egy kövér gyerek, hogy krumpli, de szintén egyszerű grillezést kölcsönöz. A Tender Flank titka az, hogy szeleteljük szuper vékony. Egyes hentesek eladják az Flank Steak -t a név & ldquo néven; London broil , & Rdquo; Míg mások ezt a kifejezést használják a körből (ez a tehén csípője).

Mi megy jó a londoni broildal?

30+ oldalsó ételek, amelyek nagy grillezett steak
  • könnyű grillezett édesburgonya.
  • Grillezett parmezán brokkoli.
  • Tangy Sárgarépa Slaw.
  • örökölt uborka.
  • a végső grillezett cukkini saláta.
  • fény & amp; Könnyű brokkoli saláta.
  • pörkölt édesburgonya Cilantro Pesto.
  • ropogós só és amp; Ecet burgonya.

Ön ajánlja London Broil?

londoni broil a londoni broile hiányos, hacsak az YOU a hűtőszekrényben marinatálja az ízletes összetevőket. Ezért a legjobb módja annak, hogy az London Broil pályázat meg lágyuljon, és megragadja azt. A marinád kiválasztása a személyes preferenciától függ.

A londoni broil vágása a legjobb?


kerek steak

Mi a másik neve London Broil?

" London Broil " eredetileg az rugózott szárnyas steakre utalva, bár a modern hentesek címkéket, coulottét vagy más vágásokat " London Broil " -ként " London Broil" -ként jelezhetnek, és a kifejezés többet jelent meg a az előkészítés és a szakászat módszere, mint egy specifikus hús vágásához.

Mit néz ki a londoni broil?

jellemzően egy marbolt, majd a Quick- sült -t vagy grillezett. Ez magas hőt jelent, így a külső lesz ropogós, de a belső nem szakács, és kemény lesz. Ezután vékonyan kell szeletelni a gabonát, hogy a szálak nagyon rövidek legyenek, ami sokkal pályázati élményt eredményez.
Az

olyan, mint a szoknya steak?

A két legfontosabb különbség jön le, hogy mennyire kemények. Skirt Steak keményebb köszönöm Lack , és intenzívebb ízű.Ez azt jelenti, hogy csak ritka vagy közepes-ritka lehet, és általában a legjobban seared. Ha előnyben részesíti az Steak jól elkészítését vagy ajánlatát, azt tanácsolom az FLANK -re.

London Broil kemény?

A London Broil általában egy kemény vágás hús, de nagy ízű. Ha helyesen van elkészítve, egy ízletes steak lesz, egy szép tehetetlen ízű és gyengéd rágással. Mivel a főtt előtt marinált, az összetevők ízléseire kerül.

mennyi ideig tart a steak?


Pozíciós sütő állvány úgy, hogy az Steaks 3-4 hüvelyk legyen a fűtőelemtől. Előmelegítés sütő az " Broil " beállításnál a maximális hőmérséklet -nél legalább 5 percig (lásd megjegyzés). Helyezze az Steaks -t a sütőbe. Broil Steaks oldalanként 3-12 percig (lásd a jegyzetet).
Az

egy londoni broil, mint egy londoni steak?

Ahogy a név azt sugallja, hogy az Flank Steak egy tehén egy adott területétől származó húsvágás, míg az londoni broil rendszerint egy olyan módszer, amely a különféle sovány vágások főzésére szolgál, mint az Law Steak .

London Broil és Flank Steak Ugyanaz a dolog?

London Broil és Flank Steak valójában az azonos marhahús vágása. A különbség közöttük van, hogy hogyan készülnek és vágják a kiszolgáláshoz. Míg az Flash Steak főzött egészben, az London -et nagy darabokra vágjuk, majd főzzük és szeletelik a gabonán.

Hogyan ferde a kerek steak?

Útmutató: Az steak -nek megfelelően az Steak , helyezze el az steak -et egy tányérra, és fedje le mindkét oldalt kb. 1 teáskanál kosher / tengeri sóval a főzés előtt. Használja az ujjait, hogy óvatosan dolgozzon ki a só granulátumot a felületre, lebontja az hús szálat . (Még több ízért adjunk hozzá zúzott fokhagymát a sóhoz.)

a csúcsos steak jó?

Top Round nagyon sovány és kemény, és így ez az egyik olcsó marhahús . A költségvetésbarát vágáshoz viszonylag ízletes a költségvetésbarát vágáshoz viszonylag ízletes. Az Steaks -ba is előállítható, amelyek reszelve vagy marináción javulnak, de az felső leggyakrabban pörkölt és szeletelve a sült marhahúsra.

mi a rump sült?


A fartő sült leggyakrabban egy alsó (külső) kerek, vágott a hátszín végén a kerek (különböző izom a szem). Valamivel kemény, néhány marbling - párhuzamosan vagy pörkölt . Hagyományosan a vékony szeletelt sült marhahúshoz a Deli's stb.

Mi a másik neve Chuck Soast?

Chuck: az állat elülső részéből. Keresse meg Chuck sült, váll steak, csontozatlan Chuck sült, Chuck váll pot sült, Chuck Seven-Bone pot sült, vagy marhahús karok.

Melyik marhahús sült a legenda?

Tenderloin Roast Az legszebb marhahús sült , amely jól ismert, hogy sovány és zamatos.