Hogyan működik a tavaszi integráció?

A keret alapvetően lehetővé teszi az Do a következőket: lehetővé teszi az alkalmazáson belüli komponensek közötti kommunikációt a memóriaüzenetek alapján. Természetesen ez az működik a másik irányba; tavaszi integráció fogantyú beérkező hívásokat a külső rendszertől az alkalmazáshoz.A tavaszi integráció?

Spring Integration lehetővé teszi a könnyű üzenetküldés az rugó -ben letöltött alkalmazásokon belül, és támogatja az Integration külső rendszereket deklaratív adapterekkel. Ezek az adapterek magasabb szintű absztrakciót biztosítanak az rugó támogatása felett a távoli, üzenetküldéshez és ütemezéshez.

Ezt követően kérdéses, mi a tavaszi üzenetküldés? üzenet . Az Spring integráció üzenet egy általános tartály az adatok számára. Bármely objektum a hasznos terhelésként adható meg, és minden egyes üzenet példány tartalmaz a felhasználó által nyújtott tulajdonságokat tartalmazó fejlécek, mint kulcsértékű párok.

is megkérdezte, mi a Poller a tavaszi integrációban?

Rollable üzenetforrás. Az Spring Integration a szavazó fogyasztói minta második változását kínálja. Például, ha üzenetek letöltését egy távoli FTP szerver helyét, akkor az illesztő leírt FTP bejövő Channel Adapter van beállítva Poller rendszeresen lekéri az üzeneteket.

Mi az integráció a Java-ban?

BUD Java Business Integration (JBI) olyan specifikáció, amely meghatározza a szolgáltatásorientált architektúra (SOA), a webes szolgáltatáskommunikáció támogató alapul szolgáló struktúrát, amely a számítástechnikai entitások nevében, például az alkalmazási programok vagy az emberi felhasználók.

Mi a tavaszi köteg keret?

Spring Batch egy könnyű, átfogó tétel keret célja, hogy a fejlesztés a robusztus tétel alkalmazások elengedhetetlen a napi műveletek a vállalati rendszereket. A nagy volumenű kötegelt feladatok az keretrendszert nagy mennyiségű skálázható módon kihasználhatják az keretrendszert, hogy jelentős mennyiségű információt érjenek el.

Mi az adapter a tavaszi integrációban?

A Csatorna Adapter olyan üzenet végpont, amely lehetővé teszi egyetlen feladó vagy vevő csatlakoztatását egy üzenetcsatornához. Az Spring Integration számos adapter -t biztosít a dobozból a különböző szállítók, például JMS, fájl, HTTP, Web Services és Mail támogatásához.

Mi a szolgáltatási aktivátor a tavaszi integrációban?

A Service Activator egy SI komponens, amely egy Spring -MAned Service objektumot vagy babot aktiválja (vagy aktiválja). A Service Activator szavazás üzenetcsatorna üzeneteket keres. Azonban a feldolgozási módszer gyakran használja az üzenetadatokat (hasznos vagy fejléc információi) a munka elvégzéséhez.

Mi az átjáró a tavaszi integrációban?

Spring Integration Tutorial (8. rész) & ndash; Gateways . Az Gateways az SI API vagy más üzenetküldő API egyéb alkalmazási összetevőinek lazán összekapcsolására szolgál. Az Gateway FA & CEDIL-ként szolgál, Ade egy SI rendszerhez. Az Gateways -t egy interfész határozza meg.

Hogyan integrálja az API-t?


Hogyan készítsünk pihenő API-t tavaszi csomagtartóval
 1. A tavaszi rendszerindító projekt létrehozása.
 2. definiálja az adatbázis-konfigurációkat.
 3. hozzon létre egy entitás osztályt.
 4. létrehozza a JPA adatátviteli réteg létrehozását.
 5. Hozzon létre pihenővezérlőket és térkép API kéréseket.
 6. Hozzon létre egységvizsgálatot az API-kérésekhez és futtassa az egység tesztelését.
 7. A projekt építése és futtatása.

Mi a csatorna a tavaszi integrációban?

csatornás a tavaszi integrációban (és valóban EAI) az integrációs architektúrában lévő alapvető vízvezeték. Ez a cső, amellyel az üzeneteket egy rendszerről a másikra továbbítják.

Mi az integrációs keretrendszer?

Integrációs keretek A kölcsönhatás és a kommunikáció modellje a kölcsönös kölcsönhatásba lépő szoftveralkalmazások között a szolgáltatásorientált architektúrában (SOA) között. A legtöbb integrációs keretrendszer a Gregor Hohpe és a Bobby Woolf könyvvállalaton alapul és végrehajtja a -ot.

Mi bejövő és kimenő a tavaszi integrációban?

átjárók kétirányú (kérés / válasz). bejövő átjárók, ahol néhány külső rendszer kérést küld, és Spring Integration válaszokat. Outbound átjárók, ahol az Spring Integration teszi a kérést és néhány külső rendszer válaszát.

Mi az átlag a tavaszi Java-ban?

Spring keretrendszer egy Java platform, amely átfogó infrastruktúra-támogatást nyújt az Java alkalmazások fejlesztéséhez. Spring lehetővé teszi az alkalmazások létrehozását a & ldquo; sima régi Java objektumok és rdquo; (Pojos), és alkalmazza a vállalati szolgáltatások nem invazívan Poy-t.

Mi a tavaszi Java DSL?


Spring integráció Java DSL az rugó integrációs programozási modell szerves kiterjesztése, amely alternatívát ad az XML-konfiguráció alternatívájával az Rugó keretrendszer fúziójával Java & AMP; Annotation konfigurációs támogatás, Spring integráció EIP implementáció és az építőminta.

Mi a Poller a Java-ban?

Interface Poller & Lt; T & Gt;
interfész a felhasználó által biztosított hívható példány lekéréséhez. Használja, ha valamit a háttérben kell tenni (pl. Távoli meghívás), és várjon az eredményre, pl. Poll (Új Callabled & Lt; Eredmény & GT; {Public Object Call () {// Keresse meg az eredményt (null, ha nem kész) RemoteService.

mi a veszélyes?

A Poller egy olyan szoftver, amely periodikus kérelmet küld egy ügynök számára a kezelési adatokhoz. Például az Poller üzenetet küld a router ügynök kérve, hogy küldje vissza az egyes változók, majd az ügynök küld a változók vissza a Poller .

Mi a JMS tavasszal?

JMS (Java Message Service) egy Java Message Oriented Middleware, amelyet az ügyfelek közötti üzenetek küldésére használt üzenetek küldésére az üzenetek küldésére üzenetek küldésével, amelyeket akkor vettek igénybe, ha lehetséges, hogy végrehajtsák a tranzakciót. Ez a bejegyzés az JMS megvalósítására összpontosít, az Spring rendszerindítással, amely egyáltalán nem tart sokáig a beállításhoz.

Mi a JMS sablon tavasszal?

Az JMstemplape egy központi osztály az Spring mag csomagból. Egyszerűsíti az JMS használatát, és megszabadul a kazánkazetta kódtól. Az JMS erőforrások létrehozását és felszabadulását az üzenetek küldése vagy fogadása során kezeli.

mi a tavaszi amqp?


Spring AMQP az AMQP -benzárt megoldások rugó megvalósítása. Spring AMQP biztosítja az A & Ldquo-t; sablon és rdquo; magas szintű absztrakció az üzenetek küldéséhez és fogadásához.

Hogyan integrálódik a rabbitmq a tavaszi csomagtartóval?

rugós boot projekt létrehozása és Rabbitmq függőségek hozzáadása
Spring Boot projekt létrehozásával az Spring inicializáló és az IDE behozatala, vagy közvetlenül az Spring -ből származhat Szerszámkészlet IDE (ha használja). Rabbitmq függőség Spring - Boot -Starter-amqpin pom. xml.

Hogyan fogyaszt egy üzenetet az IBM MQ-ról a tavaszi rendszerindítással?

Lépések
 1. Hozzon létre tavaszi rendszerindító alkalmazást a tavaszi inicializr segítségével.
 2. indít egy helyi MQ kiszolgálót dokkoló segítségével.
 3. Adja hozzá az MQ kiszolgáló konfigurációját (hitelesítő adatokat és URL) az alkalmazáshoz.
 4. Adja hozzá az MQ rugóindítót az alkalmazáshoz.
 5. Adjon hozzá egy pihenő végpontot, amely üzenetet küld az MQ-n keresztül.
 6. Adjon hozzá egy pihenő végpontot, amely az üzeneteket MQ-n keresztül visszakerül.