Milyen méretű leeresztő cső szükséges egy mosógéphez?

Az új mosógép leeresztő méreteinek szabványa az Univerzális vízvezeték- kód szerint most 2 hüvelyk. Az cső -nek 18 és 30 hüvelyk között kell lennie a padlótól, míg a P-csapda 6 és 18 hüvelyk között kell lennie a padlóról. Ezek a standpipek csatlakoznak az otthoni szennyvízrendszerbe.Következésképpen hogyan helyezzen el egy leeresztő csövet egy mosógépbe?

alátét lefolyó

  1. Keresse esőcsatornát, amelyhez csatlakozhat a mosógép lefolyó.
  2. vágja le a csövet egy hacksaw-val, és telepítsen egy Wye illeszkedést vagy egy egészségügyi pólót a cső tájolásától függően. Az
  3. hossza 2 hüvelykes ABS-csövet vezeti a mosógép mögötti falhoz.

Továbbá, szükség van egy mosógép lefolyására? Ha az mosógép az mosógép -je szorosan illeszkedik az Drain , You határozottan Need mosógép leeresztő . Lehetővé teszi a levegőben, amely megakadályozza a vákuumképződés lehetőségét, amely befolyásolhatja az mosógép -t az mosógépből.

Ezen kívül, mi a kód a mosógép elvezetéséhez?

A vízvezeték kód korlátozza a farok darab hosszát 24 hüvelykre. Az egyik kivétel ez a szabály az állványcső, [ mosógép leeresztő ]. Az Auto Mosó állomási csövének legalább 18 hüvelyk hosszú, de legfeljebb 30 hüvelyk, beleértve a készleteket is.

Hogyan távolítom el az alátétemet, mielőtt mozogna?

Távolítsa el a tömlőket a gépről, óvatosan mozgatja a nyílást egy vödörbe vagy mosogatóba az leeresztő távoli vízzel. Ezután távolítsa el a tömlőket a kikapcsolt vízszelepektől. Távolítsuk el a leeresztő tömlőt a gépről, és újra, hagyja el a felesleges vizet elvezető el előtt eltávolítaná a leeresztő végén.

lehet mosó és mosogató megosztani a lefolyót?

A vízvezeték-kódex minden Drain -nél megköveteli, és a méreteit és távolságait szabályozza a rögzítőcsapdától. Ha csatlakozik egy mosógép és konyhai mosogató ugyanazon leeresztő , akkor lehet, hogy a nyílás mindkettőt egyetlen nyílás, ha elég közel vannak egymáshoz.

Mennyi ideig lehet a mosógép hulladékcső?

A kézikönyv a állapot: "Az tömlő kiterjesztések használatával kapcsolatban tanácsot adunk; abszolút szükség esetén a kiterjesztésnek ugyanolyan átmérőjűnek kell lennie, mint az eredeti tömlő , és nem haladhatja meg a 150 cm-t . Biztosítani kell, hogy ha az kondenzvíztömlő betoljuk védőcsőves, hogy a végén az nem nem megy le több mint 15cms (6 hüvelyk).

Milyen messze van a lefolyóból?

Amikor az építők csak az asztalra néznek anélkül, hogy elolvasnák a szöveget, úgy találják, hogy egy 2 hüvelykes átmérőjű csatorna lehet a maximális távolságú 8 méterre az Vent -re.

miért van az S csapda illegális?

Az Trap célja, hogy megakadályozza a csatorna gázokat, és esetleg Vermin-t, hogy az otthonba kerüljön. Vissza & ldquo; S & Rdquo; csapdák & Ndash; Az ok és ldquo; S & Rdquo; Az csapdák nem engedélyezett, mert potenciálisan szopni, vagy "szifon", az csapda -ből, mivel a víz leereszkedik a lefolyóba.

minden lefolyónak szüksége van egy szellőztetésre?


Minden lámpatest szükséges egy belső vagy külső csapda; A kettős csapdázás tilos a vízvezeték-kódok által az eltömődésre való érzékenység miatt. minden vízvezeték-szerelvénynek is van egy csatolt Vent . A halmok tetejét is szellőztetik, egy Stack Vent -en keresztül, amelyet néha büdös csőnek neveznek.

lehet vízszintes vízszintes vezetők?

A konkrét kérdés megválaszolásához igen, az légtelenítő csövek A vízszintes futás , mindaddig, amíg nincs lehetőségük a vízhez csatlakoztatva. Más szavakkal, minden olyan víz, amely az szellőzőcsőbe kerül, a nyílásnak képesnek kell lennie az futtatásra szabadon a csatornába, anélkül, hogy "csapdát" hozna létre.

Mi a nedves szellőzés?

Wet szellőztető egy vízvezeték távú és egy eljárás védi a csapda egy elvezető csövet több vízvezeték szerelvények. Ez az szellőztető hasznos módszere, és mentheti a csövet és a szerelvényeket, az időt és a pénzt. Wet Vent Meghatározás: olyan hulladékcső, amely szintén Vent cső.

Lehet futtatni egy lefolyót egy szellőzőcsőbe?

Ez közös, hogy egy 1 1/2-inch vent a 2-es leeresztő , mert ez biztosítja, hogy a leeresztő lesz kap elég levegőt.Az , majd a , majd futtatható a vízszintesen, hogy az -t a másik szellőztető -be, mindaddig, amíg 1/4-hüvelykenkénti lejtést tart az Drain felé.

Tedd Drano-t egy mosógép lefolyására?

Igen, az Drano ugyanúgy működik, mint egy mosócsatorna . Csak győződjön meg róla, hogy az You egy másik terhelést futtat az előtt az mosodai -ben -ben.