Mi a teremtmény a fekete foltban?

Sylvain TessierEbben a tekintetben, ki mackó fekete foltban?

Nounours (Hubert Delattre) működik vele. A Nounours azt jelenti, hogy Teddy Bear angolul, amit becenevem voltam. Teddy Bear Laur & Egrave; NE fő tiszt. Valóban egy nagy Bear ember.

is megkérdezheti, miért van a zóna blanche fekete foltnak? Megjegyzések. a. ^ Míg az eredeti francia sorozat címe zóna Blanche , amely szó szerint az angol nyelvre fordítja az angolul "fehér zónát", "fehér terület" vagy "fehér régió", a kifejezés egy "halott zóna " -ra utal leírja a beállított sejtes Dead zónát.

Ez figyelembe véve, hogy Laurene fekete foltban hal meg?

Bertrand furcsa érzéssel rendelkezik, és az Laurene -t keresi. Belépett. Képesek letölteni mackó, és miután több napig kómában volt, csodálatosan túlélte. Azoknak a villafranche rendőröknek nehéz megölni.

Hol van a Villefranche fekete foltban?

tok: Zóna Blanche, átnevezve az Black Spot az Amazon Prime számára. Az Villefranche egy festői kisváros, amelyet az erdei ősember veszi körül Franciaország hegyvidéki területén.

, aki fekete foltban van?

sorozatú öntött
Suliane Brahim LAUR & EGRAVE, NE WEISS 16 epizódok, 2017-2019
TH & EACUT; O Costa-Marini Római Barth & eacute; L & Eacute; én 8 epizód, 2017-2019
Marina Hands Delphine Garnier 6 epizód, 2019
Georges Le Moal Cernunnos 5 epizód, 2019
Jean-Beno & icirc; t Ugeux Georges Vachon 3 epizódok, 2019

fekete spot ijesztő?

Black Spot egy érdekes bűnözés. Arról van szó, a fiktív város Villefranche, egy kis város egy nagy erdő, ahol a gyilkosságok aránya hatszor az országos átlagot. Tetszett, hogy az Black Spot -nek van epizodikus rejtélyei, valamint egy átfogó rejtély, amely az egész szezont terjeszti.

van egy harmadik szezon fekete folt?

A legjobb becsléseink szerint az " Black Spot " szezon 3 kell kiadnia valamikor június 2020-án

mi történt Camille-val fekete foltban?

Amikor az Camille megpróbálta megragadni az információkat, elcsúszott és esett a halálához a sziklák partján. A testet az ismeretlen személyek / szörnyek / faiparok letöltötték, leginkább a bűncselekményt és az alapul szolgáló összeesküvést.

fekete folt bármilyen jó?


azok számára, akiket szeretünk egy Thriller, Black Spot egy ritka gyémánt a durva. Kezdetben megkaptam -t néhány Twin csúcsot és sötét hangokat a sorozatból, két sorozatot, amit imádok. Ez titokzatos, sötét és lenyűgöző, egy kombináció, amit a televízióban sokáig tartok. Ezen felül jól kialakított.

fekete folt egy természetfeletti show?

Netflix nemrég lopakodott az első szezon francia dráma Fekete Folt rá burjánzó tartalom lemez, és figyelte a nézettséget tüske. Könnyű látni, hogy miért & mdash; Közép-Mystery egy vészhelyzetesen zavaró detektív történet Supernatural Fringes és Sötét humorérzéke.

Villefranche egy igazi hely fekete folt?

Noha eredetileg sugárzott Franciaországban vissza április 2017 a Zone Blanche, 1. évad Fekete Folt csak hit Netflix május 31. A sorozat van állítva a félreeső fiktív város Villefranche , egy kis város csillagászati ​​gyilkossági sebességgel.

fekete folt jó netflix?

Ha a Nordic Noir rajongója vagy, mint a gyilkos, a híd vagy a keserű százszorszépek, akkor az Black Spot biztosan az Ön számára. A Blanche zóna néven ismert, a francia bűnözési dráma két szezonja van az Netflix -nél, és érdemes megnézni az órát.

Mi a fekete folt a Netflix-en?

Black Spot . A rendőrfőnök és egy excentrikus új ügyész vizsgálja egy sor szörnyű bűncselekmények és kísérteties jelenségek egy elszigetelt város szélén erdőben.

fekete folt, angol nyelven?


Black Spot volt az -ben angol , német, olasz, spanyol és portugál (brazil).Az angol cím "Black Spot ", a francia cím "Zóna Blanche" (vagy fehér zóna, angol -ben) és a brazil cím "Zona Verde" (vagy zöld zóna, angol ) .

Hány epizód van fekete folt?

16

mi a rózsa fekete folt?

Black Spot a rózsák legsúlyosabb betegsége. Ezt egy gomba, diplocarpon rosae okozza, amely fertőzi a leveleket, és nagyban csökkenti a növényi erőt. Várja, hogy a tavaszi levéljelzések láthassák, ami továbbra is fennáll, amíg a levelek maradnak az üzemen.

fekete folt egy könyv alapján?

Fekete Spot irodalmi eszköz által feltalált Robert Louis Stevenson az ő új Treasure Island (sorozatban 1881 & ndash; 82, megjelent egy könyv 1883).

Ki a Cora apja fekete foltban?

BERTRAND STEINER, MARION At At At , aki megtartotta a visszatérését, érthetően szívverés volt, és abszolút teljes roncs a 2. szezon nagy részében.

hol van a blanche zóna?


Zóna Blanche A bűncselekmény azt mutatja, hogy az a Villefranche-ban, egy félreeső kisváros mélyen egy hatalmas erdőben történik: ezer hektáros zöld labirintus, ahol az jele nehéz.

Milyen fekete foltok az utakon?

Road biztonsági menedzsment, baleset Blackspot vagy Black Spot olyan hely, ahol az Road forgalmi balesetek történelmileg koncentráltak.

lesz egy másik szezon fekete folt a Netflix?

Black Spot . Az Season 2 mostantól az Netflix -en streaming.