Headhead verbena bonariensis?

Egyszerűen kövesse a szárat egy töltött virág alatt, hogy a nagyobb szárú ágak le az ágaktól le és kattintson le. Deadheading -nek számos előnye van, a legnyilvánvalóbb lény, hogy a kerti megjelenésedet láthatja. Néhány éves, hogy a vetőmag körüli vetőmagok, virágzó tobaccos, Verbena Bonariensis és Cleome.Csak így, ha headhead verbena bonariensis?

Az Verbenas nagymértékben előnyös a rendszeres Deadheading -től. Ez nem csak eltávolítja azokat a magvakat, amelyek jelzik az üzemet, hogy pihenjen, hanem segítsen tartani a sprawling növényeket a helyükön.

Másodszor, a verbena bonariensis évente jön vissza? Ez a növény A évelő, azaz a év után jön vissza.

Ezzel kapcsolatban, mit csinálsz a Verbena Bonariensis-vel virágzás után?

Kertápolás: Hideg időben Verbena bonariensis szenvednek kiszáradása, ha vágott vissza ősszel, így a legjobb, hogy hagyja el a gyárat, amíg tavasszal és vágott vissza a régi növekedés, amikor megjelenik az új hajtások feltörekvő tövénél.

Megoszthatja a verbena-t?

Division. osztja a Verbena bonariensist kora tavasszal a területeken, ahol évelő. Víz a növény az előző nap, hogy a talaj nedves. Emelje fel az egész csomót, és óvatos, hogy a rootball alá kerüljön a lapáttal anélkül, hogy túl sok gyökeret károsodna.

Mi megy jól a verbena bonariensis?

  • díszes fű. A sápadt virágfejük, valamint a szárak rozsdás mozgása, díszítő füvek, a tökéletes társ a verbena bonariensis számára.
  • nicotiana sylvestris.
  • Cosmos atrosanguineus.
  • japán anemone.
  • Symphyotrichum 'Oktoberlicht'

Mit csinálsz a Verben Bonariensis segítségével télen?

Hagyja a szárakat érintetlenül az téli -nél. Ez egy kicsit téli védelmet biztosít. Vágja vissza az előző év növekedését a földi szintre kora tavasszal, mivel az új növekedés a növény alján jelenik meg. Verbena Bonariensis önmagot vet fel prolifikusan.

Milyen messze van egymástól a verbena bonariensis?

A Young növények első néhány hajtásához ösztönözni fogja az elágazást, és egy kompaktabb, cserje-szerű növényt hoz létre. I előnyben részesíti őket természetes, nyitott formájukban. Vagy helyezzen transzplantációt vagy vékony önkénteseket körülbelül 2 láb ATT -re.

a verbena bonariensis-nek szüksége van?

Verbena Bonariensis NEM SZÜKSÉGES STACE , a magasság ellenére, mivel a szárak merevek és vékonyak. Valójában a megállapított növény támogatást nyújt a szomszédos évelőknek egy vegyes határban. A virágok nem -nek is szükség van Deadheading.

milyen magas a verbena bonariensis nő?


Hat méter magas

Hány típusú verbena van?

A nemzetség körülbelül 250 különböző virágzó növényből áll, amelyek nagy része Ázsiában és Amerikában. Verbenas híres, hogy kicsi, de showmes virágokat termelnek a többnyire rózsaszín és lila árnyalatok, bár más fajták is kék, piros vagy fehér virágok is termelnek.

Hogyan terjeszti a verbena bonariensis-t?

Az dugványok bevétele A egyszerű. Válasszon egy nem virágzó lövést; Gyakran a legjobbak az oldalsó hajtások, amelyek 5-10 cm hosszúak. Csatlakoztassa őket a levelek alatti szeletesekkel vagy éles ollóval. Távolítsa el ezt az alsó leveleket, és helyezze be a vágást a kegyetlen komposztba egy edény szélén.

miért hal meg a verbena?

Ha nem maradt, akkor úgy tűnik, hogy -es haldokló , ahogy a magba megy. A túlhajtás szintén halálos az Verbena számára, így a víz csak akkor, ha a talaj száraz. A forró napon túl sok műtrágya vagy műtrágya meg tudja égeni a növény gyökereit, amelyek megölhetik.

a verbeena bonariensis mérgező kutyáknak?

Verbena Bonariensis mérgező ? Verbena Bonariensis nincs mérgező effektusai.

a verbena mérgező?


A Lantana növény levelei és bogyóságai mérgező , különösen a gyermekek számára. A lantanai növény ezen részeinek lenyelése következtében a láz, az álmosság, a hányás és a görcsök. A legtöbb Verbena fajták biztonságosak, de a lila felső Verbena ( Verbena bonariensis) mérgező állatoknak.

-nak kellene levágnia a levendulát?

A.A nem táplált lavenderek fásá válnak, és csökkentek virágzik. Az Lavender -t azonban nem szabad metszeni a tél folyamán. Ellentétben sok évelő növényekkel és cserjékkel, amelyek most metszhetnek, a legjobb, ha várni, hogy az Lavender -t a tavaszi virágzás után vagy a fagy veszélye előtt virágzik.

Hogyan tartja fenn a verbena-t?

Verbena Plant Care
Bár az Verbena virág a szárazság ellenálló, a virágzás javul a rendszeres vízzel, vagy minden héten. Víz Verbena növények az alapon, hogy elkerüljék a lombozat nedvesítését. Az Verbena növényi ellátás azonban nem tartalmazhat hetente vizet, ha a csapadék az Ön területén elérte a hüvelykét vagy többet.

Mikor kell a hortenzia metszése?

késő télen vagy kora tavasszal, ezek a cserjék visszahúzhatók a földre. A Smooth Hydrangeas sokkal nagyobb virágzást eredményez, ha minden évben keményen lennének, de sok kertész választja a kisebb virágokat a sturdier szárakon.

Verbena Hardy?

Verbena -t általában hosszú virágzónak neveznek. Mivel évelő, verbéna lehet egy rövid életű növény, ezért sok évelő verbéna fajtákat termesztik, mint egynyári. A legtöbb showy virágzó Verbena növények Hardy csak melegebb éghajlatoknál, így sok északi kertész csak évesként termesztheti ezeket.

Salvias-t?


Ezek az Salvias nagyon egyszerű Prune . Amikor a virágzás révén, egyszerűen vágja le azokat a szárakat a földre. Évente egyszer vagy kétszer kell elvégezni. Ők még virág, ha akkor nem, de akkor „ll kap többet virágzik, és a növény fog kinézni 100% -kal jobb, ha te .

a verbena-nak szüksége van a Deadheadingre?

Deadhead elhalványult virágok vagy virágok, hogy biztosítsák, hogy a virágzás folytatódik a kertészeti szezonon keresztül. Néhány ember Do nem rendszeresen Deadhead elhalványult. De az Deadheading szükséges, ha az Verbena -t a nyári virágzáshoz írja. Ha a virágzás lassú, vágja le az egész növényt egy negyedévben egy új virágok 2-3 hétig.

Hogyan készíthetek el a verbenát télre?

A jó vízelvezetés kritikus az téli hónap alatt. Hagyja az Verbena lombjait érintetlenül, hogy segítse a felesleges vizet, és védelmet nyújtson, hogy a hőmérséklet csökkenjen. Várjon a tavaszig a nagy vágáshoz. Ha a növénye megfiatalulást igényel, húzza vissza jobbra, mivel a tavaszi növekedés kezdődik.