Hogyan tejet tejet?

Töltse fel a tartályt Tej -vel, és táplálja a Wick-et a lyukon keresztül. Éles késsel vágja le a sekély réset a választott sütőtök szőlő alsó részén. Nagyon óvatosan és óvatosan, enyhítse a Wick-et, amely az tej tartályában van a résbe. Csomagolja be a résszel gézzel, hogy tartsa a wicket.Hasonlóképpen, az emberek megkérdezik, mi a Tej Fed Pumpkin?

intravénás tej (vagy cukros víz) a szőlő vagy a szár keresztül egy fecskendő, szalma, vagy Wick nem tesz hozzá jelentős súlyt (ha van ilyen egyáltalán), hogy egy sütőtök gyümölcsöt. Komolyan veszélyezteti a szőlőt, és belépési pontot kínál a növényi betegségek és a rovarok számára.

Ismerje meg, hogyan kap olyan nagy a sütőtök? Hogyan lehet a Giant Pumpkins Grow olyan nagy nélkül törés nélkül? Az nagy sütőtök növekszik, gyorsan növekvő súlya az Pumpkin bizonyos részeit gyorsabban növeli, mint mások. Ez ad óriási sütőtök kíváncsi formájukat. A thebulbous növekedés lehetővé teszi az Pumpkin számára, hogy nagyobb méretben növekedjen, anélkül, hogy repedést alakítana ki a héjában.

Továbbá, hogyan táplál egy tököt?

A növekvő szezonban hetente heti nitrogén-nehéz műtrágya alkalmazása egészséges növény előállítására. Miután a virágok elkezdődnek, váltsunk egy foszfor-nehéz műtrágyát a bőséges virágokhoz. Amikor a tényleges Pumpkins jelenik meg, használjon kálium-gazdag műtrágyát az egészséges gyümölcs számára.

Milyen gyakran kell víz sütőtöket?

Éjszaka , ha a sütőtök a növekvő, a legtöbb expand két hüvelyk kerülete minden este. Ha száraz szezon, adjon minden növénynek 15 -től 20 liter Water-t hetente kétszer. Víz este, és víz csak az alapja a növény tartani a levelek száradni, ami csökkenti a betegségek kockázatát.

Használhat paradicsomt takarmányt a sütőtökön?

Takarmány 10-14 naponként egy magas hamuzsír folyékony műtrágya , mint például paradicsom takarmány egyszer az első gyümölcsöket elkezd duzzadni. Az Pumpkins gyümölcsét ki kell tartani a talajból egy darab csempe vagy üveg.

Mi a legjobb műtrágya az óriás sütőtök számára?

Ahogy a sütőtök nő, váltson egy 20-20-20-ra, vagy akár trágya egyedül. Míg a növények érettek és bővülnek, használjon műtrágyát több kálium -vel, például 10-10-20. A Super- kálium műtrágya, 0-0-60, óriási-sütőtök termesztők számára áll rendelkezésre.

Mit kell tenni a növekvő sütőtök alatt?

Helyezzen egy darab fát vagy karton -t a növekvő sütőtök alatt. Ez emeli az sütőtök OFF OFF SOGGY SOULT, hogy segítsen megakadályozni a rothadásokat. Víz az Pumpkins az egyes növények alapja, nem pedig az egész folt felett.

A cukor víz segít a sütőtök növekedésében?

Pumpkins egy népszerű zöldség, mert ízletes, szórakoztató és könnyű . Nem veszi magával mindent, hogy az sütőtök -t műveljenek az udvarban: talaj, tér, Water és napfény. Az cukor táplálása az sütőtök -hez, például az növekszik a sokkal nagyobb nagyobb, mint a nap és az Water egyedül.

miért kicsi a sütőtök?


, mert 90 százalékos víz, az Pumpkins napi öntözést igényel. Ha a vízforrásuk csökken, növekedésük megdöbbentő lesz, ami kisebb -Than várt sütőtök -t eredményez. Gyakori az sütőtök levelek, hogy a forró délutáni napsütésben. Ha a lombozat 11 óráig van, akkor a növény túl száraz.

Hogyan nőnek a sütőtök?

Pumpkins Legjobb, ha a magokat közvetlenül a földbe ültetik. Ha az növekvő szezonja nagyon rövid, a vetőmag a tőzegcserepekben körülbelül 2-4 héttel az utolsó tavaszi fagy előtt. Győződjön meg róla, hogy a transzplantáció előtt nyomja meg. Várjon, amíg a növényi talaj 70 & ordm, f vagy annál több vetés előtt vetőmag.

a növények számára elrontott tejet elrontották?

savanyú tej 50:50 arányú vízzel hígítható, és a kertágyakra öntve a nitrogén, a kalcium stb. -t több növényeknél, például paradicsom, bors stb. Ft

A sütőtöknek közvetlen napfényre van szükségük?

Ha azt szeretnénk, hogy Pumpkins a Halloween, akkor kell ültetnie őket korán Midsummer, így a gyümölcs érett a ősszel. Ha az Pumpkins túl korán ültethető, akkor a Halloween előtt lágyulhatnak és rothadhatnak. Pumpkins inkább teljes napfényt , de ez az egyik a kevés zöldséget, hogy fog boldogulni alatt részleges árnyékban.

miért a sütőtök levelek sárga színben?

A növények levelek lehet megsárgul kortól, tápanyaghiány vagy parazitafertőzés kártevők vagy betegség. Egyes fajták, például a "szellem" és az "őszi arany", betegségálló. Növény vagy koca tök , amikor a hőmérséklet vannak következetesen felett 65 fok. Növény a felemelt dombokon, hogy jó vízelvezetést biztosítson.

Miért halnak meg a női sütőtök?


Az Női Blooms Dying oka azért van, mert a táplálkozás hiánya, de a gyökerekhez való víz hiánya miatt is. Vedd ki a potból, és legalább kétszer olyan nagy, és ha víz, víz, alulról felfelé, amíg a víz a talaj tetején áll.

miért van a tököm sárga?

Az Sárga Pumpkin levelek leggyakoribb oka nem rendelkezik semmi köze olyan betegséghez, amely a növénytől a növényig terjedhet. Általában az Sárga Sütőtök levelek oka a víz hiányához, az időjárás, amely túl forró, tápanyaghiány vagy más stressz.

hány sütőtök van egy szőlőben?

Egyetlen sütőtök növény általában két- öt sütőtestet termel . A miniatűr fajták tucatnyira termelnek. Általában több nőstény gyümölcs, de némelyikük nem fog több okból kidolgozni.

mennyi ideig tart a sütőtök?

8-12 hét

do sütőtök, mint a trágya?

Persze, akkor növelheti a szép sütőtök anélkül, hogy trágya . De semmi sem szivattyúk fel a kerti talaj, , mint egy nagy halom jól elkorhadt ló vagy tehén trágya , kevertük a talajba a tök patch. A Cow trágya a műtrágya és a mikro-tápanyag értékének tekinthető. Azonban ez a hanyag és rendetlen.

A sütőtök éjszaka nőnek?


A legtöbb növény az -nél gyorsabban növekszik az esti és éjszaka -nél, mint az Do a nap folyamán. Ugyanez vonatkozik az sütőtök -re. Az elmúlt években a kutatások cirkadián ritmust a növényekben azt mutatja, hogy az éjszaka -time növekedés spurts növények ellenőrzés alatt a növények biológiai óra. Pumpkins egy meleg időjárási termény.

Hogyan nősz 100 font sütőtök?

Szeretne egy igazán óriás tököt növelni? Itt van, hogy a
  1. a "kapor Atlanti Giant" magjait használja.
  2. csírázó szörnyeteg sütőtök 65-75 fokos levegő hőmérsékleten és 70-90 fokos talajhőmérsékleten.
  3. növeli a sütőtöket a vetőmagtól kezdve, és az elejét kímélete körülbelül öt-hét héttel később kezdődik a kertjéhez.
  4. Full Sun fontos - elkerülje a teljes vagy részleges árnyalatú webhelyeket.

tud enni óriás sütőtöket?

Technikailag igen Étkezhet -et, de főként a vízből készülnek, és ízlésük van, és az Sütőtök -vel olyan gyorsan és szopogatják a tápanyagokat és a műtrágyákat is A nem akarja, hogy Eat .