Mit csinál egy whisky dekanter?

Útmutató az Whisky Decanters -nek és a legjobbakat vásárolni. A bor esetében végleges cél: dekanter lehetővé teszi a bor lélegzetét, amely lehetővé teszi bizonyos ízek és jegyzetek, hogy kifejezzék magukat, miután elakadtak egy üvegbe; A Bine Decanters -nek nincs pecsétje, mint Whisky Decanters do .Hasonlóképpen, rendben van, hogy a whiskyt egy dekanterbe helyezzük?

Dekanting , a bort egy másik tartályba önti, az dekantert -nek, hogy elhagyhatja ezt az üledéket a palackban. Ez nem az Whisky problémája. Ami a bor lélegzését hagyta, felszabadítja a bor aromáját, amelyeket sok évig tartottak egy üvegbe.

, amely a dekantáló formák, amelyekre a folyadék? dekanterek típusai

 • Vodka Decanter. A vodka a világ egyik leginkább fogyasztott szelleme, és bárhol lehet.
 • Vésett oldalak Decanter.
 • újdonság dekanter.
 • gin dekanter.
 • dedikált tequila dekanter.
 • finoman csavart dekantert.
 • magas, aranyozott dekantáló.
 • Square Glass Decanter.

Következésképpen, mennyi ideig tart a whisky a dekanterben?

Ha használ egy derítő egy légmentes, a szellemek belsejében lesz utolsó ugyanolyan amíg azok lenne az eredeti üveg alkohol tartályba. A bor esetében ez csak néhány napot jelent, de Vodka, Brandy és más szellemek évek óta tarthatnak.

azok a dekanterek megéri?

Néha igen. Ha azt a benyomást kelti, hogy az Dekanting bor egy nagy termelés, ami a Bow Bor Snobs-hez, amely drága palackokat fogyaszt, itt az ideje, hogy újragondolja. Dekantálás A bor egy egyszerű folyamat, amely akár olcsó asztali borokat is igénybe vehet.

kristály dekanterek biztonságos?

Csak ha tárolja a whisky, vagy más szesz vagy folyadékot a ülepítő hosszabb ideig. Az ólom a szellembe kerülhet, és lenyeli, nem Safe . A Nibble azt mondja, hogy az Safe használata vezetett Crystal -t használva, miközben eszik & ndash; hogy dekantáljon (de nem tárolja), hogy inni ki, és szolgáljon ki.

a whisky rosszul megy?

Ha whisky megy rosszul
Amint az a cikk elején, whisky mehet rossz , de nagyon valószínű, hogy megtörténjen. Lehet, hogy csak akkor történhet meg, ha hosszabb ideig kinyílt (így a folyadék alkoholtartalma jelentősen csökkent), és néhány szennyeződés az üvegbe került.

dekanterek dolgoznak?

Dekantálás elválasztja a bort az üledékből, amely nemcsak nem néz ki jól az üvegedben, hanem a bor íze is örömteli. Lassan és óvatosan Dekanting A bor biztosítja, hogy az üledék maradjon az üvegben, és egy szép tiszta bort kap az decanter -ben, majd az üvegedben.

Honnan tudhatom, hogy a dekanterem vezet?

Érintse meg egy fémfelszereléssel
A legegyszerűbb módja az azonosítási ólom-Crystal-hoz, ha gyengéden megérinti egy késsel és mdash-ot; Ha , akkor egy kihúzott hangszóró hangot ad, esélye az, hogy az ólom kristály. A rendszeres üveg hajlamos, hogy egy duller, briefer hang , amikor ütött.

Mi teszi a jó dekanter?


Ha a fő cél a levegőztetés, akkor a széles nyakú Decanters ajánlott. Engedjék oxigént, hogy a bor a gyorsabb és hatékonyabban legyen. Ők is könnyebb tisztítani, mint a vékony nyaki verziók. Széles nyak Decanters a legnépszerűbb típusú, és jól működik a legtöbb borvevő számára.

Hogyan ugrottál alkoholt egy fesztiválba?

15 módja annak, hogy alkoholt egy zenei fesztiválba (vagy bárhol)
 1. Sunscreen & amp; Lotion palackok & # 8211; Alkalmazzon szabadon véráramba.
 2. vízpalackok & # 8211; A Classic Switcheroo.
 3. futball & # 8220; véletlenül & # 8221; A kerítés fölé dobták.
 4. szivar lombik & # 8211; Sneak az ital és a szivarok.
 5. Gummy Bears & # 8211; A gummiák elhagyják őket.
 6. camelback & # 8211; Vigye a terheket a hátadra.

Hogyan mondja meg, hogy egy dekanter kristály vagy üveg?

kap egy üveg -et, és tartsa lenyomva a fényforráshoz. Az megmondhatja a -nek, hogy az kristály, ha egy szivárvány prizmát eredményez. Ha nem, akkor csak egy egyszerű üveg -t tart. Ha megérinti a üveg és hallja a zenei gyűrű egy kis visszhang, akkor kristály .

Mi az a végtelen üveg?

Infinity Bottle , amely szintén a & ldquo; frakcionált, és rdquo; & ldquo; Solera, & rdquo; vagy ldquo; Living & Rdquo; Bottle , a whiskys amalgamatációja, amelyet az ember személyes gyűjteményében amatasztottak.

mi a legjobb whisky dekanter?

Itt van egy listánk a legjobb whisky deknenereknek, hogy elkezdhessék.
 • James Scott Crystal.
 • halmozott dekantáló készlet.
 • Badash Enzo tér.
 • Tom Dixon Tank.
 • Schott Zwiesel Triton Crystal.
 • Noblesse Whisky Decanter Set.
 • angol kristály szellemek.
 • Ravenscroft Crystal Beveled penge.

kell tennem a bourbonot egy dekanterbe?


Bár az Decanter design nem befolyásolja az Bourbon ízét, még mindig vannak néhány fontos megfontolások, amelyek szem előtt tartják, például egy tartós dekanter kiválasztása egy légmentesen lezárt tömítéssel, hogy megakadályozza a szellemek elpárologtatását . Ellenkező esetben az Bourbonhoz használt decanternek a tükrözi az egyedülálló esztétikát.

mennyi ideig tarthatom a whiskyt?

Másodszor, a legtöbb szakértő egyetért azzal, hogy ha kevesebb, mint a palack maradt, akkor az -nek 1-2 éven belül befejezte a -et. Ha van egy negyede maradt, fejezze be 3-4 hónapon belül. Az oxigén a levegőben oxidálja az Whisky -t, amely az hatással van az ízre. Alternatív megoldásként, akkor Ön lehet, hogy mindig használjon bor megőrzőket, mint a magánmegőrző.

a whiskynek lélegeznie kell?

Legyen blossom & ndash; Az Whisky Breate előnyei. & ldquo; Az Whisky -nek egy percig ülve hagyta, hogy egy percig üljön egy percig, & rdquo; Mondja Jim Mcewan, a közelmúltban nyugdíjas mester Distiller a Bruichladdichben. & ldquo; ez egy kicsit olyan, mint a bor, az -nek -nek kell lennie. Adja meg az időt, hogy megnyissa.

mennyi ideig tart a bourbon a dekanterben?

IMO, egy hét -nek kell lennie a -nek egy Decanter -ben. I lenne győződjön meg arról, hogy a dugó lyukak lyukak (inkább az oxidáció, mint az oxidáció).

a whisky oxidálódik?

oxidáció A megváltoztatja az Whisky ízét. Az oxidáció lassan lebomlik az alkoholmolekulát, valamint a tölgyből származó tanninokat. Az oxidáció a hordó érés egyikének egyike. Az oxidáció lassú működés, különösen egy megfelelően lezárt palackon belül.

hogyan tárolja a whiskyt?


Hogy fenntartsa a whisky íz és szín, a legjobb, ha áruház hűvös, sötét helyen, mint egy borospince, szekrény, vagy kamra. A kulcs az -nek tartja a -et a közvetlen napfénytől és a hőmérsékletváltozásoktól. Tartsa a palackot egyenesen, így az Whisky nem áztatja a parafát, és megszakítja.

Mi a célja a dekanternek a borra?

alapvetően ülepítés szolgál két célra : szétválasztani a bor bármely üledék, esetleg képződött levegőztetni egy bor , abban a reményben, hogy illatok és ízek lesz élénkebb upon kiszolgálás.

Melyik bor dekanterje a legjobb?

Top 10 legjobb borosüvegük 2020 Értékelés
 • Sagaform Wine Carafe tölgy Stopper.
 • Luigi Bormioli Magnifico 35 uncia dekanter punt.
 • Wbseos bor dekanter, klasszikus borozó.
 • Riedel borcsomag.
 • nyúl szuper-levegőztető dekantáló rendszer.
 • Godinger Dublin Bor Decanter.
 • borosbajtás Break ellenálló fúziós kacsa dekanter.