Hogyan használod a gumi plaque bemutató tablettát?

Hogyan működik kefe a fogai, és öblítse le a száját vízzel, majd rágja meg az egyik cseresznye ízű tabletta 30 másodpercig lenyelés nélkül. Az tabletta bármely plakk felépül a fogakra pirosra, így nagyon könnyen észrevenni. Ezután kefe vagy fogselyem ezeket a területeket, amíg a fogak teljesen tisztaak.Megfelelően, hogyan használod a tabletták plakkját?

PLAQUE DISTÍCIÓ : rágja meg az tablettát -nek, és hagyja, hogy keverje össze a nyálat a szájában, majd kb. 30 másodpercig tartsa a nyálat, és köpködje ki. PLAQUE DISTÍCIÓS SWAB: Használja a tamponokat, hogy törölje a fogak felületeit.

Másodszor, hogyan készítesz egy plakket a megoldásról? Make a saját feltáró megoldása , két csepp kék vagy zöld élelmiszer színezésével két teáskanál vízzel. Kick Plaque ki az ajtót azáltal, hogy jó fogmosás szokásokat gyakorol, és naponta flossing. A balra kezeletlen, az plakk végül a TARTAR & MDASH módja; A fogak kemény befizetése, hogy csak egy fogorvos képes eltávolítani.

Ismerje meg, hogy a plakk a tabletták biztonságossá tétele?

Általában igen, az tabletták közzététele a biztonságos a gyermekek számára. Azonban olvassa el a csomagot előre, és kövesse az összes utasítást. Továbbá, ne feledje, hogy az feltárás tabletta -t nem szabad lenyelni, ezért győződjön meg róla, hogy gyermeke elég idős ahhoz, hogy nem tudja lenyelni őket.

Mi történik, ha lenyelsz egy táblagépet tároló plakkot?

Nem Nem. Csak olyan gyerekek, akik képesek, amelyek kiüríthetők és öblíthetők ki, ösztönözni kell az közzétételét ügynököket. Azonban, mivel a PLAQ-keresés egyszerű élelmiszer-festékeket tartalmaz, egyszerűen átmegy a rendszeren ártalmatlanul, bár a vizelet ideiglenesen színezett.

mi feloldódik a fogakat?

Floss, Floss, Floss. Nem számít, mennyire jó vagy egy fogkefével, a fogselyem az egyetlen módja annak, hogy eltávolítsd a plakkot az fogak között, és az TARTAR -t a nehezen elérhető területeken tartsák ki. Használjon antiszeptikus szájvíz naponta, hogy segítsen megölni a plakkot okozó baktériumokat.

Hogyan kapod le a fogait?

Az 1 tablettát alaposan rágja, mozgatja a nyál és festék keverékét az fogakkal és az ínyek körülbelül 30 másodpercig. Ezután öblítse le a száját vízzel, és vizsgálja meg az fogát -et. Bármely vörös festett terület plakk . A kis fogászati ​​ tükör segíthet az ellenőrző -nek.

Mi a plaque bemutató tabletta?

A tabletták közzététele a rágható tabletták, amelyek a DENTAL PLAQUE láthatóvá válnak. Az tabletták , eladott over the counter sok országban tartalmaz színezéket (tipikusan egy növényi festék, például Phloxine B) foltok plakk egy világos színű (általában piros vagy kék). A fogmosás után egy rágja egy tablettát és öblítés.

Hogyan távolíthatom el a plakkot a fogaimból otthon?

kefélés naponta kétszer fluoridos fogkrémmel és fogselyemmel naponta egyszer a legjobb módja távolítja el a lepedéket a fogakról és megakadályozzák fogkő kialakulását. Egyéb Home Javítások, amelyek eltávolíthatják a PLAQUE -t, tartalmazzák az olajhúzást és az fogakat -et szódabikarbónával.

Hogyan mondja meg, hogy van-e plakett a fogai?


Plaque színtelen, halványsárga. Ez a fuzzy érzés fogai felületén . Amikor plakk színtelen azt lehet nehezebb észlelni , így ez fontos fenntartani a jó szájhigiénia és látni a fogorvos 6 havonta egy szűrés.

Hogyan használhatom a Red Cote-t?

Hogyan működik a fogai, és öblítse le a száját vízzel, majd 30 másodpercig rágja az egyik cseresznye ízű tablettát lenyelés nélkül. A tabletta bármilyen plakk felhalmozódást fog kapni az Red fogaira, így nagyon könnyen észrevehető. Ezután kefe vagy fogselyem ezeket a területeket, amíg a fogak teljesen tisztaak.

Hogyan működik a plaque tabletták?

Plaque A bemutató termékek tartalmaznak olyan ártalmatlan festéket, amely reagál az plakk -vel, amely a tisztítás után a fogak területén maradhat. Amikor meglátod a festett területeket, azonosíthatja a hibás foltokat, amelyek arra összpontosítanak, amikor az ecset és a fogselyem megfelelően fogják.

Hogyan oldja meg a két hangot, amely feltáró megoldást kínál?

Nézd meg a száját jó fény alatt, és ellenőrizze, hogy a festék a legsötétebb legyen. Az két - hangzású tabletta , általában régi plakk kék és új plakk piros.Ecset és fogselyem újra, összpontosítva a festett területekre, amíg az összes festék elment.

Hogyan fogjuk meg a fogainkat?

Hogyan kefe a fogakat
  1. A fogkefét 45 fokos szögben a gumi vonal felé.
  2. Használjon borsó méretű fogkrémet.
  3. használjon szelíd körkörös mozgást.
  4. ismételje meg a belső felületeket.
  5. használjon egy fényt a rágófelületeken. Az
  6. a fogmosás után köpködik.

Mi a CEPLAC tabletta?


Ceplac tablettákat közreadjuk tabletták amely festék a lepedéket a fogak, segít, hogy hol halmozódik fel a legrosszabb.

mi a fog-kalkulus?

a fogászatban, az Calculus vagy a TARTAR egyforma a keményített fogászati ​​ plakk formája. A Saliva és a Gingival Crevicular Fluid (GCF) ásványi anyagok kicsapódását okozza az fogakban lévő plakkban. Ez az Calculus felépítéshez vezet, ami veszélyezteti a gingiva (gumi) egészségét.

használhatja a CEPAC-t nadrágtartóval?

Használat A tabletták közzététele: Miközben az braces -t viseli, nagyon fontos, hogy a plakkot ne felépítse a fogaira. Az szájvízzel történő fogmosás, fogmosás és öblítés mindegyike minden segítséget nyújt, hogy megakadályozza ezt, de az extra lépés a -nek az -nek az -re van szüksége, hogy a -t a tabletták ismerteti. Mivel You rágja ezeket a tablettákat, egy rózsaszín színű -t szabadítanak fel.

Hogyan használod a fogorvosi lapokat?

Útmutató Használat : Helyezzen egy tablettát a száj elejére, rágja meg, amíg nincsenek bitek, majd ecsettel nedvesített kefével. Kihagyd ki, ahogy általában, de ne öblítse ki a száját, hagyjon bevonatot az fogai -en, hogy emlékezzen nekik.

plakk megölhet?

piszkos fogak megölhet -et. A fogorvosi plakkban található baktériumok a -t a tüdőbe helyezik, és potenciálisan halálos tüdőgyulladást okoznak az idősebb ápolási otthoni betegeknél, az amerikai kutatóknak. Az egyes betegek szájában talált baktériumok molekuláris ujjlenyomatát készítették, mielőtt tüdőgyulladást fejlesztettek ki.

Milyen korban használhatod a tablettákat?


A tabletták közzététele A -t az -nél használta, a felnőtt felügyelete alatt.

Milyen színű fog plakk?

sárga

A felnőttek Listerine intelligens öblítést használnak?

Felnőttek és 6 éves és idősebb gyermekek: Használja a -t naponta kétszer, miután fogkrémmel fogva fogja a fogakat. Távolítsa el a sapkát és tartsa lenyomva a palackot.