Mit értesz Tajjnál?

TAJ (főnév) magas héjatlan kalap, általában kúpos vagy ívelt tetején, a muzulmán országokban viselt, mint a megkülönböztetés és a presztízs jele. Taj (főnév) az indiai hercegek által viselt korona, mint a magas rangú jel.Következésképpen mit jelent a TAJ név?

Az név Taj egy fiú neve Sanskrit Origin Jelentés "Crown".

Hasonlóképpen, mi a Taj Mahal története? Az gyakran a világ egyik csodája, a lenyűgöző 17. századi fehér márvány Taj Mahal építette Mughal császár Shah Jahan, mint mauzóleum a szeretett felesége Mumtaz Mahal , aki a szülés során meghalt. A hagyományos történet mögött Shah Jahan örökkévaló szerelme Mumtaz.

Ezen kívül, mi a Taj Mahal eszköze?

& # 720; d? m? & # 712; h) egy fehér márvány mauzóleum Közép-Indiában, Agra a Jumna folyón: épült (1632 & ndash; 43) a császár Shah Jahan emlékére szeretett felesége, Mumtaz Mahal emlékére ; a mogul építészet legjobb példájaként tekinthető. Collins angol szótár.

Mit jelent a Taj Mahal hindi-ban?

???????? ?? ?????? ) Szép mauzóleum Agra által épített mogul császár Jahan (kitöltött 1649) emlékére kedvenc wife.English meghatározása Taj Mahal : szép mauzóleum Agra által épített mogul császár Jahan (befejezett 1649-ben ) A kedvenc feleségének emlékére.

mit hívunk az angol nyelven?

TAJ A brit angolban angolul
(t? & # 720; D?) Egy magas kúpos sapkát viselt, mint a muszlimok megkülönböztetésének jelzésére.

Mi a plural of Taj?

Az TAJ többes számú formája Tajes.

Taj egy lány neve?

TAJ - egy nagyon egyedi Női név
NEE NAME
TAJ , Jelentés korona, először 1973-ban az 1973-as helyzetben szerepel a 3007-es pozícióban. Ebben a cikkben megtanulod az név történelmét , statisztikák, lásd híres emberek nevű TAJ és így tovább.

mit jelent a Tej Név?

NAME TEJ VAGY ( TEJ ) jelentése fény, csillogó.

Mit jelent a Mahal indiaiban?


Mahal (/ m? & # 712; L /), jelentése "kastély vagy palota", bár ez is utalhat "élő negyedekre az emberek soraira". Ez egy indiai szó, amely a perzsa szó Mahal -ből származik, amely az Arab Word Mahallból származik, amely az viszont származik az összes "megállási hely, lakóhely".

Mit jelent Taji?

Az jelentése Taji "korona". Ez is japán eredetű, ahol az jelentése "ezüst és sárga színű". Az Taji -t fiúk és lányok nevében használják. 4 betűből és 2 szótagból áll, és a TA-JI-t kimondja.

taj egy scrabble szó?

Igen, TAJ az Scrabble szótárban van.

mit jelent a Taj Mahal angolul?

Taj Mahal British Angol
(& # 712; t? & # 720; H) egy fehér márvány mauzóleum központjában India, Agra a Jumna folyón: épült (1632 & ndash; 43) a császár Shah Jahan emlékére szeretett felesége, Mumtaz Mahal ; a mogul építészet legjobb példájaként tekinthető. Collins angol szótár.

, akik a Taj Mahalban élnek?

Mughal Emperor Shah Jahan építette a Taj Mahan-t Agra, India, mint a kedvenc feleségének tiszteletére, aki 1631-ben született. A fehér márvány emlékmű, a sprawling kertjével több mint 15 évig tartott épít. A Taj Mahal mindennapi látvány az 1,2 millió ember számára, akik a modern Agra-ban élnek.

Mi van a Taj Mahalban?


belsejében a Taj Mahal , a cenotaphs megtisztelő Mumtaz Mahal és Jahan vannak zárva egy nyolc oldalú kamrában díszített Pietra dura (betéttel együtt féldrágakő) és márvány rács képernyőn. De a gyönyörű műemlékek csak a show: Az igazi szarkofágok egy csendes szobában vannak, a kert szintjén.

, aki tulajdonosa a Taj Mahal?

Trump új nyilvánosan kereskedett cég, Trump szállodák & amp; Casino Resorts megvásárolta a Taj Mahal, 1996-ben a tranzakció értéke az ingatlan a $ 890 millió. Az 1990-es években Trump Taj Mahal kaszinója "a világ legnagyobb, leggyengébb, leggyengébb kaszinója" volt, és az Trump vette a "hatalmas adósságot", hogy elindítsa.

A Taj Mahalbe megy?

Az vonal belsejében A tényleges Taj Mahal valójában nem hosszú.
Ha You van A & Ldquo, nagy értékű jegy és rdquo; (Mivel You valószínű lesz ), YOU teljesen kihagyja ezt a vonalat, és az Go jobbra a mauzóleumba, ugyanúgy, mint az You kihagyta a vonalat, hogy bejusson a főajtókhoz az udvarhoz.

Miért Tajmahal 7 Wonders?

Taj Mahal az egyik Wonders a világ egyike, mert ez az egyik legcsodálatosabb építészet a világon. 1983-ban UNESCO Világörökségként szerepel, és a világ örökségének és rdquo általánosan csodált mesterműveinek nevezték el. Ez az épület szintén a szeretet szimbóluma.

Taj Mahal templom?

Az indiai bíróság hallotta a kormány régészektől való bizonyságot, hogy az Taj Mahal egy muzulmán-mauzóleum, amelyet egy mughal császár épített, hogy tiszteletben tartja halott feleségét & ndash; A hivatalos Riposte eljuttatása azt állítja, hogy ez egy hindu Temple .

hol található Taj Mahal?


Uttar Pradesh

miért híres Tajmahal?

Taj Mahal olyan különleges, mert óriási szépsége miatt. Az UNESCO Világörökség része szintén a világ hét csodája, mivel hatalmas szépsége miatt. A szerelem szimbólumát Shah Jahan császár készítette a felesége szerető emlékezetében és a legkedveltebb királynőjében a haremben, Begum Mumtaz Mahal -ben.

Ki találta Taj Mahal-t?

USTAD AHMAD LAHOURI