Hogyan javíthatom az err kapcsolatot?

ERR ALKALMAZÁS HIBÁLYOZÁS Hiba történt a Chrome
 1. -ben a proxykiszolgáló letiltása. Mint már említettük, ez a megoldás alkalmas abban az esetben, ha az Connect -t közvetlenül az internetre kívánja, és nem kívánja használni a VPN vagy a Proxy Connections -t.
 2. Ellenőrizze a proxy IP-címét, jelszavát és portját.
 3. letiltja automatikusan észleli a beállításokat.
 4. reset tcp / IP és flush DNS.
 5. Kapcsolat Proxy szolgáltató támogatásért.Hasonlóképpen az emberek megkérdezik, mi az ER hibás kapcsolat?

Az err_connection_refused hiba a egy ügyféloldali probléma, amelyet hibás tűzfal, rendszer vagy böngésző beállításai okozhatnak, de a rosszindulatú programok vagy a hibás internet Connection .

Ezenkívül az ER hibás? Ez a hiba leggyakrabban az internetes vagy hibás hálózathoz való kapcsolódás miatt következik be. Ez is okozhat egy nem reagáló DNS-kiszolgáló vagy egy tűzfal, amely megakadályozza a Google Chrome hozzáférését a hálózathoz. Ellenőrizze az internetkapcsolatát.

Ezt követően azt is megkérdezheti, mi az err_tunnel_connection_failed?

Err_Tunnel_Connection_Failed , akkor fordulhat elő, ha a Chrome nem tudja megmutatni a proxy válaszokat néhány webhelyre.

Miért mondja, hogy a kapcsolatom nem privát?

Fix A kapcsolat nem privát hiba az Android vagy IOS eszközön. Ha Ön Can meglátogassa az HTTPS webhelyet más böngészőkkel az mobileszközökön, például Firefox vagy Opera & Ndash; Aztán valami csak az Google Chrome böngészőjével történt. Te -nek meg kell próbálnia eltávolítani az összes cookie-t, előzményeket és gyorsítótárazott fájlt az böngészőjén.

Mi a NET :: ERR_CERT_DATE_INVALID jelentése?

Net :: ERR_CERT_DATE_INVALID error eszközök , hogy az internet-kapcsolat, vagy maga az eszköz megakadályozza a Google Chrome az oldal betöltése azon a tényen alapul, hogy az oldal nem biztonságos, és elérni azt kockázatot jelent az egyén magánéletét. Így az emberek nem férhetnek hozzá ilyen weboldalakhoz, mint a YouTube, a Google, az Amazon, a Facebook stb.

Miért nem biztonságos az internetkapcsolatom?

Az oka, hogy a & ldquo-t látja; nem biztonságos & Rdquo; FIGYELMEZTETÉS azért, mert az Ön által látogatott weboldal vagy weboldal NEM , amely biztonságos kapcsolatot biztosít -nek. Ha a Chrome böngészője egy webhelyhez csatlakozik, használhatja a HTTP (bizonytalan) vagy HTTPS ( Secure ). Bármely oldal, amely egy HTTP csatlakozást biztosít, a & ldquo; nem biztonságos & Rdquo; Figyelem.

Mi a hiba 651 az internetkapcsolatban?

A 651 hiba egy közös hiba az Windows felhasználók számára. A PPPoE az Ethernet feletti pont protokollra mutat, és távolról összekapcsolja több PC-felhasználót egy Ethernet helyi hálózaton. A 651 hiba különböző okok miatt következik be, mint például a helytelen Internet és IP konfiguráció vagy a hálózati kártya illesztőprogram probléma.

Hogyan készíthetem el a kapcsolatomat?

CLEAR böngészési adatok
A gyorsítótár és cookie-k a webböngészőben néha a & Ldquo; Az kapcsolat nem Private & Rdquo; Android hiba. Mint ilyen, törölheti az böngészési adatait a telefonról. A Chrome esetében az Ön rendelkezik a -vel, hogy hozzáférjen az böngésző eléréséhez, menjen az a menübe (3 pont) & gt; Beállítások & gt; Fejlett & gt; Adatvédelem & GT; Böngészési adatok törlése.

Miért nem mondja meg a CHROME A kapcsolatod nem privát?


& Ldquo; A kapcsolat nem privát hiba és rdquo; Az üzenet azt jelenti, hogy a Google Chrome megakadályozza, hogy meglátogasson webhelyét, mert nem megbízható. Végül az Chrome böngésző megakadályozza, hogy hozzáférjen az weboldalához, mert az SSL-tanúsítványok nem érvényesíthetők.
Az

nem tud csatlakozni ehhez a hálózathoz?

A probléma egyszerűen az alábbi lépéseket követheti:
 1. Nyílt beállítások.
 2. megy a Network & amp; Internet.
 3. Menjen a Wi-Fi részre.
 4. Kattintson a Wi-Fi beállítások kezelésére.
 5. Lapozzon le az ismert hálózatok kezelésére,
 6. Válassza ki a vezeték nélküli hálózatot.
 7. Click elfelejteni.
 8. Miután elvégezte, csatlakoztassa újra ugyanazt a vezeték nélküli hálózatot.

mit jelent az err_connection_reset?

ERR_CONNECTION_RESET Hiba, amely rendszerint megjelenik, amikor a webhelyet megkeresni, nem hozhat létre kapcsolatot a célhelyen. A többi webhely működhet, de bizonyos webhelyek szokásosak.

Hogyan állítsd vissza a hálózatomat?

Hogyan állítsa vissza a hálózati beállításokat az Android és az iOS
 1. 1. lépés: Menjen a Beállítások menüpontra, és érintse meg az Általános lehetőséget.
 2. 2. lépés: Érintse meg a Reset gombot, majd a Hálózati beállítások visszaállítása.
 3. 3. lépés: A rendszer kéri a jelszavát (ha tartsa). Ezután érintse meg a Hálózati beállítások visszaállítása gombot a művelet érvényesítéséhez.

Hogyan állítja vissza a Google Chrome-t?

A Google Chrome
 1. reset kattintson a címsor melletti menü ikonra.
 2. Válassza a Beállítások lehetőséget a legördülő menüből.
 3. Léptessen a Beállítások oldal aljára, és kattintson a Speciális linkre.
 4. Léptessen a kibővített oldal aljára, és kattintson a Reset gombra.
 5. Kattintson a Reset gombra az előugró ablakban.

Hogyan javíthatom meg a böngészőt?


Először: Próbálja ki ezeket a közös krómozott ütközési javításokat
 1. Bezárás más lapok, bővítmények és alkalmazások.
 2. újraindítja a Chrome-t.
 3. Indítsa újra a számítógépet.
 4. ellenőrizze a rosszindulatú programokat.
 5. Nyissa meg az oldalt egy másik böngészőben.
 6. javítja a hálózati problémákat és jelentse a weboldal problémáit.
 7. Fix probléma Apps (csak Windows számítógépek)
 8. Ellenőrizze, hogy a Chrome már nyitva van-e.

Hogyan ellenőrizhetem a tűzfal beállításait a Google Chrome-on?

Menjen a Vezérlőpult ablakba, és keresse meg a & ldquo; Windows tűzfal & Rdquo; az elemlistából. Lehet, hogy megtalálja a & ldquo; rendszer és biztonság és rdquo; szakasz. Kattintson az elemre, és egy új ablak nyílik meg. Az ablak bal oldali panelen kattintson a & ldquo; Engedélyezze a programot vagy a funkciót a Windows tűzfal & Rdquo segítségével; választási lehetőség.

Hogyan változtatja meg a proxy beállításait?

A "Hálózat" szakaszban kattintson az Change Proxy Settings elemre. Ez megnyitja az Internet tulajdonságai párbeszédablakot (Windows), ahol beállíthatja a hálózati beállításokat -t. Kattintson a Kapcsolatok fülre, majd kattintson az LAN beállítások elemre. Az Proxy kiszolgáló alatt kattintson az Proxy kiszolgáló kiválasztásához az LAN jelölőnégyzetre.

mit jelent az err_connection_closed?

A hiba „ ERR_CONNECTION_CLOSED ” a Google Chrome, eszközök , hogy a böngésző nem tudja megállapítani a kapcsolatot a honlap megpróbálja elérni, mert az internet kapcsolat megszakadt, vagy azért, mert az internet szolgáltató blokkolta a hozzáférést a weboldalhoz.

Mit jelent a proxy hiba?

proxy hiba A egy kiszolgáló probléma. Az hiba üzenet általában egy üzenetet küldött a fő nagyüzemi internetes hálózatról a számítógépre egy proxy kiszolgálón keresztül. Proxy hibák A az hiba kód 502-et jelent. Az proxy hiba a biztonsági intézkedés.

Hogyan javíthatok proxy hibát a Chrome-on?


 1. Ugrás a beállításokra.
 2. Ugrás a kezelőpanelre.
 3. Kattintson a hálózatra és az internetre.
 4. az internetes beállításokhoz.
 5. megy a kapcsolatokhoz.
 6. Most kattintson a LAN beállításokra.
 7. törölje a Proxy Server mezőt. Az
 8. csak a beállítások automatikusan érzékeli.

Hogyan javíthatja a távoli eszközt vagy az erőforrásokat, nem fogadja el a kapcsolatot?

A LAN beállítások megváltoztatásához az Inetcpl megnyitása. CPL a Searting Search és az Enter billentyű megnyitásához az Internetbeállítások megnyitásához. Az ablak megnyitása után váltson az Connections fülre, és kattintson a LAN beállítások gombra. Most, ha a LAN opcióhoz tartozó proxykiszolgáló használata ellenőrizhető, törölje meg és mentse a módosításokat.

Mi a baj a proxykiszolgálón?

Van valami hibás a vagy proxykiszolgálóval A cím helytelen Windows 10 & Ndash; Ez a probléma néha okozta a proxy beállításokat, valamint annak érdekében, hogy rögzítse, amire szükség van arra, hogy a Windows. Err_proxy_connection_failed Windows 10 & ndash; Néha megkaphatja ezt a hibaüzenetet böngészőben.