Milyen szigorúan érintse meg a légitársaságokat a tömegben?

Ha a Gazdasági osztályban repülnek *, a maximális súly lesz 1 darab, legfeljebb 8 kg, plusz 1 személyes elem, maximális tömegű 2 kg / 4,4 IB. Ha az Executive osztályban repül **, akkor az akár 8 kg-ig terjedhet, plusz 1 személyes elem pedig maximális tömegű 2 kg / 4,4 Ib.Ezek, érintse meg a levegő súlya?

Tap Air Portugália Carry-on juttatása 1 személyes elem az összes viteldíjat, amely akár 16 x 12 x 5 cm-t (40 x 30 x 15 cm) és súlyú -ig terjedhet 4,5 fontig 2 kg).

Az egyik is megkérdezheti, folytatja a mérlegelést? Valóban gyakrabban méret, ahelyett tömeg , hogy a kérdések & mdash; bár a két zsák méretei és maximum tömeg gyakran szerepel légitársaság honlapján (általában mintegy 23-26 font, vagy 10-12 kg). A fő oka annak, hogy nem vizsgálják az Súly -et az Carry -i zsákok számára, hogy nem kell.

Továbbá, hogy a szigorúan érintse meg a légitársaságokat a Carry-nál?

TAP honlap GYIK és videó kimondja carry szóló tartalmaz 1 db, ami akár 8 kg / 22 & rdquo; és 1 személyes elem, amely 2 kg / 16 és rdquo; Azonban a viteldíj 1 kézitáska, amely akár 8kg plus ellenőrzött táskák, ha frissít. Nincs említés egy személyes elemről.

Mi a Poggyász-járadék a Tap Airlines számára?

feladott Poggyász árengedmény TAP Executive: 2 darab legfeljebb 70,5 lb / 32 kg. Tap Plus, Tap Classic, érintse meg a Basic és érintse meg a KEDVEZMÉNYET: 2 darab 50 lb / 23 kg-ig.

Mennyibe kerül egy ellenőrzött táska a csapon?

Vásároljon extra poggyász juttatást - egy darab, maximális tömegű 23 kg / 50 lbs. és legfeljebb 158 cm / 62-es méret; a & euro; 45 / $ 55/65 CAD Európa és Észak-Afrika járatok számára; az & euro; 60 / $ 70/90 CAD az interkontinentális járatokhoz.

Mennyibe kerül a kéz poggyásza?

Minden utas most hagyjuk egy kézipoggyász 56cm x 45cm x 25cm és egy személyes elem (40cm x 30cm x 15cm), és a maximum tömeg 23kg.

hány kg folytatódik?

Kézipoggyász általában van egy súly korlátozás 5 kg 12 kg , a legtöbb légitársaság Ázsiában és Ausztráliában nem korlátozzák 7 kg . Ez nagy aggodalomra ad okot az Sok ember számára, hiszen mi időnként hozzáadta az súlyát, egy laptopot és egy kamerát, nem hagy sok más dolgot.
Az

érintse meg az ülés kiválasztását?

Az Tap weboldalon korábban a megerősítő # és a vezetéknév, de általában 15 dollár USD egy Seat kiválasztásához. Nézze meg az Foglalás -et. Ők töltés -nek mindent, beleértve az ellenőrzött táskákat, de olcsóbb megvásárlása előtt.

a jackogate törvényes?


& Ldquo; teljesen biztonságos és olcsó és rdquo;
A repülés lefoglalását követően hamarosan megkaptam a repülési foglalást. Láttam a foglalásomat a légitársaság weboldalán, így teljesen biztonságos az Gotogate használatára. Szükségem volt egy e-jegyre, kapcsolatba léptem az Gotogarate -vel a Facebookon keresztül, és 2 nappal később elküldték az e-jegyet.

Miért olyan olcsó az Air Portugália?

RE: Miért van Tap Portugália olyan olcsó ? A leggyakoribb ok, amiért TAP lenne kínál alacsonyabb árakat, mint a versenytársak a törvény a kereslet és a kínálat. Airline Fares egész idő alatt ingadozik, hogy hány jegyet értékesítettek a tervezett értékesítés ellen.

érintse meg a jó légitársat?

Tap Portugália zászló szállítója. Mindig egy kicsit elcsúszás vagyok az A & Ldquo repülőjáról; új-to-me & rdquo; légitársaság így megnyugtató volt, hogy megtanulják, hogy megfelelően a 2011 JACDEC Utasszállító biztonsági jelentés, TAP tartják a legbiztonságosabb légitársaság Nyugat-Európában, és a negyedik legbiztonságosabb a világon.

Hogyan nézhetek be a Portugália csapjához?

Check-in Online
  1. 1.Travel A saját tempójában, az idő várakozás nélkül. Jelenítse meg a digitális beszállókártyát.
  2. Hagyja otthon a papírt, és hozza a beszállókártyáját az okostelefonra vagy táblagépére. Gyorsabban.
  3. Ha poggyász nélkül utazik, indítsa el az utazást gyorsabban, és menjen közvetlenül az indulási kapuhoz.

Do Airlines Check Carry Size?

Sok légitársaság utazók, carry -on poggyász egy nagyszerű módja annak, hogy időt és pénzt takarít & mdash; átugorhatja poggyászkiadónál és elkerülni az izmos díjak ellenőrzött poggyász. 22 hüvelyk magas X 14 hüvelyk széles X 9 hüvelyk mélyen a belföldi utazásra három legnagyobb légitársaságok & MDash; Amerikai, Delta és United & MDash; például.

A csapok televízióval rendelkeznek?


A Long-Haul Repülőjegyek in-járó szórakoztató rendszere díjnyertes filmeket, TV programokat és dobozkészleteket, játékokat és dokumentumfilmeket kínál. Az utasok is van hozzáférést válogatott újságokban, Tap repülés Up Magazine, a zene, és a néhány A330 és A340 repülőgép 12 TAP rádióállomások.

mi tartja a zsákot?

Az Hold poggyász a poggyász, amelyen bejelentkezik a bejelentkezéskor / Bag -Drop számlálóban, amikor megérkezik a repülőtérre. Nem lesz elérhető az Ön számára a repülés során, és az érkezés után visszaállítja a csomagtartó karusszel.

mi a tapintás?

Kedvezmény & Ndash; & ldquo; azok számára, akik csak a kézi poggyászokkal vagy egy egyszerű szünettel rendelkeznek az Európai Városi és Rdquo-ban, és az étkezések és italok, beleértve az étkezést és italokat, a digitális média kioszk és a A nemzeti és nemzetközi újságok megválasztása és az érintse meg a repülés közbeni magazint.

van Wifi a Tap Portugáliában?

Tap Portugália A az WiFi -nek az fedélzeten található a járataikon. TAP Portugal Wifi egy fizetett szolgáltatás ( TAP Portugal Business Class Wifi - TAP Portugal Economy Class - TAP Portugal First Class Wifi ). TAP Portugal rendelkezik fedélzeti WIFI , amely lehetővé teszi a utasok surf a internet repülés közben velük.

Mikor tudok bejelentkezni az interneten a Tap?

Ellenőrizze a -et 90 perctől 24 órával a repülés elindulása előtt. (Kivéve Luanda, ahol check-in line 5-24 órával a járat indulása előtt.) Az utasok birtokosai elektronikus jegy érvényes helyfoglalással által üzemeltetett járatokon TAP vagy Portugália.

Mi a Tarts Poggyász a Portugália?


Fontos információk Az poggyász az Hold -ben történik ingyenesen az összes járatnál, kivéve az TAP | Kedvezmény. Utasok repülnek Tap | Kedvezmény Ki akarja tenni az poggyász az Hold , Can megvásárolja ezt a szolgáltatást itt. Ha az összekötő idő 6 óra és 24 óra között van, az bejelentkezési automatikusan a végső célállomásra kerül.

Hogyan ellenőrizhetem a csomagzásért?

Mérjük meg a -et egy otthoni skálán, majd súlya a -nek az Bag -t tartja. Kivonja az elsőt a másodikból, és megkapja az súlyát az BAG -ját. Ha az bag nagyobb, mint a skála, például az oldalak fölött lóg, akkor nem lesz súlya a megfelelően, és ezért kell állnia a mérlegeken. Az

a hátizsákot hordozza, mint egy folytatás?

Carry-On táska kell illeszkednie az ülés alatt vagy egy zárt felső binben. Lehet, hogy Carry-On egy személyes elem, amely illeszkedik az ülés alá. Személyes elemek: kézitáska, pénztárca, vagy zsebkönyv, hátizsák , aktatáska, laptop számítógép, táska vagy anélkül.