Lehet-e a kereskedő 4 üzleti tevékenység e kereskedelmi kártya tranzakciókat?

Merchant Level : 4
Merchant Kritériumok: Kevesebb, mint 20 000 vízum vagy MasterCard E - Kereskedelmi tranzakciók Évente, és az összes többi kereskedő akár 1 millió vízumot vagy master kártyát feldolgoz tranzakciók évente. Vízum és MasterCard érvényesítési követelményei: (1). Éves önértékelési kérdőív (& ldquo; Saq & Rdquo).ember is megkérdezi, mi a példa a 4-es kereskedelmi szintre?

4. szint : Merchants kevesebb mint 20.000 online tranzakciók egy év, vagy bármilyen kereskedő feldolgozása legfeljebb 1 millió rendszeres tranzakciók évente.

Továbbá, mi az 1. szintű kereskedő? Level 1 : A kereskedők több mint 6 millió kártya tranzakciót feldolgoznak évente. szint 2: A kereskedők évente az 1 -6 millió tranzakciót feldolgozzák. szint 3: A kereskedők 20 000-et kezelnek évente. szint 4: A kereskedők kevesebb, mint 20 000 tranzakciót kapnak évente.

Itt, akik meghatározzák a kereskedő és a szolgáltatói szinteket?

A Merchant jelentése definiált , mint valaki, aki tárolja, feldolgozza és átadja a hitel- vagy betéti kártya adatait, és rendelkezik egy Merchant ID-vel. Minden Merchant kategóriába sorolható, mint A & Ldquo; Level & Rdquo; az általuk folyamatban lévő tranzakciók számán alapulva a következőképpen vázolt: szint 1 (& gt; 6 millió tranzakció)

Mi a 4. szintű PCI megfelelés?

PCI megfelelőségi szint 4. a legalacsonyabb szintre megfelelés alatt Payment Card Industry Data Security szabvány ( PCI DSS ). A 4 -nek minősülő kereskedőknek az PCI DSS-megfelelőségi -nek megfelelőnek kell lenniük a bank igényeinek megszerzésével.

a PCI-megfelelés kötelező?

Bár az PCI DSS -t minden olyan szervezetnek kell végrehajtania, amely a kártyatulajdonos adatokat feldolgozza, tárolja vagy továbbítja az PCI DSS-megfelelőség formális érvényesítését, a nem kötelező minden entitás számára. Jelenleg mind a vízum, mind a MasterCard olyan kereskedőket és szolgáltatókat igényel, amelyeket az PCI DSS szerint validálnak.

Mi a PCI kereskedő?

& ldquo; alkalmazásában az PCI a DSS, kereskedő bármely olyan szervezet, amely elfogadja a fizetési kártyák ellátott logók bármely öt tagja PCI SSC (American Express, Discover, JCB , MasterCard vagy Visa) áruk és / vagy szolgáltatások fizetése. & Rdquo; Merchants , ezért érvényesítenie kell az PCI DSS betartását.

Mi a megfelelés igazolása?

AOC ( megfelelésének igazolása )
Az AOC a kereskedők és a szolgáltatók által használt formanyomtatvány, hogy igazolják a PCI DSS-értékelés eredményeit. A felvásárló vagy fizetési márka a megfelelő SAQ vagy ROC, valamint bármely más kért dokumentációval együtt kerül benyújtásra.

Hogyan válhatok PCI-kompatibilis?

Ha kész lesz PCI-kompatibilis, ezek öt lépést meg kell tennie:
  1. elemzése a megfelelőségi szintet. Hirdetés.
  2. töltse ki az önértékelési kérdőívet.
  3. elvégzi a szükséges változtatásokat.
  4. Keressen egy szolgáltatót, amely adat tokenizációt használ.
  5. teljes mértékben a megfelelőség igazolása.
  6. fájl a papírmunkát.

Mennyi ideig kell rendezni a tranzakciót?


1-2 nap

Mit jelent, hogy PCI-kompatibilis?

Az PCI-kompatibilis eszköz, amely az PCI szabványügyi tanács által meghatározott iránymutatásokhoz következetesen ragaszkodik. PCI-megfelelőséget az PCI szabványok tanácsának szabályozza, a 2006-ban létrehozott szervezet a hitelkártyák biztonságának kezelésére.

Mi a 3. szintű hitelfeldolgozás?

3. szintű feldolgozás A megköveteli az hitelkártya tranzakciókban meghatározott soros tételadatok rögzítését. Ezek a további adatmezőket tartalmazza a kereskedő nevét és címét, számlaszám és adó összege, plusz sort részleteket, mint a tétel leírását, mennyiségét és mértékegységét, áru mennyisége, és az áru és a termék kódját.

Melyik entitás határozza meg a kereskedő tranzakciós kötetét?

Tranzakciós kötetek : Minden felvásárló meghatározza a kereskedői tranzakciós köteteket, és általában az Tranzakciók tranzakcióin alapulnak az Merchant számára. A kártya márka házirendje azonban minden egyes márka és / vagy megszerzői szerint változik.

Mi az érzékeny hitelesítési adatok célja?

Érzékeny hitelesítési adatok , AKA SAD, a PCI-megfelelésben az adat a kibocsátók által a tranzakciók engedélyezéséhez. A Kártyabirtokos Data -hez hasonlóan a PCI DSS szomorú védelmet igényel. Ezenkívül a szomorú nem lehet megőrizni (tárolva) kereskedők és fizetési feldolgozói.

Mi a ROC a PCI DSS-ben?


Az Megfelelőségi ( ROC ) jelentése olyan formanyomtatvány, amelyet az PCI DSS (fizetési kártya iparági adatbiztonsági szabvány) által végzett 1 szintű vízumkéréssel kell kitölteni. Általánosságban elmondható, hogy az 1. szintű kereskedő olyan, aki évente több mint 6 millió vízumügyletet dolgozik.

Mi a PA DSS érvényesítése?

Fizetési alkalmazás Adatbiztonsági szabvány ( Pa - DSS ) olyan követelmények, amelyek segítségével a szoftvergyártók biztonságos fizetési alkalmazásokat fejlesztenek ki, amelyek támogatják az PCI DSS megfelelőséget. Ne tartsa meg a teljes mágneses csíkot, a CARD validációs kódot vagy értéket, vagy PIN-blokk adatokat.

Mi a PCI 1. szint?

, hogy egyszerűen az PCI DSS 1 szintje olyan követelmények, amelyek biztosítják, hogy a hitelkártya-adatok tárolása, továbbítása vagy feldolgozása a legmagasabb színvonalon. PCI DSS Level 1 az Megfelelőség legmagasabb szintje. Ez minden olyan kereskedőt ír le, amely évente több mint 6 millió vízumügyletet feldolgoz.

hány szintű PCI megfelelés van ott?

4 szint

Milyen típusú fizetési alkalmazások jelentkeznek a PA DSS-re?

' NO, PA - DSS A NEM a fizetési alkalmazásokra vonatkozik a "Szoftverként szolgáló szoftverként" (SaaS). Az teljes válasz azonban a kissé bonyolultabb, mivel ez a pozíció csak az alkalmazza a alkalmazást, ahol az alkalmazás csak a SaaS-ként és az -nek a nem értékesített, elosztott vagy hitelesíthető harmadik felek.

Mi a fizetési kártya ipar?


Az fizetési kártya ipar (PCI) a pénzügyi Ipari szegmense, amely szabályozza az Fizetési elektronikus formáinak használatát. Az ASV beolvassa a szállító fizetési kártyáját hálózatot, biztosítva a minimumszabályokat a megfelelő és olyan sebezhetőségek keresése, amelyek elhagyhatják az ügyféladatokat.

Hány követelmény jelen van a PCI adatbiztonsági szabványban?

12 Követelmények

Mi a tranzakció az elszámolási hitelkártya alatt?

Ha egy vevő vásárol árut vagy szolgáltatást, akkor a kibocsátó bank pénzeszközöket küld az eladó fizetési processzorára, amely a kereskedőnek a kereskedőt szétszórja. Az " település " kifejezést arra is alkalmazzák, hogy utaljon az ACQUIRER által az kártya tranzakció elfogadására szolgáló kereskedőre adott konkrét összegre.