Melyik Rewards alkalmazás?

Letöltés App -nek, hogy csatlakozzon a Vibe Club és a kereskedelemhez; Rewards program, és kezdje meg a keresőpontokat egy ingyenes rendszeres 7 és rdquo felé; Wich . Ön is ingyenes rendszeres italt kapsz, csak csatlakozni. Vizsgálja meg az App -t a regiszterben, amikor meglátogatja a pontokat. Készen állsz & ldquo; Szerezd meg az -et? & Rdquo;Ezzel kapcsolatban, melyik Rewards program?

Csatlakozzon az Wich Vibe Club Rewards programhoz számára, hogy egy szabad kicsi, melyik (szendvics) a születésnapjára! Amikor regisztrálsz a Vibe Club Rewards -re, akkor a következő születésnapján ingyenes Wich -t kapsz, amelyet 7 napig visszaválthatunk. Ön is kap egy ingyenes ajánlatot egyszerűen feliratkozással!

Másodszor, mennyi a szendvics? Ami az árakat

Élelmiszer Méret
Szendvicsek
bármely szabványos szendvics Kis 7 in. $ 6.00
bármely szabványos szendvics tápközeg 10.5. $ 8.50
Bármilyen standard szendvics nagy 14 in. $ 11.50

, hogy melyik Sure menü?

  • Wicked & Reg; Melyik. Wicked & Reg; Melyik.
  • Kedvencek. Banh Mi.
  • klasszikus wiches. Csirke saláta szendvics.
  • csirke wiches. Csirkés szendvics.
  • Törökország Wiches. Pulykás szendvics.
  • vegetáriánus wiches. Az avokádó szendvics.
  • olasz wiches. Pepperoni pizzawich & reg; Szendvics.
  • HAM Wiches. Sonkás szendvics.

Milyen korban bérel?

18 éves

, amely és mely szendvicsek?

5 hús + 3 sajtok = gonosz jó
A Signature szendvicsünk Törökországgal, Ham, sült marhahús , Pepperoni és Bacon, valamint a három sajt és a kívánt további feltöltések választása.

, amely iszik az ital méretét?

Melyik Wich Superior szendvicsek két nagyobb Sandwich méretet adtak hozzá & MDash; 10,5 hüvelyk és egy 14 hüvelykes Superwich & MDash; kiegészíteni a klasszikus 7 hüvelykes elemet. Ezen túlmenően, melyik Melyik hozzá egy 32-es műanyag stadion csésze , hogy a vendégek egy nagyobb ital opciót.

, amely szállítja?

Letöltés The Doordash Mobile App
Rendelés Szállítás és Pickup On Go. Szállítás és Pickup elérhető az Egyesült Államokban és Kanadában található helyszíneken. A díjak érvényesek. Az ár és a termékek helyenként változhatnak.

mit jelent a vékony, ami azt jelenti?

vagy te és ldquo; Skinny - Saját -wich, & rdquo; Ez azt jelenti, hogy a kenyér belső részének egy részét eltávolítják. A szendvicsek mellett, amelyek rengeteg oldalsó és desszert opcióval rendelkeznek. Saját ház zsetonjukat készítenek, amelyet 1,25 dollárért lehet megvásárolni, vagy megkaphatja őket a & ldquo-ra; Wich & Rdquo; néhány hozzáadott ropogást.

, amely kimeríti a kenyér összetevőket?


Itt vannak az összetevők: fehérítetlen liszt, víz, teljes búzaliszt, méz, pálmaolaj , só, élesztő, és az alábbiak mindegyikének kevesebb mint 2% -át tartalmazza: enzimek, monogliceridek, guargubba , Aszkorbinsav, búza glutén, kalcium-szulfát, kukorica liszt, ecetsav, tejsav , kalcium-propionát (tartósítószer).

, amely meghajtja a vezetést?

a & ldquo részeként; megrendelje bárhol és rdquo; A stratégia, amely az Wich elkezdte kínálni meghajtót a szolgáltatást, hogy egyedülálló változata a szendvics-topia-t a vacsorák útközben.

Mi a különbség a Wich között, és melyik?

A főneveknél az különbség az Wich között, és melyik
az, hogy egy szálköteg, amely a szó előfordulása.

, amely saláta kalóriákat?

Táplálkozási tények
Calories 480 (2008 KJ)
Összes zsír 43 g 66%
Nátrium 1228 mg 51%
Összes szénhidrát 3,5 g 1%
Diétás szál 0 g 0%

, amely avokádó szendvics kalóriákat?

Mennyi ideig tartana a 130 kalóriát, amelyből az Wich vegetáriánus paradicsom és amp; Avokádó szendvics , kicsi, kenyér nélkül?

, amely fekete bab patty kalóriákat?


130

, ami boszorkány?

Melyik, Wich , Witch .A szavak, amelyek, az , Witch hangja ugyanaz, de különböző jelentéssel és helyesírásokkal rendelkezik. Miért, hogy az , Witch ugyanolyan hangja legyen, bár teljesen más szavak is? A válasz egyszerű: Melyik, Wich , Witch az angol nyelv homofonjai.

Mennyibe kerül, hogy az a tulajdonosa, melyik?

Az -es franchise megnyitásához szükséges becsült befektetés az $ 203,000 - $ 495,250 között van. Az $ 30,000 kezdeti franchise díja van, amely lehetővé teszi az engedélyt, hogy működjön egy vállalkozás, amelyen a neve.

mennyit fizetnek?

Átlagos átlag, amely a Superior szendvicsek óránkénti fizetési tartománya kb. $ 7,76 -tól óránként a vonal / prep Cook for Woit / Prep Cook-ig 12,43 dollár / óra az étteremkezelő számára. Az átlag, amely a Superior szendvicsek fizetését évente mintegy 20 000 dollárt tartalmaz a csapatvezető számára pedig 32,622 dollárért az étteremkezelő számára.

hol van, melyikből származik?

által alapított vendéglős Jeff Sinelli vezérigazgató a Dzsingisz Grill, - 2003 Melyik Melyik kezdődött egy helyen Dallas belvárosától.

a szuperfood, amely vegán?


Szeretne egy vegan fekete-bab patty szendvicset, áfonyamártással, házirendekkel és Jalape & Ntilde-vel; Hé, nincs ítélet itt! Vagy csak megrendelheted az ízletes # SuperFood Wich-t, ahogy van!

, amely a búza kenyér kalóriát?

250 Kalória

mennyit fizet?

Átlagos átlag, amely a Superior Supwiches óránkénti Pay -tól körülbelül 7,76 dollárig terjedő órákig tart. Az átlagos Melyik Melyik Superior szendvicsek fizetést tól körülbelül 15.000 $ évente Shift Leader $ 57.017 évente Területi vezető.