Hogyan tudom megjavítani a feng shui lépcsőit?

CRYSTAL vagy MIRROR CURE
Hang egy kerek kristálygömböt az előtt a lépcsőház előtt a mennyezetről. A pénzügyi jólét és a jó szerencse esetében egy piros szalag közepétől az bejárati ajtó és bázis a lépcsőn. Ha úgy gondolja, hogy Chi, mint a víz, A kerek kristály simán mozog az a energiát mindkét oldalra.Ezután, hogyan számít a lépcsőn Feng Shui-ban?

Feng Shui lépcsők & # 8211; Mit kell követni

  1. Próbálja meg 1, 2, 5, 10, 13, 14, 17 vagy 22 tartani, mint a lépcsőházak számát.
  2. Tartsa jól a lépcsőn.
  3. győződjön meg róla, hogy a lépcsők stabil.
  4. használjon fényes és nyugtató színeket a lépcsőházakhoz.
  5. Fa, fém vagy beton használata a lépcsőfokozásért.

Továbbá, melyik irányban jó lépcsőház? Tippek a Vastu szerint a lépcsőházhoz. Egy külső lépcsőn lehet építeni a délkeleti irányba néző keleti , délnyugati irányba néző nyugati , északnyugati irányba néző északi , és délnyugati irányba néző déli . Mindig indítsa el a lépcsőit az North -ről South -re vagy East -re az West -re.

Az emberek is megkérdezik, egy lépcsőház a Bad Feng Shui elülső ajtó felé nézve?

Ha egy lépcsőház az a bejárati ajtó felé néz, akkor az Feng Shui energia gyorsan felállt az alsó vagy a magasabb padlóra, így a fő bejegyzés , valamint az egész fő emelet nélkül jó Feng Shui energia táplálék.

Hogyan számíthat Oro Plata Mata a lépcsőn?

A TAKALOGS között az lépcsős lépések felállnak egy rituáléal, amely az alternatív számláláshoz hívja a -tól három számot, a Chant & Ldquo használatával; ORO , Plata , Mata & Rdquo; (Arany, ezüst, halál) minden egyes számláláshoz . Természetesen az számláló a legalacsonyabb futammal kezdődik. A legfelső lépcső soha nem ér véget a & ldquo; Mata , & rdquo; hogy a rossz szerencse szimbóluma.

A leszállás egy lépésként számít?

Ne feledje, hogy amikor számlálása lépcsőn, Ön számlálása Hányszor meg kell emelni a lábadat. Ha fel kell emelnie a lábadat, hogy az Landing -be kerüljön, akkor az a lépésnek számít.

a feng shui igazi dolog?

Feng Shui arról szól, hogy optimalizálja a környezetet
A gyakorlat több ezer éve volt, de ez nem stodgy vagy elavult. Tény, hogy látta egészen a nyugati újjáéledése az elmúlt években, több ezer képzett feng shui tanácsadás jelenleg kínál szolgáltatásokat szerte az országban.

Mit jelent az oro plata mata?

A cím egy régi filipino építészeti babonára utal, mondván, hogy a házban lévő design elemek (különösen a lépcsőházak) nem végződhetnek háromszor, az ORO (arany), Plata mintájával ( ezüst) és Mata (rossz szerencse).

Mi a Vastu Shastra angolul hívott?

Vastu SHASTRA (V & # 257; Stu & # 347; & # 257; & # 257; & # 257; Ezek az indiai szubkontinensen található szövegek, amelyek leírják a tervezés, az elrendezés, a mérések, a földelőkészítés, a tér elrendezésének és a térbeli geometria alapelveit, az