A függőleges alapítvány komoly?

Általában egy átlós vagy függőleges Crack az Alapítvány falában a B beton Alapítvány -ben való elszámolás eredménye, és meglehetősen gyakori az új konstrukcióban. Ha az Crack közelebb kerül egy sarokhoz, és szélesebb, mint 1/8, akkor valószínűleg nem a zsugorodásnak köszönhető, de egy Serious Alapítvány -kódot jelez.Csak így, milyen alapvető repedések rosszak?

Az egyszerű válasz igen. A függőleges repedések általában az Alapítvány letelepedésének közvetlen eredménye, és ezek az Alapítvány problémák gyakoribbak. A vízszintes repedéseit általában a talajnyomás okozta, és általában rosszabb, mint a függőleges repedések .

is megkérdezheti, mi okozza a függőleges repedést? függőleges és vízszintes alapítvány repedések . repedések , amely függőlegesen mozog az által okozott süllyedéssel, letelepedéssel vagy az alapozási problémákkal. Az elszámolási problémák merülnek fel, amikor a talaj a házad alatt áll, vagy mozog. Általában csak egy része az otthona meg fogja ragadni a megváltozott talajba, így az repedések az Ön alapja.

Itt van, mi történik, ha az alapja repedései?

A telepítés talajja további nyomást gyakorol az Alapítvány falra, és az Cracking -hez vezethet. Ez az akkor történik, ha a víz-telített talaj a külső fal ellen nyomást gyakorol. Az ilyen falak végül meghajolhatnak és csatolhatnak, vagy esetleg még barlang is. A vízszintes repedések az azonnali javítást igénylik.

Mi a legjobb alapjavítási módszer? A

az alábbiakban egy olyan népszerű módszerek listája, amelyeket ma az alapítványok javítására használnak.

 1. acél mólók. Az acél mólók bevezetése forradalmasította az Alapítvány javítási folyamatot.
 2. spirális mólók.
 3. Beton Pier Alapítvány javítása.
 4. nagy sűrűségű poliuretán hab.
 5. szegmentált mólók.
 6. spot mólók.

hogyan tudja megmondani, hogy a repedés szerkezeti-e?

Ezek repedések általában kíséri más jelei alapító kérdésekben, mint például ragasztás nyílászáró, ferde ajtók, lejtős padló és repedések a tornácok. A közös jellemzők szerkezeti repedések : folyamatos vízszintes repedések a falak mentén. Függőleges repedések , amelyek szélesebbek a tetején vagy alján.

Az Alapítvány javítása befolyásolja az otthoni értéket?

Az a lényeg az, hogy az Alapítvány kár minden Home másképp érinti. De ha nagyon durva becslést keresel, ritka napi megjegyzi, hogy a legtöbb Alapítvány problémák 10-15 százalékkal csökkentik az Home értékét. Más szóval, egy Home , amely 300 000 dollár értékű, potenciálisan 30 000 dollár és 45 000 dollár között veszthető el a -ben.

Honnan tudod, hogy egy alapítványi repedés komoly?

Ha Az Crack közelebb van a sarokhoz, és szélesebb, mint 1/8, akkor valószínűleg nem a zsugorodásnak köszönhető, de egy Serious Alapítványt jelez. Ha A függőleges Alapítvány Crack szélesebb, mint egy hüvelyk 1/8-os, hívja fel a szakembert, hogy megvizsgálja, mert aggodalomra ad okot.

repedt csempe az alapozási problémák jele?

csempe repedések
Bár csempe magas hőmérsékleten meglehetősen kemény, szintén törékennyé válnak. Sok dolog okozhat csempe repedést . Ha túl sok csempe repedések vannak a konyhában, a fürdőszobában, vagy bárhol is vannak, ez lehet az Alapítvány bajának jele.

lesz a lakástulajdonosok Biztosítási fedezet Alapítvány javítása?


Ha az Biztosító szolgáltatója az fedezeti alapítvány javítása a költségek javításában a konkrét példányokban, az nem teszi meg ezt az általános talaj tömörítésével és terjeszkedésével okozott károkért. Általános szabályként azonban az otthoni Biztosítás nem segít Cover General Alapítvány javítása .

Hogyan adhatom el az alapítványi kérdéseket?

Ha szeretné eladni otthonát a nyílt piacon, és tudod, hogy alapítványi problémák vannak, akkor egy szabványos eljárás követendő.
 1. Az alapítvány ellenőrzése. Ez háromszoros. Az
 2. írásban ismerteti az ismert alapozási problémákat a vásárlóknak.
 3. Megosztja a vizsgálati jelentést a vevőkkel. Az
 4. ennek megfelelően tárgyal.

Mikor kell aggódnom az alapítvány repedései miatt?

Ha az Crack elkezdi szélesíteni az egyik végén, lehet, hogy a baj jele. Biztonsági aggályok esetén meg kell szereznie egy mérnököt, hogy értékelje bármit és Frac12; -inch vagy szélesebb.Mivel a vízszintes Crack megjelenik egy betonblokk vagy téglafal jelek ágycsukjában, jelentős bontásban, nem szabad figyelmen kívül hagyni.

, ami rossz alapítványnak számít?

Az Alapítvány repedései valószínűleg találkozik, a függőleges repedések általában a leggyakoribb és legkevésbé súlyos típusú Crack , akkor találkozol. A függőleges repedések a repedések , amelyek egyenesen felfelé és lefelé haladnak, vagy talán a 30 fokos függőleges fokon belüli enyhe átlón, és sok házban gyakori előfordulás.

Hogyan javítasz nagy repedések betonban?

Hogyan kell javítani a széles beton repedések
 1. véső A Crack egy kalapáccsal és falazó vésővel, hogy szélesítse a repedés alapját és eltávolítsa a régi beton laza anyagát.
 2. Távolítsa el az összes törmeléket a repedésből, drótkefével.
 3. Távolítsa el az összes vizet és törmeléket a repedésből nedves / száraz üzlet vákuummal vagy ecsettel.

az alapítvány repedések normális?


Cracks gyakran jelenik meg az Alapítvány külső és belsejében. repedések , amelyek több mint 8-as hüvelyk széles, általában azt jelentik, hogy az Alapítvány meghajlott. Mivel a legtöbb alapítvány acél van benne, az repedések megnyílik és zárva, de a két oldal ugyanolyan szinten marad.

Mennyibe kerül a repedt alapítvány javítása?

Alapítójavítási költségek
A legtöbb lakástulajdonos körülbelül 4,276 dollárt fizet az Javítási Alapítvány problémákhoz. Major Javítások A hidraulikus mólók bevonásával az költség $ 10,000 vagy annál több, és kisebb repedések költsége a -nek olyan alacsony, mint 500 dollár. A tipikus lakástulajdonos 1,895 és 6,685 dollár között fizet.

Mit várhatok az alapítvány javítása után?

Az legfontosabb dolog az Alapítvány javítása után az, hogy a lemezed végül rögzítve lesz. Minden olyan törzs, amely a tetőn vagy a vízvezetéken volt, eltűnik. Bizonyos esetekben úgy találhatja, hogy az javítás a gipszkartonban lévő kis repedésekhez vezet, az ajtók, amelyek nem zárják ki megfelelően, vagy elválasztják a csövek.

hogyan tudja megmondani, hogy az alapítvány rossz?

Hogyan tudod, hogy az alapítvány elment rossz
 1. szagolja furcsa. Most, nem minden alapítvány szaga, mint a virágok, de általában kellemes illatot kell kapniuk. Tehát, ha az alapja egy benzin-vagy ecet-szerű szagot kezdeményez, itt az ideje, hogy dobja.
 2. megváltoztatja a színt. Jó módja annak, hogy megfejtse, ha az alapítvány rosszul ment, az, hogy tesztelje az árnyékot a csuklóján.

lehet egy ház összeomlása az alapítványi kérdésekről?

Nem minden Alapítványi probléma A ugyanaz, vagy ugyanolyan súlyossága. A víz CAN is az problémákat is okozza a -ben, amikor az Alapítvány -hez szomszédos földön lefagy, és a falon duzzasztást okoz; Ha ezek a feltételek folytatódnak, az lehet, hogy a a falat összeomlása és az House lakhatatlanná tegye.

milyen repedéseket kell aggódnom?


Jagged vagy Diagonal repedések azt jelzik, hogy az Alapítvány eltolódott vagy elsüllyedt, vagy egy másik probléma történt, például a termit károsodás miatt a fa tagok megmaradása és összeomlása. Hasonlóképpen, repedések szélesebb, mint egynegyede hüvelyk jelez potenciális probléma a hazai szerkezetét.

Hogyan állítja meg az épületet a repedésből?

az Megakadályozza a repedések -t az Cracking miatt a vegetáció miatt 1) ​​Ne hagyja, hogy a fák túl közel vannak az épületekhez , összetettfalak, kertfalak stb. legyen zsugorítható talaj / agyag.

hogyan tudom megállítani a falakat a repedésből?

Tipp: A dilatációs hézagok elválasztásához szomszédos tégla falak különböző magasságú, hogy elkerüljék repedés által okozott eltérés mozgás. A csatlakozót a belső sarokban helyezhetjük el, vagy adott esetben a lábaktól a saroktól, hogy a stabilitású kőműves sarokba kerüljön.