El tudok hozni az ételt Olaszországból?

Először is, függetlenül attól, hogy az Ön -t hozza vissza a -t, folyadékokat, pasztákat, beleértve a Nutella-t, be kell mennie az ellenőrzött, nem hordozható poggyászba. Bármi hús, felejtsd el, csak könnyebb. Bármi, mint a friss gyümölcs vagy vegables, nem. Bármely más konzerv, edények vagy csomagolt áruk általában nem jelentenek problémát.Különben is, hozhatok ételt Olaszországból az Egyesült Királyságba?

YOU bármilyen gyümölcsöt, zöldséget, húst, tej- vagy egyéb állati termékeket (például halakat, tojást és mézet) hozhat az UK -be, ha egy EU-országból, Liechtensteinből, Norvégiából utazik vagy Svájc.

Hasonlóképpen hozhatok sajtot Olaszországból? sajt . A kemény és félig aged sajtok -et hozhatják az hátsó -t, a vákuumcsomagolt műanyagból (a legtöbb Deli számlálók Olaszországban nem tudsz -et csinálni) és hellip; így menj előre, és csomagoljunk, hogy a parmigiano-reggiano vagy a pecorino stagionato (annak biztosítása, hogy vámokat rendeljenek el).

Hasonlóképpen megkérdezheti, mit tudsz Olaszországba hozni?

OLASZORSZÁG NO ilyen tilalom, így a dátumok (feltételezve, hogy a növényi fajta, az Not humán) -nek bírja. De te nem tudja az hozni bármilyen állati terméket (hús vagy tejtermék). De a halak, bár állat, megengedett , ha a -et fileed és feldolgozták ( No teljes hal megengedett).

Mit kell mondania a vámhatóságnál?

Ezek a következők: dohánytermékek: 800 cigaretta, 400 cigarilos, 200 szivar, vagy 1 kg dohányzó dohány; Alkohol és alkoholtartalmú italok: 10 liter alkoholtartalmú italok feletti 22% -os, 20 liter alkoholtartalmú italok alatt 22% -os, 90 liter bor (csak 60 liter, amely lehet lehet pezsgő) és 110 liter sört.

mit nem hozhat az Egyesült Királyságba?

Tiltott és korlátozott áruk
 • Illegális gyógyszerek.
 • támadó fegyverek, például flick kések.
 • önvédelmi spray-k, például bors spray és CS gáz.
 • veszélyeztetett állati és növényi fajok.
 • durva gyémántok.
 • nélkülözhetetlen és obszcén anyagok.
 • személyes behozatala a hús és a tejtermékek a legtöbb nem EU-országból.

Mit nem hozhatsz vissza a szokásokon?

A korlátozott elemek példái közé tartoznak a lőfegyverek, bizonyos gyümölcsök és zöldségek, állati termékek, állatok termékek, valamint néhány állat.
 • Absinthe (alkohol)
 • alkoholtartalmú italok.
 • gépkocsik.
 • biológiai.
 • kerámia edények.
 • kulturális tárgyak és kulturális tulajdonságok.

tudsz ételt venni a repülőtéri biztonsági UK-n keresztül?

sütemények, szendvicsek, gyümölcsök, zöldségek és minden más teljesen szilárd Food jó az átvétele az Egyesült Királyság Reptéri Biztonsági . Azonban vannak olyan tételek, amelyeket az You valószínűleg nem tartana figyelembe a betiltott folyadékokat. És a dobozokban lévő elemek, például a tonhal, szintén betiltottak, mivel meghaladják a 100 ml-et, és folyadékot tartalmaznak.

tudsz ételt venni a bőröndjén?

Solid élelmiszer terméket (nem folyadék vagy gél) lehet szállítható akár vigye magával -on vagy feladott poggyász. Folyékony vagy gél Food A 3,4 oz-nál nagyobb elemek nem engedélyezettek az Carry -on zsákokban, és ha lehetséges -ben a ellenőrzött zsákokban.

Milyen ételeket hozhatsz Európába?


Ha egy EU-országba utazik, akkor nem hozhat tejet, hús -et, vagy az EU-n kívüli országból származó állatokat.

Food bevétele a kezedben.
típusú termék kézipoggyász check-in csomagtér
kolbász, sonka, húskonzervek IGEN IGEN
húsleveskockákat IGEN IGEN
méz Igen ** Igen
Gyümölcs, zöldségek, friss fűszernövények Igen Igen

Meg kell adnod a teát a szokásoknál?

Az utazók megengedettek, hogy korlátozzák a korlátozás nélkül bármilyen mennyiségű terméket alkotott kizárólag az Tea levelek (Camellia Sinensis: Black Tea , zöld Tea , Oolong, Dark Tea , White Tea , Sárga Tea ). Mint minden mezőgazdasági termék esetében, az -nak meg kell adnia a terméket a belépéskor.

Milyen húsokat illegális az Egyesült Királyságban?

8 élelmiszerek, amelyek teljesen tiltottak az Egyesült Királyságban
 • arzén-csirke. Tudja, mi történik a csirke?
 • pufferfish. Úgy néz ki, aranyos & # 8211; De csomagolhat egy ütést.
 • kenyér kálium-bromáttal. Menj kálium-bromát ingyenes!
 • rózsaszín slime.Úgy néz ki, mint egy rózsaszín, slimy boa constrictor.
 • sanynakji.
 • sertéshús, amely raktopaminnal van felszerelve.
 • vérkagyló.
 • genetikailag megtervezett papaya.

Vissza hozhatsz sajtot Európából?

sajt : Ha műanyagba csomagolva és vákuumban lezárt, kemény vagy félig puha, amely nem tartalmaz húst. Feta, Brie, Camembert, sajt sós lében, Mozzarella és Buffalo Mozzarella megengedett, azonban sajt folyékony (mint például a hétvégi ház sajt vagy ricotta sajt ) és sajt , hogy önti, mint tejszín nem elfogadható.

Mennyi készpénzt tudsz Olaszországba venni?

Nincs korlátozás az deviza mennyiségére Az az OLASZORSZÁG vagy az euróövezetbe hozható. Az , hogy az -nek meg kell adnia az készpénz -et, ha az YOU -et tervezi, hogy több mint 10.000 euróval lépjen be az országba.

Meg kell mennie a szokásokon Olaszországban?


Igen, You lesz az átmegy a Vám -en keresztül, de hacsak valami rossz, nem lesz több, mint a poggyász követelés utáni kilépési ajtó. Az YOU -nek az -nek a -en keresztül halad át a Red Lane-en keresztül, ha az van -nek, hogy kijelenthessen, különben YOU EXIT a -n keresztül a zöld sávból.

Hány palackot hozhatok Olaszországból?

Minden személy 90 liter vámmentes határértéket kap. Ez 120 szabványos palack bor utazásonként.

hozhatok Limoncello-t Olaszországból?

Köszönjük a segítségét. Bármely folyadék három uncia Will nem engedélyezett az hordozó -ben a zsákban a biztonság révén. Csomagoljon meg mindent óvatosan, és ellenőrizze a táskáját, ha az -t akarja, hogy IT Back . A borok fő címkéi, Limoncello és sok más dolog általában meglehetősen elérhető az Egyesült Államokban.

Mi az olasz szokások?

Üdvözlet. 1: A találkozó és a szabadságvesztés után mind a barátok, mind az idegenek jó napot vagy jó estét szeretnék (Buongiorno, Buonasera); A Ciao-t nem használják idegenek között. Italians Aki barátok üdvözölik egymást egy csókkal, általában a bal oldali arcán, majd a jobb oldalon. Amikor találkozol egy új emberrel, rázza meg a kezét.

Mennyi dohányt hozhatok Olaszországból?

200 cigaretta vagy 100 cigarilla (max. 3 gramm mindegyik) vagy 50 szivar vagy 250 g dohány .

Mennyi ideig tart a vámhatóságok egyértelműen az FCO-nál?


Clearing Vámok körülbelül 2 percig tart.

tudsz szarvasgombákat hozni Olaszországból?

szarvasgombák A mezőgazdasági terméknek tekinthető, így az You nem engedélyezett az -nek, hogy -et hozza a -nek az USA-hoz. Néhány ember Do Próbálja meg, és az do azt teszi át, de az YOU futtatja a kockázatot, hogy elkobozták őket.

rágja a dohány illegális Olaszországban?

Az rágás-dohány értékesítése illegális az EU-ban - 1993 óta van.