Miért van New Orleans lövöldözős házak?

Egy elmélete, népszerű utazási útmutatók és amatőr House -watchers, tartja, hogy az Shotgun házak -t tervezték New Orleans -ben, az ingatlanadóra válaszul a homlokzatokon alapuló ingatlanadó, nem pedig a keskeny struktúrák motiválására. Van egy nagy probléma ezzel az elméletben: Senki sem találja meg az adókódot.Következésképpen miért vannak a New Orleans-i házak a Shotgunnak?

"Észak-Shore" Házak Shotgun házak széles verandákkal három oldalon. Olyan nevű -nek nevezték, mert a legtöbb az New Orleans tó északi partján épült, mint a gazdag fehérek nyári otthonai.

Továbbá, hol származnak a shotgun házak? Shotgun házak tükrözik afrikai, karibi és amerikai hatást. Az ilyen házak eredete Haiti volt, ahol nyugat-afrikaiak építettek lakóhelyeket a hagyományos nyugat-afrikai ház formanyomtatványok és mdash; beleértve a négyzet alakú helyiségeket, a folyosók hiánya és egy téglalap alakú külső & mdash; .

, miért építették fel Shotgun házakat?

Bár gyakran az emberek azt mondják, hogy ezeket Shotgun -nek nevezik, mert egy golyó lőtt a bejárati ajtón keresztül menni a hátsó ajtón, anélkül, hogy egy falat ütne, bizonyíték arra utal, hogy ez a név valójában a szó és ldquo korrupciója. & rdquo; Nyugat-Afrikában, & Ldquo; Shogon & Rdquo; azt jelenti, hogy az Isten Háza . & Rdquo;

Mi a házak New Orleans-ban?

Házak New Orleans

 • Keole Townhouse.
 • AmericanHome.
 • Creole Cottage.
 • emelt központ-hallház vagy villa.
 • shotgun ház.
 • dupla galéria ház.

Miért van a házak New Orleans-ban 2 első ajtó?

Az idegenvezető az két dupla ajtó -t közvetlenül a lépcsőház mögötte, mint a & ldquo; Brise & Rdquo; (Francia a szellő, mivel a Creole lenne beszélt francia). Ezek az ajtók nem voltak az számára az emberek által. Csak azért voltak, hogy a szellő legyen.

Hogyan díszít egy puskát?

Ötletek a Highlands Shotgun House díszítéséhez
 1. kevesebb, mint több & # 8211; A shotgun ház keskeny helyére nagy szerelvények és bútorok elárasztják a helyet.
 2. Válasszon egy pontot & # 8211; Otthon minden szobájában válasszon egy fókuszpontot és tervezze meg.
 3. multitask & # 8211; Használja a bútorokat a szobákban, hogy többfunkciós tereket és közös területeket hozzon létre.

Mi a kettős shotgun ház?

A Shotgun House olyan, amelyben az House egy szoba széles, és át kell mennie az egyes szobákon, hogy eljusson a következőre. Nincs folyosó a szobák csatlakoztatásához. Jellemzően a nappali az elején van. A Double Shotgun House két Shotgun -Layout háza kétoldalas egymás mellett.

miért hívják a puskát?

(szleng) az első utasülés egy járművön, a vezető mellett; Tehát az úgynevezett , mert az Shotgun -fars-farcsai pozíciója egy lovas színpadi edzőn, a kocsi vonaton vagy az arany szállítás mellett volt a vezető mellett egy előre szerelt padon. I Call Shotgun !

, amely a legjobban leírja a puskát?


Ez azt jelenti, hogy az Shotgun házak szobái egyenes vonalban vannak, amely a fő jellemzői, és így az Legjobb Leírás " ház , amely két vagy több szobából állt a egyenes".

Mennyibe kerül egy puskát?

Az Shotguns kicsi, egyszerű és csupasz csontokat építhet a 125 dollár négyzetméteres tartományban, Guthrie mondja, vagy nagy és díszített egy előkelő szomszédságban, ahol az költség a -nél több mint 200 dollárt is lehet láb.

Melyek a házak típusai?

Melyek a különböző házak?
 • Egy családi családi családi ház.
 • Apartman.
 • bungaló.
 • kabin.
 • Carriage / Coach House.
 • kastély.
 • barlangház.
 • Chalet.

Melyek az afrikai házak?

Leírás. A Rondavavel általában kerek vagy ovális alakú, és hagyományosan olyan anyagokkal történik, amelyek helyi szinten megtalálhatók a nyers formában. A falakat gyakran kövekből készítik.

Miért van a puskák házai két elülső ajtó?

A régebbi Homes -ben - az 1800-as években épült - az két ajtó a család által használt - egy ajtó a mindennapi családi funkciókhoz, a másik pedig az otthoni formális területek eléréséhez (mint a szalon) ) Ha az volt vendége.

mennyi ideig van egy puskát?


Shotgun házak kicsi, egyszintes házak, amelyek csak egy szoba szélesek (jellemzően nem több, mint 12 méter ) és 2 & ndash; 4 szoba mély nélkül folyosó és mdash; azt jelenti, hogy át kell menned a következő.

mit jelent a puskák háza?

Definíció Shotgun House . : ház , amelyben a szobák közvetlen vonalban vannak egymáshoz, általában hátulról. & mdash; U úgynevezett Shotgun Cottage, Shotgun Shack. & mdash; Hasonlítsa össze a vasúti lakást.

Mit néz ki egy puskás ház?

Shotgun házak általában egy szoba, vagy körülbelül 12 méter széles, három vagy négy szoba mély. A bejárati ajtó közvetlenül a nappaliba vezet, akkor ott van egy vagy két hálószoba, és a konyha hátul van. Az összes ajtó feláll, és üdvözlő szellőt biztosít a meleg déli éghajlaton.

Mi teszi a puskát egy puskát?

Shotgun (más néven scattergun, vagy történelmileg, mint egy fowling darab) olyan lőfegyver, amelyet általában úgy terveztek, hogy a vállról lőtték, amely egy rögzített héj energiáját használja, hogy egy kis kicsi Gömb alakú pelletek, amelyeket lövésnek neveznek, vagy egy szilárd lövedéknek nevezett slugnak.

Hogyan szerezték meg a Saltbox házakat?

saltbox veszi nevét származó egy népszerű fadobozt tárolására használt só gyarmati időkben; Mind az A ház és A fadoboz megosztja az A -t ugyanazt a gable tetőformát. A legkorábbi SAZBOX HOMES-t egyszerűen az egy Lean-to hozzáadásával hozták létre az hátsó részéhez a eredeti House .

mi a sorház?


Az Row House definíciója . : A közös oldalfalok által összekapcsolt házak egyike, és alapvetően egy folyamatos csoportot képez, az Row House olyan épület, amely a szomszédaival ellentétben áll, gyakran közös falat osztanak meg. & MDash;

Melyik év volt az első ház?

Első A listán van egy kő House , amelyről úgy gondolják, hogy a 3500-as BC-re, és úgy gondolják, hogy a világ legrégebbi otthona. Ezután a Minos palotája, becslések szerint az épült körül 1700 BC-ben, majd a Villa Almerico Capra, amely 1580-ra nyúlik vissza.

Mi a kreol stílusú ház?

Ez a fajta Creole otthona vastag falakkal, nyitott udvarokkal, árkádokkal és öntöttvas erkéllyel rendelkezik. Ezenkívül spanyolul és francia befolyást mutatnak a meredek tetővel és dormerekkel. Creole otthonok egyedi meghatározó jellemzőkkel rendelkeznek.