A Brits-nek szüksége van vízumra Hong Kongra?

Brit Activials Látogasson el Hong Kong anélkül, hogy Visa nélkül maradjon, és akár hat hónapig is maradhat. Ha azonban foglalkoztatást szeretne felvenni, létrehozni vagy csatlakozni egy vállalkozáshoz, tanulmányozáshoz vagy rendezvényhez Hong Kong -ben, akkor érkezés előtt megfelelő Visa -t kell szereznie.Tudja, hogy szükségem van egy vízumra, hogy meglátogassam Hong Kong-t az Egyesült Királyságból?

brit útlevél tulajdonosának brit állampolgár, akiknek útlevél legalább hat hónapos érvényességi beléphet Hongkong időszakra legfeljebb 180 nap anélkül, hogy vízum . Azok, akik hosszabb ideig szeretnék tartózkodniuk a kínai Visa alkalmazásközpontból vagy egy kínai konzulátusból.

is, mennyi ideig tart Hong Kong Passport Holder az Egyesült Királyságban? YOU CAN Látogasson el az Hong Kong -re legfeljebb 6 hónapig vízum nélkül. Ha az Hong Kong -ben dolgozni vagy tanulni az Hong Kong -ben, vagy az Stay -ben 6 hónapnál hosszabb ideig, akkor az -nek szüksége van a vízumra.

Ami ezt illeti, a hongkongi vízum?

egy amerikai útlevéllel, a polgárok nem Need Visa , hogy belépjen Hong Kong , de az utazók, akik meglátogatják Kína szárazföldjét, miközben a régióban szükség van Visa -re Hong Kong Kínába. 1? A látogatóknak körülbelül egy hónapot kell alkalmazniuk az utazásuk előtt; Nem adják meg az Visa -t a belépési kikötőnél.

Melyek a Hongkongba való utazás követelményei?

be Hongkongban, amire szüksége van:

 • útlevél, amely érvényes legalább egy hónappal azon időpont után a tervezett tartózkodás
 • megfelelő fedezet a tartózkodás nélkül működik helyben, és.
 • bizonyíték a továbbításról / visszatérő szállításról.

Szüksége van a Hongkongi oltásokra az Egyesült Királyságból?

Igen, egyes vakcinák ajánlottak vagy szükségesek az Hong Kong számára. A Nemzeti Üdülési egészségügyi hálózat és Központ és a WHO a következőket javasoljuk oltások Hongkong : hepatitis A, hepatitis B, valamint a hastífusz, a japán encephalitis, a veszettség és a tetanusz. A legtöbb utazó számára a régióba ajánlott, különösen ha nem vakcinázott.

egy brit állampolgár élhet Hongkongban?

British állampolgárok Látogassák az Hong Kong -t vízum nélkül, és akár hat hónapig is maradhatnak. Ha azonban foglalkoztatni szeretne, létrehozni vagy csatlakozni egy vállalkozáshoz, tanulmányozáshoz vagy rendezéshez Hong Kong -ben, akkor érkezés előtt megfelelő vízumot kell szereznie.

hongkongi drága?

Hong Kong az egyik leginkább drága város a világon, hogy éljen. Valójában a város jelenleg rangsorolódik, mint a legmagasabb élettartamú hely. De egyszerűen meglátogatni, ez a sprawling metropolis olcsó eszik, kültéri tevékenységek és gyönyörű természetes és férfias tájak lehetnek alku.

hongkongi biztonságos?

Hacsak nem szeretne csatlakozni a tiltakozásokhoz, az Hong Kong még mindig Safe -nek kell lennie a látogatók számára. Az Egyesült Államok Állami Minisztériuma 2 szintje azt jelenti, hogy az Hong Kong -ben az Hong Kong akcióját hasonlítsa össze, hogy hasonló szintű óvatosság legyen, mint a Londonban, vagy Rómában.

Szükségem van a Hong Kongra?


Igen, egyes vakcinák ajánlottak vagy szükségesek az Hong Kong számára. A CDC és a WHO a következőket javasoljuk oltások Hong Kong : hepatitis A, hepatitis B, valamint a hastífusz, a veszettség, agyhártyagyulladás, gyermekbénulás, kanyaró, mumpsz és rubeola (MMR), Tdap (tetanusz, diftéria és a szamárköhögés), bárányhimlő, övsömör, tüdőgyulladás és influenza.

van egy utazási tanácsadás a hongkongi?

A CDC kiállította a 3 szintet a Kína számára: Kerülje az összes noneSzential Travel -t. Ebben az időben a CDC nem javasolja az Travel -nek az Hong Kong -hez való törlését vagy elhalasztását. Ha Ön Travel to Hong Kong , tegye a következő lépéseket: Kerülje a kapcsolatot a betegekkel.

Hogyan tudok költözni Hongkongba az Egyesült Királyságból?

British polgárok Látogassa meg az Hong Kong vízummentes akár 180 napig. Ha foglalkoztatni szeretne, hozzon létre üzleti, tanulmányi, vagy letelepedni, akkor szükség van vízumra érkezés előtt. Hong Kong magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokat kínálhat.

Szükségem van egy vízumra Szingapúrban az Egyesült Királyságból?

VISAS . Normál esetben az -nek szüksége van egy vízum -re, hogy belépjen az Szingapúr -be, amely akár 90 napig tart, a turizmus, az üzleti vagy a társadalmi látogatások számára.A Londonban vagy a legközelebbi Szingapúr Nagykövetség / Magas Bizottságnál a Londonban vagy a legközelebbi Singapore nagykövetség / Main Bizottságnál jelentkezhet.

Melyek a hongkongi tüntetők 5 igényei?

Ahogy az -tiltakozások előrehaladták, az tüntetők lefektetett Öt kulcs igényt , nevezetesen a számla visszavonása, az állítólagos rendőri brutalitás és a kötelességváltás vizsgálata, a letartóztatott -protesterek felszabadítása, a Az -es tiltakozások hivatalos jellemzése "zavargások", és vezérigazgatója Carrie Lam lemondása

Mennyi pénzt kell hoznom Hong Kongba?


Azonként 100 dollárt költhet személyenként, vagy az ég a határ. Mid-Tier és Up Helyek Elfogadják a hitelkártyákat, hogy az lehetne a is hatással az Cash összegére, amire szüksége van az hozza -t. A szállításhoz, amely naponta 100 dollárt tesz lehetővé, személyenként az -nak több, mint elég.

Mennyibe kerül a hongkongi vízumdíj?

Visa Díjak (Hong Kong dollár készpénzben)
Egyedi vízum
Egyetlen vízum HK $ 200
Express szolgáltatás HK $ 200 / fő
RUSH SERVICE HK $ 300 / fő
MEGJEGYZÉS: A KÖVETKEZŐ SZOLGÁLTATÁSOK SZOLGÁLTATÁSA A KÖVETKEZŐ SZOLGÁLTATÁSOKRA VONATKOZÓ SZOLGÁLTATÁSOK

Mely országok utazhatnak Kínába vízum nélkül?

Az összes ország kölcsönös vízummentes megállapodásokat kötött Kínával, kivéve Brunei, Japán és Szingapúr, amelyhez Kína egyoldalú mentességeket kínál.
 • 90 nap. Örményország 1 SUP> BOSNIA ÉS HERZEGOVINA 1 SUP> San Marino.
 • 60 nap. Mauritius.
 • 30 nap. Bahamák. Barbados. Fehéroroszország 2 SUP> Ecuador.
 • 15 nap. Brunei. Japán. Szingapúr.

miért Hong Kongnak van saját pénzneme?

különálló kormányzati infrastruktúra.
Hong Kong alapvető törvénye, ahogyan Kína és Nagy-Britannia között megállapodtak, azt jelenti, hogy az Hong Kong megőrzi az saját valutáját (az Hong Kong dollár), a jogi rendszert és a parlamenti rendszert ötven évig; a a 2047-ben végződő kifejezés.

Mennyi ideig maradhatok Hong Kongban?

Az Ön állampolgárságától függően Ön a Hong Kong -ben akár 180 nap, 90 nap, 30 nap, 30 nap, 14 nap és 7 napig maradhat. Az meg kell tennie a megfelelő kutatást, amikor egy utazást tervez, hogy tudod, hogy mennyi időt tölthet az -nek a régióban.

biztonságos utazni Kínába?


Általánosságban elmondható, hogy az Kína egy Safe ország az Travel körül, és a legtöbb ember, akivel találkozol barátságos, becsületes és megbízható. Az Kína azonban messze nem éri a bűnözést, az időjárás befolyásolhatja az Travel terveket, és a balesetek megtörténnek.

lehet a szárazföldi kínai mozog Hong Kongba?

Következésképpen az Hong Kong belépése az szárazföldi Kína vagy Macau-tól az -szárazföldi Kína vagy Macau bevándorlási ellenőrzőpontjain keresztül halad át. Az Hong Kong történelmi háttere miatt az Hong Kong bevándorlási állapotát mind az állampolgárság, mind a tartózkodási állapot kombinációja határozza meg.

hol maradjak Hongkongban?

 • # 1 központi. A legjobb hely, ahol a cselekvés központjában szeretne lenni, központi.
 • # 2 Causeway Bay. A hongkongi divat főváros, a Causeway-öböl a modern hub, amely az Old Tong Lau és a hagyományokkal rendelkezik.
 • # 3 Tsim Sha Tsui.
 • # 4 mong kok.
 • # 5 shatin.