Apporter rendszeres ige?

A francia verb Apporter azt jelenti, hogy "hozza". Ez egy rendszeres --ER verb , ami azt jelenti, hogy konjugálja, hogy nagyon egyszerű.E tekintetben mi a különbség az Amener és az Apporter között?

A francia igék Apporter és Amener azt jelzik, hogy valaki / valamit magával hozza magával a helyet, ahol most vagy. Apporter csak az élettelen dolgokra szolgál. amener az emberek, az állatok és a járművek számára.

Ezt követően kérdés az, hogy hogyan lehet a látogatót? visiter múlt időben Másik gyakori módja, hogy létrehozzák a múlt visiter használni a pass & eacute; kompozíció és eakeut;. Ehhez egyszerű konstrukciót igényel a segéd Verb Avoir és a múltbeli résztvevői látogatás & eake ;. Például, "Meglátogattam" a J'ai Látogatás és eAcute; és "meglátogattuk" a Nous Avons Látogatás és eAcute;

Ismerje meg, hogyan konjugálja Dejeunert?

az konjugátum D & EACUTE, JEUNER , párosítsa a tárgyi nevet a megfelelő feszültséggel. Például, "Én ebédelném" a "je d & eacute, jeune" és "mi lesz ebédünk", "Nous D & eacute, Jeunerons". Gyakorolja ezeket a kontextusban, és egy lépéssel közelebb lesz az összes forma memorizálásához.

Hogyan konjugálod a Dormirt?

A PRETTERIT-ben az Dormir egy O-U-U szárváltozáson megy keresztül a harmadik személy egyedülálló és harmadik személy többes számú formában. Az összes többi konjugátum -t képezi.

Konjugált A spanyol verb Dormir (alváshoz)

konjugáció Translation
T & UACUTE; DUERMES Ön (informális) Sleep
& eacute; l / ella / ello / uno duerme Ő / egy alvás
USTED DUERME Ön (formális) alvás
NOSOTROS DORMIMOS Sleep

mi a dejeuner?

Dejeuner - egy déli étkezés. Ebéd, ebéd, Tiffin. Étkezés, Ripast - Az étel szolgált és evett egyszerre. Üzleti ebéd - ebéd (általában egy étteremben), ahol az üzletet megvitatták, és a költségeket üzleti költségekként terhelik. A WordNet 3.0, a Farlex Clipart gyűjtemény alapján.

hogyan konjugálja a fizetőt?

a -ben a vegyületben az
elvégzésével az konjugálja a Avoir-t a jelenben lévő jelenlegi feszültségbe, majd csatolja a múltbeli résztvevőit. Például, "fizetett" a J'AI Pay & eace; és "fizetettünk" az Nous Avons Pay & eace;

a rendszeres francia igék látogatója?

francia két különböző igék , ami azt jelenti, hogy meglátogatni. Az egyik a látogató, amely egy rendszeres --ER verb konjugált, mint a parler (beszélni). Használja az Verb Visiter -t, hogy látogasson el a helyek, például a városok, országok, múzeumok stb. Nous avons látogatás és eake; Le Louvre L'Ann & eacute; e Derni & Egrave; Re.

látogató egy VanderTramp verb?

- Az Verb "Arriver" egy VanderTramp verb , így a & ECIRC helyes konjugációját használjuk; kompozíció és eakeut;. Ugyanez történik az igék Descendre, Montrer és Passer.

Mi a különbség az etre és avoir között?


az indítók számára, saját, az & Ecirc verb; Tre eszközök és ldquo; Be & Rdquo; és az Avoir verb & ldquo; hogy. & rdquo; Ez a két igék ebben az egyszerű értelemben használják, hogy olyan dolgokat mondjanak, mint a je suis professzeur (tanár vagyok), vagy Elle A Une Tasse (van egy csésze).