Mi a csoda mondat?

Példák Wonder egy mondatban
Noun A Grand Canyon a világ természetes csodái. Ez az új számítógép technológiai csoda. A gyermek szemei ​​csodálkoztak az utazás során a cirkuszba.Megfelelően hogyan használod a csodát egy mondatban?

Csodálatos mondat Példák

 1. "Kíváncsi vagyok, hogy ez az, hogy érezte, hogy érezte" - szólalt magának.
 2. Kezdek csodálkozni, ha valaha is megérkezne.
 3. nem csoda, hogy a dulce annyira ideges volt.
 4. emberek kezdnek csodálkozni, hogy nem tetszik nekik.
 5. felemelte a hüvelyét, és csodálkozott a tetováláson a bicepjén.

, mit jelent, hogy tele van csodával? melléknév. Hirtelen és nagy Wonder vagy meglepetés. Ige. A múlt időpontja miatt (egy személy vagy az elméje) megdöbbent.

Ismerje meg, mi az a jelentése, hogy csodálkozom?

kifejezés. Azt mondhatod, hogy "I Wonder ", ha nagyon udvariasnak akarsz lenni, amikor kérsz valakit, hogy tegyen valamit, vagy ha véleményükért vagy információért kéri őket. [POPLIITEY] Én csak voltam, hogy -re vajon, ha segíthetsz nekem. Én csak Wonder mit csinálsz mindazokról.

Mi a csoda szinonimája?

Awe, csodálat, csodálkozás, lenyűgöző. Meglepetés, megdöbbenés, csodálkozás. 2'the Wonders a természet " szinonimák . Marvel, csoda, jelenség, csodálatos dolog, érzés, látvány, látvány, szépség.

mit jelent a seounder?

Definíció Wounder az angol szótárban
Az definíció Wounder a szótárban az a személy, aki megsérült valakivel.

Mi a kíváncsi szinonimája?

Szinonimák & amp; Antonyms of Wondering
 • Megdöbbentő,
 • meglepett,
 • megdöbbent,
 • Awed,
 • Awestruck.
 • (is awestricken),
 • dumbfounded.
 • (szintén dumfounded),

csodálatos egy melléknév?

melléknév . kiváló; nagy; Marvelous: Mindannyiunknak volt egy csodálatos hétvége. egyfajta, ami csodát okoz vagy felkelt; elképesztő; Megdöbbentő: A vihar volt csodálatos , hogy íme.

azon, hogy egy kérdés?

írók Néha hibás az kérdés kérdése után egy közvetett kérdés , különösen az I Wonder -vel kezdődően. Ha egy kérdést kérdez, akkor igen. Ha , akkor egyszerűen elmondja az embereknek, hogy mi vagy az azon, hogy -ről keletkezik, akkor ez nem egy kérdés, és nem lehet egy kérdése Mark.

Mi a csoda melléknév?


melléknév . Az Wonder meghatározása (3. belépés 4): Csodálatos, csodálatos: például. V: Izgalmas csodálkozás vagy csodálat Wonder játékok. B: Hatékonyan vagy hatékonyan túlmutat semmit korábban ismert vagy várható egy Wonder szövet.

mit jelent?

Az jelentése az
az azt jelenti, hogy "Old Fart", így most már tudod - az azt jelenti, hogy "régi fing" - ne köszönöm nekünk. YW! Mi az átlagos ?

csoda, hogy érzelem?

Wonder egy érzelem összehasonlítható meglepetés, hogy az emberek úgy érzik, hogy valami nagyon ritka vagy váratlan (de nem fenyegető). Történelmileg az emberi természet fontos aspektusának tekinthető, kifejezetten a kíváncsisággal és a szellemi feltárás mögötti meghajtással.

mit jelent, hogy csoda valamit?

Ha Ön csoda van valami -ről, akkor gondolsz, vagy azért, mert érdekli Önt, és többet szeretne tudni róla, vagy mert az aggódik vagy gyanús. Ha azt mondod, hogy az a egy Wonder , hogy valami történt, te jelentése , hogy az a nagyon meglepő és váratlan.

Mi a Wanda rövid?

Wanda egy lengyel eredetű női név. Valószínűleg az erdők törzsi nevéből származik. A név régóta népszerű volt Lengyelországban, ahol az Wanda hercegnő legendája legalább a 12. század óta keringett. A név népszerűen értelmezhető, mint "Wanderer".

mi a csoda főneve?


Wonder . Noun . Noun . / & # 712; w? Nd?R / 1 [számíthatatlan] A meglepetés és a csodálat érzése, hogy ha látsz vagy tapasztalsz valami szép, szokatlan vagy váratlan szinonimát, megőrizte az Wonder gyermeki érzését.

mit jelent az ige?

Az verb olyan szó, amely cselekvést vagy létállapot kifejez. Mivel az igék és az igék összekapcsolása elég erős ahhoz, hogy maguk által magukban használják a mondatokban, azokat a fő igéknek nevezik.

mit jelent dicsérni?

Dicséret . dicséret azt jelenti, hogy "csodálat vagy jóváhagyás", és amikor a fogadó vége van, nagyszerűen érzed magad. Akár ige, akár egy főnév, az dicséret jelenti a "jóváhagyást." Ha lelkesen dicséretet a kutyád, valószínűleg elkapja a farkát, és várja a kezét.

lenne a nyelvtan?

Az kifejezést használjuk, amit a + -ing űrlapot gondolnánk, és az -t a + -ing forma megkérdezheti, hogy az embereket udvariasabbá tegye. , hogy a udvarias és gyakoribb: nem bánná megnyitása az ablakon, kérem? Csináld az , hogy egy kicsit kikapcsolja a hangerőt, kérem?

mi egy csoda ember?

személy , dolog, vagy olyan esemény, amely megdöbbentést és csodálatot okoz; csoda; csoda. A meglepetés, csodálat és félelmetes érzés valami furcsa, váratlan, hihetetlen stb. csodálatos vagy látszólag csodálatos dolog vagy cselekedet; csoda.

Melyek a világ hét csodája ma?


Új hét csodája a világból
 • Kínai Nagy Fal. Fotó: Dowell / Getty Images.
 • Krisztus a Megváltó Rio de Janeiro-ban. Fotó: Sam Valadi Via Flickr Creative Commons by-NC-ND 2.0.
 • Machu Picchu Peruban.
 • Chichen Itza.
 • római kolosszeum.
 • Taj Mahal Indiában.
 • Petra Jordániában.

mit jelent körül?

Wander ige (Mozgassa az körül körül)
, hogy lassan sétáljon az körül, lassan nyugodt módon, vagy tiszta célból vagy irány nélkül: a reggeli vándoroltunk a város régi részén . Néhány órával később találták, vándorolt ​​ az utcák elveszett.

Mi az a csoda antonimája?

Wonder . Antonímák : csodálkozás, a közöny, fásultság, unamazement, várakozás, várakozás, megszokás, jelentéktelenség. szinonimák : csodálkozás, megdöbbenés, meglepetés, csodálat, jelenség, prodigy, portent, csoda, jel, csodálatos.