Hogyan kaphatok olcsó napi Broadway jegyeket?

Head to TKTS
A Klasszikus módja annak, hogy megtalálja a mélyen kedvezményes jegyeket az, hogy várjon sorban, a show napján, a TDF TKTS -ben a Duffy Square piros lépései alatt (47. utca és Broway ). Minden, de a legnagyobb Broadway találatok ott vannak, többnyire 50 százalékkal.Továbbá, hogyan kaphatok olcsó last minute Broadway jegyeket?

A legjobb módja annak, hogy az utolsó pillanatban Broadway jegyeket kapjunk

 1. sorban a TKTS-nél.
 2. próbálja meg a mai vagy a kedvezményes kódokat.
 3. rohan a színházat.
 4. játszani a lottót.
 5. Ha először nem sikerül, nézd újra.
 6. megüt a törlési vonalat.
 7. próbálja meg a másodlagos piacot.

is megkérdezheti, mi a legolcsóbb módja a Broadway jegyeknek? Itt nyolcféle módon lehet olcsó broadway jegyeket kapni New Yorkban.

 • gyerekek éjszaka a Broadway-en.
 • Broadway Roulette.
 • Adja meg a jegy lottót.
 • Csatlakozzon / kövesse a kedvezményes jegyhelyeket és alkalmazásokat. Az
 • nyitva áll a Broadway-hez.
 • Csatlakozzon Színház Fejlesztési Alap (TDF)
 • Get olcsóbb jegyek személyesen.
 • diákok rohanás jegyek.

Ezenkívül hogyan kapsz Broadway jegyeket ugyanazon a napon?

KEDVEZMÉNYES JEGYEK AZ TKTS Mehetsz ide get információt a TKTS sátrak, melyeket azonos - nap kedvezményes jegyek több tucat Broadway és Az Broadway bemutatók. A Színház Fejlesztési Alap TKTS BOOTT az Atya Duffy téren található, az Broadway & AMP metszéspontjában; 7. Ave a 47. utcában.

Mennyi ideig kell várnia a TKTS-nél?

hét nap

Mikor kell eljutnom a tkts standhoz?

A legjobb Time to Go az -szeres Square Booth -hez, az esti előadások és mdash; Ha a legrövidebb várakozást szeretné, és mdash; valószínűleg 5:30 vagy 6 p.m. Tényleg bármikor 5:30 után soha nincs egy sor. A legtöbb ember az -t kapja, amikor megnyitjuk, így a vonalak a leghosszabbak.

Milyen idő van a tkts jegyek eladásra?

Ha egy matiné teljesítmény eladó kedden, csütörtökön, vagy pénteken, a fülke fog nyitott 10:00. Ellenőrizze az elektronikus táblákat vagy az TKTS alkalmazást az ütemtervek megjelenítéséhez.

Esti előadások:
Hétfő: 15:00 - 8:00
Csütörtök: 15:00 - 8:00
Péntek: 15:00 - 20:00
Szombat: 15:00-08:00
Vasárnap: 15:00-19:00

Tudsz vásárolni tkts jegyeket online?

TDF tagság Lehetővé teszi az YOU -t vásárlási jegyek online a kedvezményes árak előre. Az TKTS kedvezményes fülkék ugyanazokat a napi kedvezményeket kínálják az jegyekre a -re a nyilvánosság számára.

Hogyan működik a 2 Broadway jegyek?

A NYC Broadway hetes 2-for-1 jegy ajánlat, 50% kedvezményt kap az egyes jegyek -nél, minimálisan két jegyekkel vásárolt. Van egy két - jegy a vásárlásonként. Ahelyett, hogy egy ingyenes jegyet minden teljes árú Ticket esetében, az jegyek 50% -kal kerülnek kiadásra az eredeti áruk (plusz alkalmazandó adók és díjak).

olcsóbb, hogy jegyeket vásároljon a Box Office Broadway-ben?


Broadway Boures vásárlása közvetlenül a színházban Az Box Office előnyös, mert akkor nem kell fizetnie a TicketMaster és a TeleCharge-nek az Broadway Jegyekhez, ha Ön Vásárolja meg a online vagy a telefonon keresztül.

A Broadway jegyek olcsóbbak a dátumhoz?

Ahogy eléri közelebb a teljesítmény dátum , az eladók gyakran csökkenti az árat, így nem fognak get ragadt eladatlan jegyek . A CLASSIC WAY, hogy megtalálja a mélyen kedvezményes jegyeket , hogy várjon sorban, a show napján, a TDF Tkts standján a Duffy téren (47. utca és Broadway broadway) alatt.

kaphat az utolsó pillanatban Broadway jegyeket?

Természetesen a technológia is egy nagyszerű módja annak kap utolsó - minute jegyek . Azok, akik bejelentkeznek a maix Get ugyanazon napi specialitásokhoz, amelyek a kiválasztott shows és CAN is hozzáférhet az Ticket lotterieshez. Az Általános Ticketing App Stubhub ugyanazon napi üléseknek is vannak a legforróbb Broadway-hez, de néha több mint névértéknél több, mint a névérték.

Hogyan vásárolsz Tkts jegyeket?

CAN Jegyek megvásárolhatók az TKTS App használatával, ahelyett, hogy az TKTS fülkékben várnának? Ebben az időben, az egyetlen módja annak, hogy jegyeket megy minden a három Booth helyek és jegyeket az ablakokat.

van egy ruha kód egy Broadway show-hoz?

Válasz: ott nem Dress Code az Broadway számára a . Vannak, akik szeretnek ruhát -et, és egy éjszakát készítenek, és néhány ember farmerben fog menni. Az egyik dolog, hogy szem előtt tartsuk, olyan, mint a filmszínházak, az Broadway mutatja a -t, hogy nyáron nagyon sima légkondicionált legyen, ezért hozzon egy pulóvert.

Lehet vásárolni Broadway jegyeket az ajtón?


Broadway Jegyek A Box Office-on keresztül - A mindig Vásárolja meg a -et személyesen közvetlenül a Színház doboz irodájából, és lehetősége van kiválasztani a tökéletes dátumot és helyet, és nincs további szolgáltatás vagy kezelés díjak.

jobb, ha előre vásárolhat Broadway jegyeket?

Az jobb, ha Broadway jegyeket vásárolnánk előre -ben? IGEN & NDASH; Ha van egy bizonyos show, amelyet látni szeretne, vagy rövid idő alatt, akkor próbálja meg foglalni az jegyeit -ben az Advance -ben, amennyit csak tudsz. jegy árak emelkednek a közelebb a show nap.

mit jelent a tkts?

A Fél árjegy Booth

a Broadway jegyek olcsóbbak a show napján?

A CLASSIC WAY, hogy megtalálja a mélyen kedvezményes jegyeket , hogy meg kell várnia a napján, a TDF tkts standján a Duffy tér piros lépései alatt (47. utca és Broadway ). Általános szabályként a korábban a TKTS-hez jobb, de a jó ülések blokkjai néha közelebb kerülnek a függönyidőhez.

a Broadway Jegyek Legit?

legtöbb Broadway Jegyek vannak valódi , de vannak olyan esetek, amikor jegyet vevők már letépte. Broadway Ticket Scams nagyon ritka, figyelembe véve az Broadway jegyek összegét, amelyeket évente értékesítenek, és az Ticket értékesítéséből származó bevétel összegét.

Hogyan olcsóak a TKTS jegyek?


Nem számít, hogy melyik TKTS Booth látogat, emlékszel: Broadway Jegyek nem olcsó . Még 50 százalékos kedvezmény mellett, átlagosan 60 dollár és 100 dollár között. A $ 6 szolgáltatási díj az Ticket támogatja a színházi fejlesztési alapot (TDF) programokat. És igen, a fülkék hitelkártyákat és készpénzt vesznek fel.

Milyen Broadway Show a legjobb?

A legjobb műsorok, amiket a Broadway-en láthatod, most
 • származik.
 • Kedves Evan Hansen.
 • Hatestown.
 • Hamilton. Megnyitott: 2015. augusztus 6.
 • Harry Potter és az átkozott gyermek. Megnyitott: április 22, 2018.
 • Jagged Little Pill. Megnyitott: 2019. december 5.
 • átlagos lányok. Megnyitott: április 8, 2018.
 • megölni egy mockingbird. Megnyitott: 2018. december 13.

Mi a rush jegyek Broadway?

Rush Jegyek erősen kedvezményes Jegyek & MDash; Legtöbbször körülbelül 40 dollár és mdash; amelyeket a box irodában értékesítenek a teljesítmény napján, ha még mindig eladatlan ülések vannak. Egyesek azt mutatják, hogy az ajánlat is kiegészíti az jegyeket a diákok számára. Mennyi idő van az Rush Jegyek -ben?