Mennyi ideig van a cirque amaluna?

A párnak számos igényes kísérlethez kell fordulnia, és leküzdenie kell a kudarcokat, mielőtt kölcsönös bizalmat, hitet és harmóniát elérnének. Mennyi ideig tart a Amaluna ? Amaluna egy 2H10 teljesítmény, beleértve egy 25 perces szakaszát.is megkérdezte, mennyi ideig van CIRQUE?

1. RE: Cirque du Soleil - Mennyi ideig tart a a show? Azt mondja, hogy a honlapjukon 90 perc nem tartalmazza a szünetelést, amit úgy gondolok, mintegy 15 perc.

Továbbá, mikor van Cirque du Soleil? hozzávetőleges megmutatás időtartam futtatása 2 óra 10 perc, beleértve egy 25 perces intervallumot.

Hasonlóképpen az emberek megkérdezik, hány órát mutatnak az amaluna show?

két óra

az amaluna egy sátorban?

A Massive sátor a Cirque Du Soleil touring Amaluna Shute Rose a Sutter Health Parkban csütörtökön csütörtökön. A nagy felső, amely 62 méteres magas, a korábban Raley Field néven ismert ballparkon kívül helyezkedik el, és a swirly kék-fehér design látható a város körüli pontokból.

Tudsz vásárolni az ételt Cirque du Soleilben?

ebben az időben, a kártyák nem használhatók vásárlására Cirque du Soleil Merchandise vagy Food és Ital az Cirque du Soleil bemutatókban az Cirque Du Soleil bemutatókban, amelyek az Cirque Du Soleil rezidens mutatja.

Mit kell viselni Cirque du soleil o-nak?

Nincsenek öltözködési kód bármelyik kiállításon. Gong vagy, hogy megtalálja az embereket rövidnadrágban, farmerekben és pólókban és mások formális kopás -ben. A legtöbb ruha véletlenül. Ha drága étterembe megy, a férfiak szép lazait és egy pólót hozhatnak, és egy gallérral és nőkkel rendelkeznek viselet fekete nadrágot vagy szoknyát és egy selyem blúzt.

kell vásárolni Cirque du Soleil jegyeket előre?

Ebben az írásban az Cirque 79 előzetes jegyeket kínál -nek a nyári előadásokról a & ldquo; a Beatles: Love, & Rdquo; Rendszeresen ára $ 104- $ 155. És vegye figyelembe, hogy nem rossz ahhoz, hogy magas legyen, & ndash; Láthatsz néhányat jobbra. Az -nek legalább három napot kell vásárolnia az Advance -ben.

Mi az arany kör ül?

Az Golden Circle egyszerűen egyszerűen a legjobb ülőhelyek a házban a megtekintés szempontjából. Ezek néhány sorban vannak, így a vendégeknek nem kell felfelé vagy lefelé nézniük, és az ülések közvetlenül a színház közepén találhatók, amelyek lehetővé teszik a vendégek számára, hogy a vendégek -ben látják a vendégeket.

Képeket készíthet a Cirque du Soleil-en?


Cirque Du Soleil nem készít videofelvételeket, vagy az a fényképeket a műsorairól.

Milyen korán kell megérkeznem Cirque du Soleilbe?

Egyetértek másokkal, ha előre van jegyed, akkor jó vagy, ha az megérkezik a show (nem a szálloda parkolója) 15-20 perc korai . Ez lehetővé teszi, hogy rengeteg időt vásároljon valamit az ajándék-show-tól, vagy kap egy italt a show elindítása előtt. több mint egy éve.

tudok hozni egy babát Cirque du Soleil?

A két éves kor alatti gyermekek az Cirque Du Soleil -be kerülnek ingyen, de mindenkor a szülő ölében kell ülniük. Felhívjuk figyelmét, hogy sok műsorunk hangos zajokat és sötétségű időszakokat tartalmaz, amelyek az megigazíthatja néhány gyermekeket.

Melyik cirque du soleil show a legjobb?

A 7 legjobb Las Vegas Cirque du Soleil mutatja
  • Beatles szerelem a Mirage-ban. Kattintson ide a jegyekhez.
  • K & Agrave; az MGM Grand-ban. Kattintson ide a jegyekhez.
  • Michael Jackson One a Mandalay-öbölben. Kattintson ide a jegyekhez.
  • & # 8220; o & # 8221; Cirque du Soleil a Bellagio-ban. Kattintson ide a jegyekhez.
  • Zumanity New York-New Yorkban. Kattintson ide a jegyekhez.
  • r.u.n Luxorban. Kattintson ide a jegyekhez.
  • Myst & Egrave; Re a Treasure Island-en.

Hogyan kaphatok olcsó Cirque Du Soleil jegyeket?

KA CIRQUE DU SOLEIL KEDVEZMÉNYEK
  1. Vásároljon jegyeket közvetlenül. Foglaljon közvetlenül az MGM honlapján a legjobb megtakarításokhoz, ami akár 40% kedvezmény.
  2. vegas.com jegyek. A foglalás közvetlenül a jobb lehetőség, de rendszeresen értékesítési és promóciós kódokat tartalmaznak, amelyek nagyobb mértékben csökkenthetik az árat.
  3. Tixytimtone.

a Cirque du Soleil sátor fűtött?


Az sátor az éghajlat szabályozott belsejében, így elég meleg, hogy a hó nem épül fel az sátor -en.Több HVAC ( Fűtés és légkondicionáló) egységekkel rendelkezik, amelyek az sátor -t az optimális hőmérsékleten tartják az előadók és a közönség számára. Ahhoz, hogy az Cirque du Soleil fantáziát az élethez tucatnyi embert vesz igénybe.

Mennyibe kerül az amaluna jegyei?

Cirque Du Soleil's Amaluna San Francisco Jegyek - $ 59 - 265 $ az Big tetején az Oracle Parkban, Parkoló A.

van egy öltözködési kód KA?

A nem szerepel az Dress Code , de az Ka közönségeket felkérik, hogy betartsák az MGM Grand Las Vegas Attire irányelveit.

mit fizetnek a cirque előadók?

A legtöbb előadóművész 30 000 dollár és 100 000 dollár között évente. Egyéb Cirque alkalmazottak fizetett a show vagy az óránkénti és ndash; Mindez a munkától függ. Az alkalmazottak megosztott szállásokat kínálnak az Cirque stúdiókban, vagy utazás közben utazás közben.

Mennyibe kerül a parkoló a Cirque du Soleil-en?

The & Ldquo; hivatalos Cirque du Soleil parkoló & Rdquo; 20 dollár, és nagyon közel van az Big tetejéhez.

mi az amaluna története?


Amaluna egy túrázás Cirque Du Soleil termelés, amelyet Diane Paulus hoztat. Amaluna egy eljövetel történet a női bölcsességnek a királynőnek a lánya felé. A bemutató 2012. április 19-én, Montreal, Quebec. Az Amaluna megjegyezhető, hogy a 70% -os nőstény, és egy minden női zenekar.

Mit jelent Cirque du Soleil?

Cirque Du Soleil (francia: [S ?? K Dzy s? Színházi, karakterorientált megközelítése és az elvégzési állatok hiánya segített az Cirque du Soleil -nek a kortárs Circus ("Nouveau Cirque ") meghatározásában, amelyet ma továbbra is fennáll.

Mi a VIP élmény a Cirque du Soleil-en?

Az "O" VIP élmény megfelel a show előadóinak, és élvezze a plüss, az intim VIP lakosztály pezsgővel, ínyenc kezelést és magán koktél-szolgáltatást. Most hét nap múlva. További kérdésekért látogasson el a Box Office vagy a Concierge-re, vagy hívja a 888.488-at.