Mi a részleges születési abortusz-eljárás?

A törvény, amelyet Bush elnök 2003-ban aláírta, 2003-ban egy nyolcéves korongos kongresszusi küzdelem után tiltja az orvosokat az " részleges - születési abortusz", " eljárás -nek Az a személy, aki az abortusz "szándékosan és szándékosan vaginálisan elvégzi az élő magzatot, amíg az-ben csak így van, mit jelent a részleges születés?

az Egyesült Államokban, a szövetségi törvény meghatározza az" Részleges - születés Abortusz "Mint bármely abortusz, amelyben a magzat élettartama megszűnik, miután az anya testéből kivonják az anya testétől egy pontig" a magzásért a magzásért ", vagy" a fej-első esetében " Bemutatás, az egész magzati fej az anya testén kívül esik "

Ezenkívül az abortusz és annak típusai? van két típus abortusz módszerek: Orvosi abortusz (az abortusz) Pill ') & mdash; gyógyszeres kezelés a terhesség megszüntetése. Sebészeti abortusz & MDash; a terhesség eltávolítására szolgáló eljárás.

Továbbá, mi történik az abortusz alatt?

legfeljebb 15 hetes terhesség, szívó-törekvés vagy vákuum-törekvés az indukált abortusz leggyakoribb sebészeti módszerei. A kézi vákuum-törekvés (MVA) a magzat vagy embrió, a placenta és a membránok eltávolítását tartalmazza a kézi fecskendővel, míg az elektromos vákuumszivattyú (EVA) elektromos szivattyút használ.

Mi az indukciós abortusz?

terhességmegszakítás határozza meg FIGO etikai bizottság, mint a terhesség-megszakítás kábítószerek használatát vagy sebészeti beavatkozás után a beültetés előtt az embrió vagy a magzat vált önállóan életképes. A közegészségügyi (második kiadás) nemzetközi enciklopédia (második kiadás), 2017.

Mi az a d & amp; e abortusz?

dilatáció és evakuálás ( D & AMP; E ) az egyik módszer a második trimeszter abortusz . Az D & AMP; E az, hogy teljesen eltávolítsa az összes szövetet a méhben az abortusz a terhesség második trimeszterében.

Mi a D & amp; e eljárás?

dilatáció és evakuálás ( D & AMP; E ) a méhnyák és a sebészeti evakuálások (potenciálisan a magzat, a placenta és más szövetek) a terhesség első trimeszterét követően. Ez az abortusz és a közös eljárás, amelyet a vetélés után használnak, az összes terhesség szövet eltávolítása után.

Hogyan történik a dilatáció és az extrakció?

váltakozva " dilatációnak és extrakciósnak" vagy D & amp; x és "sértetlen d & amp; e", és az "érintetlen d & amp; e" magában foglalja a magzat érintetlen eltávolítását tágító terhes női méhnyakkal, majd húzza ki az egész testet A születési csatorna.

Mi az új abortusz törvény New Yorkban?

A reproduktív egészség törvény egy New York jogszabály megalkotásáig január 22, 2019, hogy bővült abortusz jogok és megszűnt számos korlátozást abortusz az állam. Az törvény megkapta a nemzeti média figyelmét.

hány abortuszot végeznek az USA-ban?

CDC felügyeleti jelentések
ÉV Abortuszok számát jelentették CDC indukált abortuszok aránya 1000 élő születésű
2013 664,435 200
2014
2014 652,639 193
2015 638,169 188
2016
2016 623,471 186

Mi a jelenlegi abortusz törvény Virginia?

Abortusz Virginia jogi . A felnőttek 55% -a azt mondta a PEW Kutatóközpontban, hogy az abortusz -nek az Jogi -nek kell lennie az egész vagy a legtöbb esetben. abortusz 1900-ra volt a Virginia -ben, és 1950-re terápiás kivétel volt.

Mi az abortusz tabletta neve?

MIFEPRISTONE

Mennyi ideig tartott az abortusz tabletta, hogy a baba kijön?

Mifepristone lesz az első Pill , hogy Ön szedje a -t. Úgy működik, hogy megakadályozza a progeszteront, és a méh bélését lebontja, befejezi az terhesség -et. Körülbelül 24-48 óra Az után az az Az az első Pill -t veszi fel, akkor szedje a Misoprostolot, amely a méh szerződését és kiutasítja az embriót és a méhbélést.

Mennyi ideig tart az abortusz?

In-Clinic abortions is sokkal gyorsabb, mint az abortusz tabletta: a legtöbb in-klinika abortions csak szedje a körülbelül 5-10 percet, míg egy gyógyszer abortusz 24 óra a befejezéshez.

Hogyan tisztíthatom a méhemet az abortusz után?

dilatáció és curettage (D & AMP; C) egy olyan eljárás, amely eltávolítja a szövetet az méh belsejében. Az orvosok dilatációt és curettage-t végeznek bizonyos méh feltételek diagnosztizálására és kezelésére & mdash; például nehéz vérzés és mdash; Vagy törölje az méh bélés -t a egy vetélés vagy abortusz .

Mi történik az abortusz 12 héten belül?

Surgical abortusz 12 hetes Gestation
Ezek a tabletták szájon át szedhetők, vagy beilleszthetők a hüvelybe. Körülbelül két órát vesz igénybe. Az abortusz -t ezután szívás és eszközök alkalmazásával hajtjuk végre a terhesség eltávolítására.

egy abortusz drága?

Mennyibe kerül az abortusz -nek? Nationwide, az egészségügyi központok költsége körülbelül 350 dollár és 950 dollár között van az abortusz az első trimeszterben. A költség általában egy második trimeszter abortusz . A költségek attól függően változnak, hogy mennyi ideig tartottál terhes és hol megy.

Melyek az abortusz mellékhatásai?

Normál mellékhatások abortusz után:
  • hasi görcsök.
  • könnyű hüvelyi vérzés.
  • hányinger és hányás.
  • fájó mellek.
  • fáradtság.

Hogyan készülök az abortusz tablettára?

gyógyszeres abortusz , kérjük, győződjön meg róla, hogy a találkozó előtt egy könnyű reggelit fogyaszt. Javasoljuk, hogy elkerülje a nehéz vagy zsíros ételeket a találkozó előtt. A kinevezés során a szobában van egy szolgáltató, és videokonferencia segítségével csatlakozhat egy másik szolgáltatóval.

Milyen gyorsan oldódik a misoprostol?

Vegye ki a 4 Misoprostol tablettát. Tegyen 2 tablettát a száj egyik oldalára, a másik pedig a száj másik oldalán. Várjon 3 percet a tabletta feloldására . 30 perc elteltével nyelje le az -t a tabletták bal oldalán.
Az

abortusz tabletta biztonságosabb, mint a műtét?

tudósok azt mondják, hogy abortusz tabletta NO kockázatosabb , mint a sebészi végződés. A dán nőkre vonatkozó új tanulmány kimutatta, hogy az abortuszos tabletták felhasználása az első trimeszterben a terhességeket az első trimeszterben végzi, nem veszélyes a jövőbeli terhességek , mint a sebészeti végek.

Mi az abortusz két fő típusa?

Az kétfajta abortusz & MDash; Az abortusz tabletta és a klinika abortusz . A gyógyszeres kezelés abortusz (más néven a abortusz tabletta) áll segítségével két különböző nevezett gyógyszerek mifepriszton és mizoprosztol, hogy vége a terhesség.