Hogyan illeszkedjen a bőrhárcák?

VideóE tekintetben a bőrrétegek nyúlnak?

Bőr Chaps jól néz ki, de ha viselni fogja őket, hogy lovagolni, az chaps, hogy a -nek szüksége van valamilyen rugalmasságra. A beépített Bőr Chaps néha túl szoros, különösen a térdben, kényelmesen viselni. Bőr Oil Will lágyítja az Chaps -t, lehetővé téve számukra az Stretch könnyebben.

Hasonlóképpen, hogyan kell illeszkedniük a női chaps? A cipzár a láb hátulján van, mert ez a leginkább védett a szél és az eső. Egy jó illeszkedés a combban lenne, ha lehet (csak) illeszkedik a kezedhez a combja és az Chaps láb között. Ha a kezed ott van, akkor nem szabad mozgatni az ujjaidat vagy az ujjait.

Továbbá, milyen méretű bőrszeletekre van szükségem?

A legtöbb Chaps 34 hüvelykes inseams. Ha az Inseam szüksége van 34 hüvelyk vagy annál kevesebb, akkor jó, hogy menjen. Amit az do , amikor megkapod az Chaps -t, és próbálja meg őket abban, hogy megbizonyosodjon róla, hogy illeszkednek a combodra és a derékba, ha túl hosszúak, egyszerűen vágják őket éles ollóval.

Milyen szorosnak kell lennie a félig?

Half Chaps kell, hogy a illeszkedjen a magas csizmákhoz, és az -nek először a térd hátuljába kerüljön. Ha megfelelően vannak felszerelve, akkor az első, az első, az -nek kell lennie, az legyen a kényelmetlenül feszes a tetején, és kényelmesen leesik a lábad körül, ahogy beakadnak.

Miért viselsz a motorkerékpáron?

Motorkerékpár Chaps valójában fontos része a védőruházatnak, amikor az motorkerékpár -os lovagolása biztonságos. Funkciója, hogy megakadályozzák a rettegett közúti kiütések, vagy kopás sebek esetén (kopogtatott fa) You kap egy közúti összeomlást.

Hogyan méri a selymét a chaps-hez?

Ha jobban viselni a chaps alapja fölött a harang körök akkor ez mérési kell venni ezen a ponton. Inseam - a hossza a lábszárat a padlóra csizmával. Az Instep-hez - a lábszár hossza a láb vagy az instep tetejére.

hogyan nyújtja a bőrhéjakat?

I feszített bőrcsatornák , ha nagyon jól nedvesíti őket (ha ez egy halvány bőr lesz, akkor sötétedik, mert megfelelően nedves. A csizmáknál valószínűleg csak tele van vizet. őket, és viseljük őket, amíg szárazak.

Milyen méretű félcseppekre van szükségem?

Meg kell mérnie a borjúszélességét a nadrág típusától, amelyet be fogsz lovagolni. A vastagabb vagy vékonyabb nadrág megváltoztatja az félpapír illeszkedését. Próbálja meg fele chaps tovább a paddock csizma lesz lovagolni, hogy biztosítsák a chaps illik rájuk, és magasak ahhoz, hogy elférjen a csizma.