Mit kell keresnünk egy pezsgőfürdőben?

Amikor megvásárol egy új pezsgőfürdőt
Ellenőrizni az fedelet és Nézd -t a vinil vagy könnyek számára. Ellenőrizze a -et az alsó és Look a penész és a kiegyensúlyozatlan vegyi anyagok romlására. A nehéz és vízzel ellátott egy pezsgőfürdő egyértelmű jel, hogy a habmagok telítettek, és szükség van az fedél -re.E tekintetben, hogyan választhatok egy pezsgőfürdőt?

Itt van, mit kell keresni:

 1. keres egy nagy sűrűségű habmagot. A hab sűrűsége a hüvelyes hab súlya, és szigetelést biztosít a pezsgőfürdőbe.
 2. ismeri a vinil burkolat súlyát.
 3. Fontolja meg a csuklófejtömítést.
 4. eldönti, hogy szüksége van-e egy pezsgőfürdő fedélre.
 5. Kerülje el az olcsó pezsgőfürdőt.

Ezt követően a kérdés az, hogy mennyi ideig tartson a pezsgőfürdőt? 5 év

, mi a legjobb pezsgőfürdő?

Top 10 pezsgőfürdő Vélemények 2020

 • Klasszikus kiegészítők 55-886-045101-EC pezsgőfürdő.
 • Pool Spa rész Heavy Webed Cuty Hot Tub Cover.
 • klasszikus kiegészítők 55-885-035101-EC pezsgőfürdő.
 • a fedél srác standard 4 & # 8221; Csere Hot Tub Spa Cover.
 • TheingNice helyettesítő spa és pezsgőfürdő.
 • túlnyagoló forró kádborító és spa fedél.

Hogyan szárítod ki egy víztelenített pezsgőfürdőt?

állni vagy feküdt a hab egy napsütéses részében az udvaron, hogy lehetővé tegye a levegő áthaladását. Fordítsa a vinil fedél belül ki és törölköző a belsejében az fedél száraz . Helyezze egy napos helyre is. Spray a vinil burkolat és a habarcsok mindegyik felületét penészgátló gátlóval, és hagyjuk, hogy száraz .

mennyi súlyt lehet tartani a pezsgőfürdő?

100-200 lbs

a pezsgőfürdő vízállóan van?

A rugalmas alsó biztosítja, hogy az fedél feszes marad az pezsgőfürdő tetején. Azonban ez nem 100% vízálló , mint a gyártó.

Mikor kell cserélnem a pezsgőfürdőt?

Bár nincs olyan beállított pont, amelynél az fedelet a -t ki kell cserélni, a legtöbb borítót 5-7 év után kell cserélni. Idővel az pezsgőfürdő borítja a telített vízzel, nehezebbé és nehezebbé válik.

Mennyibe kerül egy pezsgőfürdő?

pezsgőfürdő Árak
Hot Tub Covers Tipikusan költség $ 50 és 400 dollár között a mérettől és egyéb tényezőktől függően. A legtöbb medence vállalkozó körülbelül 65 dollárt számít fel óránként, így az pezsgőfürdő telepítés és az anyagok költsége változhat, de a legtöbb lakástulajdonos 85 dollárt költ, 800 dollárral, átlagos -vel 317 dollárral.

Hogyan védek a spa borítómat?


fenntartja a megfelelő vízmérleget és pH-t. A túlzott bróm, a klór vagy a sokk romlik a vinil-t. Használjon úszó SPA takarót védőburkolattal a felesleges párologtató vegyi anyagoktól és az amp; nedvesség. Az alternatív sanitizer rendszerek használata meghosszabbítja az Spa Cover élettartamát.

miért kapják meg a pezsgőfürdőt?

A fő oka annak, hogy az fedél kapja az nehezebb -et az idővel, hogy a habmag vízcsökkenéssé válik. A magba áztatott víz teszi az fedelet nehéz . És ha ez bekövetkezik, az fedél nem hatékonyvá válik az pezsgőfürdő védelme az elemektől.

használhatok páncélt a pezsgőfürdőn?

A alkalmazása évente 3-4 alkalommal irányul. DO NOT használatra Armor - Minden ” márka védőhatást, mivel nem tartalmaz petróleumot és kártérítési vinil hosszú távon. A minőség nyeregszappan vagy tengeri alkalmazásvédője jó, vagy próbálja meg a "303" spray-t.

lesz a víztelenített styrofoam kiszáradni?

WaterLogged Styrofoam A leggyakrabban látható probléma a pezsgőfürdőben és a gyógyfürdőben. Te lesz tudni, hogy az styrofoam vízzel vízzel van-e, mert az a sokkal nehezebb lesz, mint a normál. Az Watlogged Styrofoam -t az szárító -vel javíthatja magas napfényben, de az a olcsó és hatékonyabb, hogy egyszerűen kicserélje az Styrofoam -t.

hogyan védek a pezsgőfürdőm a napról?

alkalmazása minőségi UV-vinil-védelmet a pezsgőfürdő fedél 3-4 alkalommal egy évben segít protect azt a káros hatásait, hogy az nap . A fenyő, a juhar, a nyírfa, a tölgy, az elme, a hamu és a fűzfa hajlamos arra, hogy csepp az SAP-t, különösen kora tavasszal, amikor az SAP emelkedik.

állítható a pezsgőfürdőben?


De az igazság, az , akit soha nem szabad sétálni, vagy ülni az pezsgőfürdőjén & MDash; Nem számít, mennyi súlya a gyártó azt állítja, hogy lesz a támogatás. Az egyetlen súly, amelyet az pezsgőfürdő célja, hogy támogasson a hó. Egyes háziállat tulajdonos úgy érzi, hogy a kutyáik súlya vagy az Cats a is támogatható.

do photos takaró működik?

Használjon úszó spa fedelet
A kémiai károsodást is megakadályozza az pezsgőfürdőben, a vegyi anyagokat a vízben. A hab SPA takarók sokkal jobban működnek, mint a Solar Blant típus, amely nagy teherbírású buborékcsomag típusú anyag és ndash; De bármilyen másodlagos spa fedél segít, még a műanyag konyhai csomagolás is!

Cserélheti a habot egy pezsgőfürdőben?

A hab magbetéteket bármely pezsgőfürdőben vagy Spa Cover helyettesítheti. A törött vagy repedt hab a érvénytelenné teszi az borító garanciáját, hogy a profik tudják, így az , amellyel -nek nincs szüksége.

Mi a spa borító sapka?

Az SPA fedőlap egy védő Cover , amelyet a Thermal Spa burkolat védelmére szolgál a durva UV sugaraktól, a hóhoz, az esőtől és a törmeléktől.

Hogyan működik a pezsgőfürdő felvonója?

Általában egy fedél Lifter -nek van egy bárja, amely az fedél -ben történő hajtás ellenében áll. A gyermekbiztonsági zárak elindítása után az fedél elülső részéből egyszerűen hajtsa vissza ezt a sávot. Ezután, ha még egyszer visszahúzódsz, az fedél mechanikusan visszaáll, az Hot felületről és a helyén tartva.

nyomás mosni egy pezsgőfürdőt?


Mindenki szereti a medencét vagy az SPA -t, legalább addig, amíg az Tiszta . De nem kell kemény, piszkos munka, , ha van egy nyomású mosó . Ez az Hogyan lehet a Video -ot az -es nyomásmosó használata és Slean szinte bármilyen medence vagy Spa .

Meg tudom tisztítani a pezsgőfürdőt ecettel?

Az ecet
segítségével öntsük egy gallon fehér desztillált ecet -t -be a Hot vagy SPA vízbe. Hagyja áztatni és átfutni az -es vagy kettőnél. Öntsük a hígítatlan ecet -t egy ruhával vagy szivacsra, és törölje le az oldalát a pezsgőfürdőbe, hagyja, hogy öt percig üljön, majd meleg vízzel öblítse le.

Hogyan tartja fenn a pezsgőfürdőt?

A SPA-ellátás és a karbantartási feladatok 95% -ának kezelésére csak emlékezzen erre az öt egyszerű tippre:
 1. teszt és állítsa be a spa vízegyenlegét hetente 2-4 alkalommal.
 2. A SPA szűrőjét 4-8 hétenként tisztítsa meg, és 1-2 évente cserélje ki.
 3. megtartja a gyógyfürdőt; Töltse le és töltse fel 3-4 hónapon belül.
 4. a gyógyfürdőt hetente kétszer.