1 Válasz. Igen, ezek az azonos marhahús vágása. Az New York-i -ot az SLILLOIN Primal-ból vágjuk, különösen a "felső Loin" -ről. Ha egy tipikus T-Bone (vagy Porterhouse) Steak -t néz ki az Steak (a csont egyoldala) "nagyobb oldala) egy szalag steak , ha a csontból vágódik.
Ezen kívül, mi vágott egy New York-i steak?
New York strip vágás a marha rövid karaj , néha a csont csatolt, de leggyakrabban a kicsontozott húst. Ha a hentes elhagyja az Loin szalagot, és a Rövid Loin -ot érinti, a rövid Loin a T-csont és a Porterhouse steakekké alakul.
Másodszor, mi a jobb bélszín vagy New York Steak? Az -birloin elsősorban a gerinc felé nagyobb területről és a farok felé fordul; A kifejezés a & ldquo; sur-loin & rdquo; vagy a bélszín felett. Az New York szalag szinte minden esetben lesz az jobb a két Steak bármely állatból.
Ezután New York Steak pályázat?
New York szalag Az, mint például: az Steak & MDash platonikus eszménye; Sok marhahús íz, pályázat egy szép egyensúly a sovány hús zsír. Nem olyan pályázati , mint a bélfogók vagy ribeyes.
Miért nevezik egy New York-i szalag-steaknek?
Delmonicónál étterem, egy művelet nyitott New York város 1827-ben felajánlotta, mint annak egyik ételeket egy vágás a rövid karaj nevezett a Delmonico steak . A várossal való társulásának köszönhetően az gyakran az New York-i csík Steak -nek nevezik.
Az Ribeye és az NY közötti fő különbség az, hogy az Ribeye -nek nagyobb belső marbling vagy zsír van. Az New York-i -nek van egy vastag zenekara, amely az egyik oldalon fut, amit nem lehet igazán enni. Az Ribeye egy nagyszerű választás, ha egy pender Steak -t keres, sok ízzel és egy vajas sima textúrával.
Melyek a legjobb steakek?
- pendloin filet. A Filet Mignon néven is ismert.
- ribeye steak. A Ribeye a legszélesebb zsírtartalmú marbling.
- New York-i szalag. A New York-i, néha Kansas városnak nevezik, talán a legjobb steak, amikor minden dolgot figyelembe veszik.
- t-csont steak.
- Porterhouse Steak.
A szalag Steak -t vágják a tehén rövid leányából. Ez az izom nem tesz túl sok munkát, és jellemzően meglehetősen gyengéd. Ez nem olyan gyengéd, mint a közeli bélszín, de még mindig egy nagy lehetőség egy szép, tipikusan csontozott Steak -hez, amely egyenletesen és gyorsan főz egy nagy marhahús ízzel és szép rágással.
Cowboy Steak egy csont-prime ribeye, amely elég nagy ahhoz, hogy két. Ez borda steak osztályozzák USDA Prime marhahús így jellemzi a legmagasabb szintű erezettel álló gazdag, testes ízét. A Bord Bone IS & Ldquo; Frenched & Rdquo; ami látványos lemez megjelenését teszi lehetővé.
8 A marhahús legdrágább vágása, amit soha nem tudtad, hogy kellett volna!
- 1) Kobe marhahús.
- 2) amerikai stílusú Wagyu Kobe marhahús.
- 3) pendloin.
- 4) Filet Mignon.
- 5) Kansas City Strip.
- 6) Porterhouse.
- 7) t csont.
- 8) Bone-in Ribeye (COTE DE BOEUF)
A Porterhouse és Ribeye fő különbségei zsíros és Bone tartalomra kerülnek. A Porterhouse A & Ldquo-t tartalmaz; T & Rdquo; alakú csont , míg az ribeye jöhet csont -in vagy csont nélküli fajták. Ribeye steakek megkülönböztető és ldquo; húsos és rdquo; íze a magas zsírtartalmat.
Az
A New York-i csík Steak egy adott vágás az SILLLOIN . Általában egy kicsontozott szekció, amely az Top SLILLOIN -ből, ami azt jelenti, hogy ez extra pályázat és ízletes. A Bon-in Strip Steak -t gyakran nevezik Kansas City Steak -nek. Strip Steaks szinte mindig a rövid Loin -ből származik, amely az bélszín elülső része.
Hogyan kell főzni egy pályázatot NY szalag
- előkészíti a steakeket. Vegye ki a steakeket a hűtőszekrényből körülbelül 45 perccel a főzés előtt, és hagyja, hogy szobahőmérsékletre jusson.
- grillezés. Grillezzük a steakeket egy forró grillre a közvetlen hőre, amíg az alján leröpög, kb. 4-7 perc.
- broiling. Előmelegítse a brojleret és a grillező serpenyőt.
Amikor az Steaks vásárlásakor gyakran a legjobb, ha boldog médiumot keres a sovány és a zsíros között. Keresse meg az Steaks -t néhány marblingnal, de nem teljesen elterjedt zsírral. Próbálja meg a filet mignont a gyengédségért, vagy a ribeye-hez vagy szalaggal, hogy egyensúlyba hozza az ajánlatot és az ízletes egyensúlyt.
Ribeyes Ritkely Szükséges a , de NY Strips és a bélei szinte mindig Do . Öblítse le és szárítsa meg az Steak -t, majd szó szerint lefedje az steak -t sóval, amíg a hús mindkét oldalán alig látható. Helyezzen egy tányérra, és hagyja állni a referenciator 1 - 1/2 óra. Látni fogja a felületet a felszínre.
Top SLILLOIN Steak A sovány vágás, az Top SLILLLOIN húsos, ízzel tele van, és ideális grillezéssel, serpenyővel és pohárral a sütőben. A rémületek is fantasztikusak a kabobokhoz a grillezésen, vagy szeletelve egy keveréshez. Több súlyban kapható, az egyik Top SLILLLOIN Steak nagyszerű 1 fő számára.
8 egyszerű módja annak, hogy kemény húsgyűrődjön
- fizikailag gyengéden a hús. A kemény vágásokhoz, mint a Chuck Steak, a húsmatéta meglepően hatékony módja lehet a kemény izomrostok lebontására.
- Marinade-t használjon.
- Ne felejtsd el a sót.
- hagyja szobahőmérsékletre.
- főzni alacsony és lassú.
- megüt a megfelelő belső hőmérsékletet.
- pihenjen a húsod.
- szelet a gabona ellen.
Flat Iron Steak , vagy "Top Blade Steak " egy nagyon gyengéd és ízletes vágás a marhahústól. Ez a vágás a vállból származik, így ez nem egy marinádból származó loin vágás, és nem szabad főzni a múltban. De ez egy darned jó vágott, és kiváló londoni rostot tesz.
Főzés módszer
Egy alulkédő Steak lesz egy kis kemény , mivel az összes zsír nem alakul át ízekre, és a gyümölcslé nem kezdett áramolni, így az Steak kemény és Chewy . Egy túlfogyasztott Steak másrészt keményebb lesz és chewier lesz, mivel a hő erodálja az összes zsírt és gyümölcslevet, így keményen hagyja.
Ez is hajlamos a leginkább drága darabonként. A filé határozottan az utolsó dolog, amit valaha is rendeltem egy Steakhouse-ban. Még akkor is, ha jól megtett, az Hanger Steak a pályázatot és lédús marad - csak azt, amit egy nagy Steak kell.
Drága Steaks a pályázati steakek
A high-end steakek, amelyekről beszélünk az Ribeye , a szalagfürdő, a posztloin, a T-csont és a Porterhouse Steaks. Ezek a vágások az állatra emelkednek, az izmoktól, amelyek nem sok edzést kapnak, ezért ők az SO pályázat. De ezek a vágások csak a marhahús hasított testének 8% -át teszik ki.
A legjobb marhahús: Top 10 Steak Cuts
- Porterhouse. Ez a különleges steak a steak "királyának", főleg azért, mert valójában két steak van.
- t-csont. Ez a steak a T-alakú csontja után nevezik.
- top bélszín. Ez egy viszonylag sovány vágás a steak.
- tri-tip.
- szárny.
- New York-i szalag.
- Filet Mignon.
- rib-szem.