Szükséges az aprító papír?

Az Shredding gép vagy a dokumentum megsemmisítési szolgáltatása valóban fontos . aprítópapír segít megőrizni minket a törvénynek, az erdők védelme érdekében, hogy megakadályozzák a személyazonosság-lopást, és megszabaduljon a rendetlenség és a tűzveszély.Csak így van, mi az a pont az aprítópapír?

A Papír Shredder egy mechanikus eszköz, amelyet az papír vágására használnak, vagy csíkokba vagy finom részecskékbe. A kormányszervezetek, a vállalkozások és a magánszemélyek az aprító -t használják, hogy elpusztítsák a magán, bizalmas vagy más módon érzékeny dokumentumokat.

Másodszor, hol tudom papírokat aprításra? Az aprítás rendelkezésre álló szolgáltatások a UPS Store helyeken országszerte, akkor megszabadulni a személyes és az üzleti dokumentumok segítségével az egyik vezető iratmegsemmisítésben gyártók, Iron Mountain & reg ;. Shred az elemek, amelyek segítenek megvédeni magad és a vállalkozásodat az identitás lopásából.

, hogyan dobja el a papírt aprítás nélkül?

Lépések

 1. Helyezze a dokumentumokat egy nagy szemétbe.
 2. öntsük be a & frac12-et; Gallon (2L) fehérítő.
 3. Adjon hozzá 5 gallonot (19L) vizet.
 4. Nyomja le a dokumentumokat a fehérítő vízbe.
 5. hagyja, hogy a dokumentumok 24 órán át üljenek.
 6. keverje össze a dokumentumokat egy festék turbina keverővel. Az
 7. napfényben száradjon.
 8. a pépet.

Meg kell szednem a bevételeket?

Ön általában szeretné, hogy a bevételeket, amelyek személyes adatokat tartalmaznak, különösen a számlaszámokat, mivel csalók által ellophatók. Ha az -elérkezés nem tartalmaz semmit azonosítani, akkor általában biztonságos, hogy egyszerűen dobja a szemetet vagy az újrahasznosítási bin.

Az

az aprítópapír biztonságos?

A aprítópapír a leginkább biztonságos és a dokumentumok és papírmunkák elhelyezésének fenntartható módja. Az Shredding a leginkább Secure és kényelmes módja annak, hogy a dokumentumokat és a fájlok eldobását, és az SHREDDER Security szintjei meghatározzák az általuk termelt aprák méretét és alakját.

Mi történik az aprított papírral?

Újrahasznosítás aprítás után
Papír után aprított az eljárás jellemzően újrahasznosítással végződik. A & ldquo; az élet és az rdquo körének befejezése; dokumentumokhoz, miután az papír reszelt újrahasznosíthatók és újra felhasználhatók új papír termékek információt kidobja valóban eltűnt nyom nélkül.

Hol lehet ártalmatlanítani a bizalmas dokumentumokat?

Egy egyszerű módja a biztonságos -hez bizalmas dokumentumok a harmadik fél dokumentum pusztító szállítója, például a Shred-it. A munka befejezése után megsemmisítéssel rendelkezhetnek. Ezenkívül gyakran Recycle anyagokat lehet, így nem végződik egy hulladéklerakóban.

Hogyan lehet megszabadulni a bizalmas papíroktól aprító nélkül?

pépesítjük egy tökéletes módszer, ha valaki azt akarja, hogy elpusztítsa az bizalmas dokumentumok , de hiányzik belőle a létesítmények égő vagy a hozzáférés egy papír - aprítás gép. És ahogy láttad, könnyű és nagyon csináld magad. Ön egyedül vagy víz- és fehérítő oldatot használhat.

meg kell vágnom a levelemet?


dokumentumok A Amennyiben Shred megelőzéséről Identity Theft
Sok úgy tűnhet, junk mail , de lehet hasznos eszköz a személyazonosság tolvajok. Ezért fontos az Shred Mail vagy más, potenciálisan érzékeny információkat tartalmazó dokumentumok.

Melyek a papír aprító biztonsági szintjei?

A hét biztonsági szintje DIN P-1, P-2, P-3, P-4, P-5, P-6 és P-7. Minél nagyobb a szám, annál kisebb a részecske mérete. Például, ha nagy biztonsági -t keres, és kis részecskéket szeretne, akkor jobb, ha egy P-5 Papír Shredder , mint egy P-2 papír aprító .

Mi a biztonsági szint 3 aprító?

SHREDDER LEVEL P- 3 : FELHASZNÁLÁSI FELHASZNÁLÁSI FL
P- 3 papírszalagok csak & le; 2 mm széles, és a , az Level p- 3 sebességének sebessége gyakran előnyben részesíti az egyensúlyát a nagy térfogatú csökkentéshez képest, miközben még mindig az biztonságos -t biztosítja a jogi követelményeknek való megfelelés érdekében .

Hogyan dobja ki a személyes dokumentumokat?

Fontos, hogy fogadjanak el módszerek papír dokumentumok megsemmisítése, amely biztosítja, hogy az információt a papír megfelelően megsemmisítik.
 1. Burning. Használhatja a kemencét, hogy elpusztítsa a nagy mennyiségű papírdokumentumot.
 2. vágás és lyukasztás. Néha lehet, hogy el kell pusztítania egy kis mennyiségű papírt.
 3. használjon vizet.
 4. bérleti társaság.

Mennyibe kerül a papírra?

Ha csak menetrendi egyszeri aprítás , a költség $ 99 egy 96 literes tartály és 40 $ minden további bin papír . Shred -It viszont egy lapos 125 dollárt terhel, így gyorsan lehet gyors, ha sok papír van .

Mennyibe kerül az UPS-nél?


$ 5 10 dollár értékű Shredding & MDash; Az UPS áruház.

lehet írni papírt egy tűzgödörben?

A legjobb módja az Burn Paper dokumentumok egy Fire Pit -ben. Lehet, hogy kaphat egy szabadon álló fém Fire Pit az otthoni javító kiskereskedők, mint a Home Depot. A levegő keringése lehetővé teszi, hogy az Fire -t az -re égesse be a dokumentumokat. Az Burn Pit , alternatívájaként dokumentumokat írhat az Burn hordóban.

Mennyi ideig tartja a számlákat az aprítás előtt?

egy év

Hogyan égetsz sok papírt?

Különböző módszerek Hivatalos dokumentumok
 1. Használjon tűzgödör. A tűzgödör egy kő, fém vagy tégla szerkezet, amely megkönnyíti az égési folyamatot azáltal, hogy bőséges légáramlást biztosít.
 2. egy lyukat ásni.
 3. grillezi a papírt.
 4. gyújtja a tüzet egy kádban.
 5. indítsa el a máglyát.
 6. vásároljon égési ketreceket.
 7. burkolatú papírokat dobó hordóban.
 8. használja a szénat a naplópapír égetésére.

az aprított papír újrahasznosított?

A legtöbb városban az aprított az újrahasznosítható , amennyiben ez található. Egyes városok egy aprított papírt akarnak világos műanyag zacskókban. Mások azt akarják, hogy Papír zsákokban vagy kartondobozokban legyenek.

az Iron Mountain apring biztonságos?


Iron Mountain Secure Shredding Services Védje az adatok magánéletét azáltal, hogy megsemmisíti a papírrekordokat és a dokumentumokat, a műanyagokat és a médiát költséghatékony, biztonságos és kompatibilis módon. A szervezet hírnevének védelme biztonságosan Shredding Érzékeny és bizalmas papírdokumentumokkal.

az irodai raktárat ingyenesen dobja?

Ingyenes Shredding szolgáltatások Office Depot . Ideje a papír tisztítására és a magánélet védelmére Ingyenes Shredding szolgáltatásokkal Office Depot és OfficeMax üzletekben. Az ügyfelek legfeljebb öt font dokumentumot hozhatnak az Shred Free díjba. Az ajánlat megszerzéséhez nyomtasson egy kupont vagy a kupon megjelenítését a telefonon.

Megtarthatom a saját dokumentumokat a kapcsoknál?

irodaszer üzletek, mint például Staples gyakran kiegészítő szolgáltatásokat, mint a papír és dokumentum aprítás . Azonban az do irodai ellátási üzletek hátrányaik vannak. Ha úgy dönt, hogy az Shred -t egy nagy dobozbolttal választja, az Ön adatai nem garantálják, hogy biztonságosak és biztonságosak maradjanak.