Hogyan futtat egy földalatti vezetéket?

temetés a földön: Dig 24 hüvelyk. 24 cm-re Bury Underground Feeder kábel , a PVC vezeték 18 in. Az alatta lévő talaj alatt, ahol az Wire jön fel. Ha figyelembe vesszük az futtatást a egy földalatti -ot az udvaron, négy lehetőség van.is megkérdezte, milyen vezetéket futsz a föld alatt?

Thwn-2 Huzal , például egy szabványos típusú az futtatása a -n keresztül földalatti vezetéken keresztül. Használjon vastag falú vezetéket legalább 3/4 hüvelyk átmérőjű átmérőjű. Soha ne használjon vékony falú EMT vezetéket az földalatti alkalmazásokhoz. Vezető vezeték a 40 PVC vezetéken keresztül.

is, akkor is eltemesse a vezetéket vezeték nélkül? Azonban, ha az You csak tápegységre van szüksége ( a vezetékek nélkül, a ház belsejében lévő lámpák vezérléséhez,) A közvetlen temetkezési kábelt használhat, amely a talajban -t a vezeték nélkül helyezheti el. A NEC (National Villamos kód) megköveteli, hogy az UF kábelt legalább 24 hüvelyk mélyen kell elhelyezni.

Következésképpen, hogy milyen mélyen földalatti vezetékre van szükségem?

A Nemzeti Elektromos Code (NEC) beállítja az szükséges temetkezési mélysége elektromos vezeték a merev, nem-fémes vezeték, mint például a PVC, a 18-hüvelyk. Kábel bármilyen vezetékben, beleértve a PVC-t is, azaz -et ebben az mélységben, a nem veszélyezteti a normál ásás megszakítását vagy zavarta.

Milyen mélyen kell eltemetni a földi vezetéket?

24 hüvelyk

Meg kell futtatnom a földalatti vezetéket a vezetékben?

24 hüvelyknél te CAN BURY Underground Feeder kábel , a PVC vezetéken és 18 között. Ez is a talaj típusától és mdash-jétől is függ; ha homokos és könnyen ásni, pénzt takarít meg a mélyen ásással (akkor nem lesz szükség van a -re, hogy a fém Conduit -t használjon). Ha sziklás vagy agyag, akkor minimálisra kell ásni.

lehet eltemetni egy hosszabbító vezetéket?

Soha ne használjon egy kiterjesztésű -ot, mint helyettesítse a megfelelő elektromos vezetékeket. Soha BURY A LIVE hosszabbító kábel a fal mögött. Ezenkívül soha nem temetjük el a földön lévő hosszabbító kábelt. Az elemek a végül a szigetelésen keresztül enni, korrodálják a vezetéket, és tüzet okozhatnak.

Meg tudsz osztani a földalatti elektromos vezetéket?

Make Splice , hogy az a hosszabb, mint az huzal
véletlenül vágja le az földalatti elektromos vezetéket ? A legegyszerűbb módja annak, hogy javítsa az metrómegosztó készletet, amely rozsdamentes csatlakozót használ a szünet javításához és tömítéséhez.

Milyen messze van 12 mérőhuzal?

A 12 Gauge Wire jellemzően 15 amp 100 méterre jó.

mi a thwn drót?


Thwn állványok hőre lágyuló hőre és vízálló nylon-bevonásra. Thnn állítja a "hőre lágyuló magas hőálló nylon-bevonatot". Thwn - Thnhn -2 Wire az egyik leggyakoribb egyetlen vezető vezetékek, amelyeket az Egyesült Államokban használtak.

használhatom a underground csatornát?

temetkezési mélység változik az Conduit helyének és típusának alapján. És nem te nem használhatja az Thhn használatát a földalatti csatornában -ben. Míg a legtöbb Thhnn kettős értékű, mint Thwn , nem minden. Meg kell, hogy W-nek van, hogy nedves körülmények között minősítsék, melyik földalatti csatorna .

Temethetsz a vizet és az elektromos áramot?

A Nemzeti Elektromos Code A nem határozza meg, hogy a teljesítmény és az víz lehet-e , vagy nem lehet ugyanabban az árokban. A -nek szüksége van az BURY -re, az Water -nek legalább 18 "-ra, és bármely más dolog ugyanabban az árokban az -es lábra van szüksége az oldalra és egy lábra.

Milyen típusú vezetéket használ a szabadban?

típus UF kábel a leggyakrabban használt, nem fémes kábel a lakossági kültéri kábelezéshez. Az UF kábel lehet közvetlen (csatorna nélkül), legalább 24 hüvelyk földi borítóval.

Milyen mélyen kell eltemetnie az alacsony feszültségű vezetéket?

Nincs szükség csatornára. Az Wire -t néhány hüvelyk alatti földalatti, vagy a földre helyezheti el, és elrejti a növényzetet vagy a mulcsot, mondja McGowan. " temetés Az huzal Három hüvelyk lenne, ha finom lenne, amíg ez borított, így az emberek nem utaznak rajta" - mondja McGowan.

A sprinkler huzalnak kell lennie?


Sprinkler Wire egy földalatti rendszer létfontosságú része. Conduit az elektromos vezetékekhez és kábelek számára. Általában olcsóbb, mint az Sprinkler cső, mert nem -nek szüksége van a -re, hogy ellenálljon a belső víznyomásnak.

leteszi teck kábelt?

Teck Cable jóváhagyásra kerül felhasználásra; Nedves és száraz helyen, beltéri és kültéri, kitéve és rejtett vezetékek, szellőztetett, nem szellőztetett és létrák típusú kábel tálcák, a közvetlen földi temetések és a szervizbejárati létesítmények, a fentiek feletti és alatti üzembe helyezéséhez.

Milyen mélyen temették el a telefonvonalakat?

6-12 hüvelyk

Temethetem a 40 PVC-t?

STRIVE 40 RIGID PVC Conduit, könyök, amelyek kifejezetten a földalatti használatra vonatkoznak, alkalmasak a földalatti használatra csak a közvetlen temetkezési vagy a beton betonozásával. Az UL lista szerint mind a 80, mind az 40 a -t mind a fentiekben, mind a földalatti berendezésekben lehet használni.

Hogyan futtatja az elektromos vezetéket beton alatt?

Hogyan futtathat elektromos vezetéket beton alatt
  1. Válassza ki a megfelelő átmérőjű csövet a kívánt ásatási szélességhez.
  2. egy kis árok a betonlap mindkét oldalán.
  3. mérje meg a betonlemez szélességét.
  4. nyomja meg a PVC csövet szögletes végét az árokban lévő talajba az egyik oldalon.
  5. Érintse meg a PVC cső másik végét a szánkó kalapáccsal.

Milyen messzire futtathat elektromos vezetéket?


Valójában az -es 10 mérföldes általában kevésbé veszélyes, mivel az huzal ellenállása csökkenti az áramot. A durva hüvelykujjszabályként próbálja meg tartani az kábelezését a 120 voltos általános célú áramkörökből 75 láb hosszúság alatt. Ha az You átmegy, akkor fontolja meg az huzal méretét egy.

Milyen méretű vezetékre van szüksége egy 100 amp szolgáltatásra?

Amikor összekötő vonalak mester és a másodlagos panel, ahol a vonal viszi, mint egy teljes 100 amper , használjon egy 2-es méretű nem fémes köpenyű elektromos kábelt. A kábel egy vagy két meleg vezetékek igényektől függően, egy semleges vezeték , és egy földi vezeték . Minden huzalnak -nek kell lennie az méretben -ben.

Milyen vezetéket használhat a vezetékben?

Az otthoni vezetékekben használt kábel leggyakoribb típusa nem fémes (NM) vagy Romex, kábel . Míg az NM kábel futhat a vezeték belsejében, ez ritkán történik. A vezetékek belsejében a vezetékek típusa Thhn és Thwn. Thnh / Thwn vezetékek egyéni, szigeteltek és színkódolt vezetékek.