Kellene a keményfa padlókat felszerelni a konyhai szekrények alatt?

Ha Hardwood Floating emelet (vagy bármely lebegő padló , például parafa vagy laminátum) telepítése, akkor az -nek az -es padlót telepítenie kell az konyhai szekrények -ja után . Tehát, padló , hogy van szögezve (vagy ragasztott) kell lennie telepítve ELŐTT szekrények és padló , amelyek lebegett kell elvégezni, miután az szekrények .Ismerje meg azt is, hogy hogyan telepítheti keményfa padlót a konyhai szekrényeken?

Hogyan kell telepíteni a keményfa padlókat a konyhai szekrények körül

 1. Készítsen el a szubflót vagy a meglévő padlót.
 2. Használjon mérőszalag mérésére bárhol szekrények megbecsülni a szükséges anyagok, parkettás negyedköríves öntvény.
 3. megvizsgálja a készülékeket, hogy előrejelezzék a konyhát, amikor a készülékek cseréje szükséges.

is, kell laminált padlót menni a konyhai szekrények alatt? Ha laminált padlóburkolat telepítésénél az konyhákban és a fürdőszobákban nem helyezhetünk el az szekrényeket, vagy bármilyen hardvert, amely az laminált -en lévő emeletre van rögzítve. Ezeknek az elemeknek az új padló tetejére történő telepítése A nyomást fog okozni, és nem hagyja, hogy az padlóburkolat bővítse és a hőmérséklet-változásokat.

Megfelelően kell eltávolítanom a szekrényeket a padló felszereléséhez?

Igen, helyettesítheti a padlót anélkül, hogy kivenné az szekrényeket . Távolítsa el a toe rúgást, és tegye az új emeleten -be. Ne eltávolítsa a -et a konyhában, kivéve, ha az igazán szüksége van új konyhára.

kell telepíteni a keményfa vagy csempe először?

telepítés rendje Az egyik szempont az, hogy az fa könnyebb az telepítés -hez képest az csempe -hez képest. Ezenkívül az csempe betonban van, és be van állítva, ott marad, míg az keményfa lebegő formátumba telepíthető és könnyebben beállítható.

kell a padlót a készülékek alatt?

Ha az padlóburkolat Magasság magasabb lesz, mint a normál és mdash; két hüvelyk vagy annál több & mdash; érdemes megvizsgálni az padlóburkolat telepítését, mielőtt a konyhaszekrényeket és készülékeket behelyezné. Az egyik módja annak, hogy kijavítsuk, hogy a rétegelt lemezek -t a -es szekrények és készülékek készülékei alá helyezzék.

A szekrények alatt vinil deszkát telepíthetem?

Ha ragasztó-lefelé telepítése Vinyl Plank padlóburkolat , akkor rendben van az telepítés a szekrények alatt. Mivel az deszkák a -hez az padlóra ragasztják, az nem szerződést kötnek, és a hőmérsékletváltozásokkal bővül. Ami a bútorokat illeti, rendben van, hogy az padló tetején található bútorok legyenek.

lehet cserélni egy konyhai padlót a szekrények eltávolítása nélkül?

Ez lehet cserélni konyha csempe a padlóra vagy falra eltávolítása nélkül szekrények , még ha ők tetejére épült régi csempe . A trükk az csempe -t vágja az szekrény körül a megfelelő eszközökkel. Az folyamat azonban nehéz, munkaerő-intenzív és időigényes lehet.

Mi a lebegő konyha padló?

A úszó padló egy emelet , amely nem kell szögezve vagy ragasztva az aljzatba. Az lebegő padlón a a telepítési módszerre utal, de gyakran használják a laminált padlóburkolattal. Most már más burkolatokba kerülnek, mint például az lebegő csempe rendszerek és a vinil padló egy hazai kontextusban.

Telepít csempe padlóburkolatot a szekrények előtt?


Cabinet szekrény szerint : a vagy csempe után, az csempe telepítése után az szekrények azt jelenti, hogy könnyebb megváltoztatni az padlót később, anélkül, hogy eltávolítaná az szekrényeket anélkül, hogy eltávolítaná az szekrényeket anélkül, hogy eltávolítaná az szekrényeket anélkül, hogy eltávolítaná az szekrényeket.

Hogyan telepíted a padlót a szekrények eltávolítása nélkül?

Ha azt szeretnénk, hogy telepítse a linóleumot vagy a fa laminált padlót (más néven A & Ldquo, lebegő padló és rdquo; Csak olyan közel van, mint amennyit csak tudsz az szekrényekhez a -hez az egész panelek használatával, majd szükség esetén vágja le a linóleumot vagy laminált darabokat, hogy a szekrény alapjaival szemben legyenek.

milyen sorrendben átalakítod a konyhát?

Remodeling A konyha & # 8212; Lépések sorrendje
 1. "visszavonja" a konyhát. Először távolítsa el a szekrényajtókat.
 2. , aki felelős?
 3. Cserélje ki a dátumozott konyhát.
 4. Cserélje ki a kábelezést és telepítse a konyhai világítást.
 5. lóg a gipszkarton.
 6. a sudding művészete.
 7. festék konyha falak és mennyezet.
 8. Telepítse a konyhai padlót és az alaptáblákat.

kell úszó padló mozog, amikor séta rájuk?

padló Prep Problémák
Győződjön meg róla, hogy az aljzat viszonylag lapos, minimalizálja a függőleges mozgás az emelet -jét, amikor az emberek séta -ben. MEGJEGYZÉS Bár, hogy az úszó padlóval -nek mindig van egy bizonyos mennyiségű mozgás , mivel egy padra van felszerelve. Ha Walk , a PAD tömörítése és az padló lesz mozog .

A padlót mosogatógép alá helyezi?

Sajnos, sok ember telepíteni az első, csak felfedezni az padló nem lehet telepíteni alatt az mosogatógép , így telepíteni előtt a mosogatógép . Ez rendben van, amíg az mosogatógép igényel javításra vagy kicserélésre. Sajnos ez azt jelenti, hogy az emelet -nek károsodott, vagy az új számláló helyettesítésével halad előre.

Telepíted padlót WC előtt?


Ha YOU 'RE telepítése egy új padló, talapzatos mosogató és WC , You , az Telepítse a laminált padlót, így a mosogató és WC alatt van. Mivel a laminált padló úszik az alárendelés felett az alulteljesítés tetején, ez kissé bővül, és kissé kibővül, a szoba hőmérsékletével és páratartalmával.

rendben van, hogy keményfa padlót készítsen egy konyhában?

Igen, a szilárd keményfa padlóburkolatot telepítheti konyhában -ben. Ha azonban a gyakorlatiasság az Ön elsőbbsége, nézze meg a deszka vinil vagy kerámia csempe felé. Hardwood egy azonnali klasszikus, hagyományos megjelenés és straddles A különböző stílusok és színek Az konyha tapasztalata az évek során tapasztalható.

Csempe a konyhai egységek alatt?

Az csempe -ben nincs előnye. Nyilvánvaló, ha akkor szabadon álló konyhabútor amelyeknek dekorációs lába akkor akkor eldönthetjük fedés kell tekinteni alatt az egységek , de ez nem más, ügyelve arra, akkor csempe alább Freestanding készülékek.

rendben van, hogy szekrényeket helyezzen egy úszó padlóra?

szekrények nem ajánlott telepíteni egy úszó padló , különösen szekrények , hogy van egy nagy gránit pult tetején. A megfelelő telepítés az telepítés Az szekrények , majd telepítése Az padló körül az szekrények körül .

Hogyan telepíted laminált a konyhaszekrények alatt?

Hogyan Lay Laminált padló körül a konyha szekrények
 1. Amikor fektetése Laminált egy konyha, amire szükség tágulási hézagot.
 2. közeledik a szekrény arcán párhuzamosan a deszkákkal.
 3. dolgozik a kabinet körül.
 4. az utolsó deszka párhuzamos a szekrény alapjával, és van egy toe rúgás.

a laminált padlóburkolat alatt van?


Igen, az laminált egy "lebegő" padló típusú, így meg kell definiálni A szekrények után. Nem látok okot, hogy ne telepítsem a konyhába, és folytatnák az -et az -es készülékek alatt is.

Tegyél hűtőszekrényt laminált padlóra?

A hűtőszekrények általában csak előre és hátra gördülnek, de nem oldalra oldalra. Az hűtőszekrény hűtőszekrény csúszása oldalirányban az laminált padlón Mar az emelet . Mielőtt az laminátumra gördülne, akkor a -nek meg kell védenie a telepített Laminált szélét, így nem kapja meg.

tudom telepíteni a konyhaszekrényeket magamnak?

Telepítés Konyhai szekrények lehet Do egyedül. Az telepítés Folyamat A nem tesz sok különbséget, hogy egy kis nő vagy egy nagyobb, erős ember. Ennek a projektnek a legnehezebb aspektusa a kínosan kialakított és néha nehéz szekrények kezelése, míg pontosan megtalálja őket a falon.