Lebron játszott Kobe-val?

Lebron James: "Mamba ki", de "nem feledkezett" lebron James felajánlotta egy szívélyes tiszteletet az Kobe Bryantnak a Los Angeles-i Lakers Pregame ünnepségen a Staples Center pénteken. Ez az volt az első játék A Lakers játszott játszott Bryant halála, szemben a Portland Trail Blazers.Ismerje meg, hogy Lebron James és Kobe együtt játszott?

évek óta az Lebron James - Kobe Bryant kapcsolatot az NBA döntőben nem találkozott. LeBron és Kobe együtt játszott a csapat USA-ban, és csodálták egymást. De nem osztották meg a legmélyebb kötvényt. lebron volt közeli barátai és ndash; Dwyane Wade, Carmelo Anthony és Chris Paul.

is megkérdezheti, mit mondott le Lebron Kobe-ról? Lebron James az Kobe Bryant halálain: "Megígérem, hogy folytatom a Legacy" It volt csak szombat este, hogy lebron James átadta az Kobe Bryant-t az NBA minden időkben lista. Hétfőn este, James megosztott egy érzelmi tisztelgés a néhai Los Angeles Lakers legenda az ő Instagram oldalon.

Továbbá, mikor játszott le Lebron és Kobe?

2009

, aki jobb Kobe vagy LeBron volt?

Az alsó sorban: míg az lebron sokkal inkább egy csapat játékos, mint az Kobe , és domináns, és az Kobe sokoldalú és teljes játékos volt, a virtuóz, a virtuóz készségek és védelmi képességek.

a kobe jobb, mint Jordánia?

Kobe jött a bajnokságba egy jobb ugrással az Jordan -hez képest. Ez a jumper az Kobe elsődleges fegyvere volt a karrierje során, amely hozzájárult az alacsonyabb karrier-célú cél százalékhoz képest az Jordáni -hez képest (mivel kevésbé vezető lehetősége volt).

miért jobb a kobe bryant, mint Jordánia?

Michael Jordan volt jobb karrier , mint a Kobe Bryant . De ő nem volt egy jobb játékos , mint Kobe Bryant . Kobe pályafutását az egyik legnehezebb időkben játszotta karrierjét, a kézkötéseket, az őröket, a személyes életének köszönhetően (a 20-as években egy megerőszakolt tokon áthalad).

Ki a legjobb kosárlabda játékos?

Míg esetben lehetne tenni Bill Russell alapuló bajnoki gyűrű, Wilt Chamberlain statisztikai dominancia és Kareem Abdul-Jabbar a hosszú élettartam, a konszenzus egyértelmű volt: Jordan volt a legnagyobb kosárlabda játékos, aki valaha élt.

Lebron és Kobe barátok?

Kobe Bryant és Lebron James at London 2012 olimpiai játékok. Kobe Bryant és LeBron James a London 2012 olimpiai játékoknál. A kettő soha nem játszott együtt az NBA-ban, de csapattársak voltak, amikor az amerikai nemzeti csapat két olimpiai címet rendelt.

volt Michael Jordan a Kobe ellen?


Ez az NBA Játékok részlete, amelyben az Kobe Bryant és Michael Jordan a -vel szemben játszott, beleértve a fej-fej rekordot, a statisztikákat, a játék csúcspontjait és a játék által játékokat mind a Rendszeres szezon és rájátszás. Kobe Bryant 5-3 győztes rekordot tartalmaz az Michael Jordan felett. Soha nem találkoztak a rájátszásban.

Mi Michael Jordan mondta Kobe-ról?

Michael Jordan kiadványok Kobe Bryant -en: "Ő volt, mint egy kis testvér, mint egy kis testvér" ő volt egy ilyen ikon, de az szintén a annyira la volt. Ő volt szenvedélyes a hajléktalanok szolgálatában, és volt a női kosárlabda ügyvédje. Coaching lánya kosárlabda csapata olyan sok boldogságot hozott neki.

Lebron és Michael Jordan barátok?

Nem hiszem, hogy LeBron James és Michael Jordan barátok . Biztos vagyok benne, hogy csak ismerősek és alkalmanként látják egymást. Ez az, amit LeBron kellett mondani a kapcsolatát Jordan : & ldquo; Tudja, valaki, aki felnéztem, és soha nem volt egy beszélgetés vele a játék.

Mi volt a kobe bryant értéke?

Kobe Bryant NET A érték 600 millió dollárra becsülhető. Az NBA Legend Kobe Bryant becslése szerint egy nettó értékű értéke körülbelül 600 millió dollárnyi a különböző gazdagságaiból, köztük a korábbi fizetése, mint játékos, és számos jóváhagyási ügylet, a híresség nettó értéke szerint.

mit jelent a mamba?

A Quentin Tarantino 2003-as filmjében a Deadly Assassin 2003-as filmjében inspirálta a "Kill Bill" filmet. Bryant elfogadta a becenevet, hogy elválasztotta életét a bíróságon, a New Yorkerrel folytatott 2014-es interjú szerint.

mi volt a kobe utolsó szava?


A hihetetlenül tehetséges sportoló küldött ki az utolsó szót a rajongók a Twitteren keresztül január 25-én, gratulálok egy kedves barátom, NBA csillag LeBron James, a pontozási nagy teljesítmény szakmai életében. "Továbbra is mozgatja a játékot előre @kingjames. Sok tiszteletben tartja a bátyámat # 33644."

Mi a lebron james telefonszáma?

Lebron James ' Telefonszám az interneten kiszivárgott, és ma reggel felébredt egy csomó véletlen hangposta, a Drake, Warren Buffet, Dr. Dre és Coach K. Ez a legújabb Nike hirdetés elképzelése. És igen, 305-767-
6-ot hívhat, és hagyhat egy üzenetet a királynak.

hol van a kobe a helikoptere?

Utazás helikopter gyakori volt Kobe Bryant
alatt a karrierjét a Los Angeles Lakers, gyakori volt, Bryant, hogy utazás helikopter származó a Orange County, California , Lakers Játékok a Staples Centerben Los Angeles belvárosában.

Mit jelent a Mamba mentalitás?

Az Mamba mentalitás a megszállottságról szól. Arról szól, hogy rangsorolja a szakmai célokat, hogy normális, kiegyensúlyozott élete legyen. A félelem nélkül játszik, elsajátítja a kézművesedet, és nem csak nyerni, hanem uralni.

Milyen korban halt meg lebron?

A Bryant éjszaka meghalt -ben az korban 41-en egy helikopter-ütközésben Calabasasban, Kaliforniában, lebron James átadta őt az NBA mindenkori pontozási listáján, miközben kicsi előre játszott a Los Angeles Lakers számára Philadelphia 76ers.

Ki volt a Kobe Memorial-ban?


a könnyes Memorial , Beyonce, Michael Jordan, és mások tiszteletet adnak az Kobe és a Gianna számára. Barátok, család, egykori csapattársak, és légiói rajongók tele a Staples Center ma reggel egy sor szívszorító sarcot Kobe Bryant és Gianna elhunyt január 26-án egy helikopter lezuhan Calabasas.

Milyen autó van a kobe meghajtásával?

Kobe Bryant : 1964 Porsche 911 Ez klasszikus. Ez az autók korszakának kezdete, és a legtöbb, ez ikonikus és legendás.