Milyen kockázatok vannak az ECV-nek?

A leggyakoribb kockázat külső Cephalic verziójú egy ideiglenes változás a baba pulzusszámában, amely az esetek mintegy 5 százalékában következik be. A súlyos szövődmények rendkívül ritkák, de magukban foglalhatják a vészhelyzeti C-szakasz, a hüvelyi vérzés, az amniotikus folyadék elvesztését és a köldökzsinór-prolapsust.Hasonlóképpen megkérdezhetné, ecv kárt okozhat? A

ECVS általában biztonságos, de vannak kockázatok. Ritka esetekben az az baba pulzusszámának változásai, a placenta elszakadása és a koraszülött munkaerő. Az eljárás általában a szállítási helyiség közelében van, ha szükség van vészhelyzeti C-szakaszra.

Továbbá, mi az ECV sikeressége? Az külső Cephalic Version átlagos Success Rate 58%. A verzió valószínűleg sikerül, amikor: az anya már legalább egy terhesség és szülés volt.

Ezután az ECV munkát okozhat?

Bár az ECV szövődményei ritkák, javasoljuk, hogy az eljárást egy tapasztalt egészségügyi szakember végezze, egy kórházban, ahol létesítmények vészhelyzeti császármetszés. Körülbelül 1-ben 1000 nő megy az Labor -be egy ECV után. Körülbelül 1 200 nőnek szüksége van egy azonnali császármagra.

CAN ECV agykárosodást okozhat?

Külső Cephalic Version A olyan eljárás, amely a baba áthelyezésére szolgál, a méhben lévő fejjel pozícióba. Ez a helyzet az okozhat problémákat a baba terhesség vagy szállítás során. Például egy csípő diszlokáció és ideg vagy agykárosodás .

Milyen fájdalmas az ecv?

Normális, hogy néhány fájdalom vagy kényelmetlenséget tapasztalja az eljárás során. Megkérdezheti, hogy az ECV bármikor leálljon. Ha a baba az ECV alatt lefelé irányuló pozícióba fordult, még mindig van egy kis esélye, hogy visszaforduljon.

Mennyi ideig tartott az ECV-t a munkaerő kezdete után?

szövődmények 24 órán belül külső cefalic verzió ( ECV ). A sikeres ECV 67 eset közül öt (7,46%) magzat visszahúzódott vissza a Brech prezentációhoz vagy keresztirányban. Mindegyikük az Munkaügyi -ben, az ECV után 9 és 24 nap között az -tól származik, és vészhelyzeti császármetszés volt.

Mennyi ideig tart egy ECV?

körülbelül 1-3 óra

Hogyan tartom meg a baba fejét az ECV után?

Miután a baba flips fejét lefelé
  1. élénk hosszú séták.
  2. viseljen terhességi övet.
  3. A mindkét oldalán naponta egy ideig, majd hetente kétszer.
  4. tartja a kiegyenlítőt. Jó munkát végeztél, de tartsd olyan szűk izmokat, hogy ne térjen vissza és hozzon létre problémákat.

van egy ecv-nek?


ECV lehetősége általában, ha 36-37 hetes terhes, mivel úgy becsüljük, hogy a legtöbb baba kell bekapcsolva saját ebben a szakaszban, és lenne némi időt a baba feje, hogy vegyenek részt, Születésre kész. Azonban a helyzetétől függően az lehet, hogy a még mindig sikeresen végrehajtható a terhesség alatt.

lehet Breach baba 38 hetes?

A legtöbb csecsemők , amelyek BREECH természetesen -vel kb. 36 és 37 hetes között van, hogy fejük lefelé nézzen az születési előkészítésében, de néha ez nem történik meg. Körülbelül három-négy csecsemő minden 100-ban az Brech .

Mi történik, ha egy ECV nem működik?

Mi történik, ha egy külső Cephalic ( ECV ) nem működik ? ECVS sikeres az idő kb. Ha Az orvos nem tudja megragadni a baba, hogy flip az első kísérlet után, akkor megpróbálhat újra egy hét múlva. Egy ECV után néha a csecsemők a fejjel helyzetbe kerülnek, majd fordíts vissza Breachbe.

Milyen későn lehet egy breech baba?

24-29 hét között A legtöbb csecsemő függőleges, és néhány lesz Brech . 30-32 héten keresztül a legtöbb csecsemők flip fejét lefelé és alulról felfelé. 34 hetes terhes, a szolgáltató elvárja, hogy az Baby leálljon. 36-37 hét között a szolgáltató egy külső cefalic verziót javasolhat.

Mennyire sikeres ECV 37 héten keresztül?

Tudjuk, hogy ECV jelentése Hatékony az 37 hetes -től. A csecsemők számát teljes körűen csökkenti a csecsemők számát, valamint a császármetszeteket.Ez az értékelés nézett használatának hatásait ECV a csecsemők, a melyek a farfekvéses helyzetben van, mielőtt a terhesség végén (mielőtt 37 hét ).

lehet ECV-t 39 héten belül?


Külső Cephalic Version A olyan eljárás, ahol a babát manipulálja a szülészek manipulálva - abban az esetben, ha a a terhes hasán kívül használja a kezét, hogy megpróbálja megfordítani a babát. Az ECV napján körülbelül 37 hetes terhes kórházba fordultam, és kényelmes volt egy szobában.

tudok enni egy ecv előtt?

Az ECV napján azt tanácsoljuk, hogy van egy könnyű reggeli, Do nem Eat vagy inni bármi mást az eljárás előtt. Ön -es -t felkérik, hogy részt vegyen a központi szállítási lakosztályban az elrendezett időpontban. Az Ön -nek a -nek az Antacids-t kapta, hogy hazamegyek, az ECV előtt.

Hogyan flip egy breech baba?

Külső Cephalic Version (ECV) ECV az egyik módja az Baby -t az BreaCh pozícióba, hogy lefelé álljon a helyen, miközben még mindig a méhben van. Ez magában foglalja az orvos nyomást gyakorlunk a gyomor viszont az baba kívülről. Néha az ők ultrahangot használnak.

lehet, hogy a baba visszahúzódott hátra 37 héten keresztül?

Néhány Brech Babies a magukat természetesen a terhesség utolsó hónapjában. Ha baba egy farfekvéses álláspontja 36 hetes, az orvos vagy a szülésznő is javasoljuk, hogy gondolj egy ECV, vagy külső feji változat után 37. hét . Ez az lesz a növeli az baba esélyeit, hogy a a lefelé irányuló helyzetbe kerüljön.
Az

az ECV által biztosított biztosítás?

lefedettség : Külső Cephalic Version A ( ECV ) orvosi szempontból szükségesnek tekintendő, és nem tekinthető a globális szülészeti szolgáltatás részének részeként a hüvelyi vagy császármetszéshez.
Az

veszélyes, hogy a munkahelyi csecsemővel dolgozzon?


Az veszélye többnyire az a tény, hogy az Baby legnagyobb része a feje. Van egy esély arra is, hogy az megy a munkába vagy a víz megszakad a tervezett C-szakasz előtt. Ha ez megtörténik, azonnal hívja a szolgáltatót, és az megy a kórházba.

hogyan tudod, hogy a baba szorongásban van-e?

jelek Fetal Distress : abnormális magzati pulzusszám. Néhány magzati szívritmus minta jelzi az Distress -t. A születendő baba pulzusszámának megfigyelése érdekében az orvosi szakemberek külső vagy belső magzati megfigyelő eszközt használhatnak. A késedelmes visszatér a kiindulási pulzusszámhoz egy összehúzódás után (késő lassulások)

Do Brech Babies Normálisan fejlődnek?

A legtöbb Brech Babies egészséges és normál . Az Brech bemutató azonban számos kemény választást jelent az anya és az orvos számára. Az Brech Babies problémái a szállítási mód ellenére továbbra is fennmaradnak.