Mi az EMMETT hatalma a szürkületben?

karakterek: backcharactersStudents; OlympicEzen kívül, mi a Rosalie hatalma a szürkületben?

csak Edward, Alice, Jasper, Bella és Nessie különleges képességei és egyéb személyes tulajdonságok: képes szeretetet szenvedélyesen (Esme), kitartás ( Rosalie ), együttérzés (Carlisle) és az erő (Emmett). Ezek azok az erényei, amelyek javultak, miután megváltoztak.

Ezt követően kérdéses, ki a legerősebb vámpír szürkületben? 1 Benjamin Bár csak megjelenik a Breaking Dawn-ban, Benjamin bizonyította, hogy ő az legerősebb Vampire bevezetése a sorozatban.

is megkérdezte, mi az emmett backstory szürkületben?

Emmett 1935-ben Carlisle Cullen vámpírba változott, két évvel a Rosalie Hale-t követően. Amikor Rosalie találkozott vele, Emmett -t egy fekete medve a Tennessee-hegységben. Emmett leírja ezt a tapasztalatot, mint "megmentette az angyal, aki hozza őt Istenhez".

Mi mindenki hatalma a szürkületben?

Talent típusai

Név Ability
Alice Cullen Prekogníció
Jasper Hale Pathokinesis
Bella Swan Mental Shield
Renesmee Cullen Tapintható gondolat Projection and Shield behatolás

volt Edward Cullen A Bella előtt?

Twilight sorozat Válaszok
Igen, Edward egy Virgin volt. Elmagyarázza az Eclipse-ben: 20. fejezet (kompromisszum) Elmondja Bella -t, hogy soha nem volt senkivel, akit akart, vámpír vagy ember. Az Bella egy Virgin , de Edward azt mondta, hogy soha nem talált egy vámpírot vagy embert, akivel -vel a , előtt volt Bella előtt.

hogyan volt Alice vámpírává?

Alice . Az Alice később kiderül, hogy 1901 körül született Biloxiban, Mississippi-ben, és -et a -es menedékjogba követte, mert előzményei voltak. Az Alice -t egy Vampire -vel változtatta meg, aki a menedékjogban dolgozott az --re, és megvédi őt James-től, egy Tracker Vampire -től, aki vadászott.

Ki az Edythe Cullen?

Edythe Cullen a párja Beau Swan, valamint az örökbefogadó lánya Carine és komoly Cullen és az örökbefogadó nővére Eleanor, Archie, Royal és Jessamine.

Miért olyan gazdagok a Cullens?

Cullen , 370 életkor, 34,1 milliárd dolláros szerencse és mdash; A hosszú távú befektetésekből eredő, elfogadott lánya, aki az Alice, aki a jövőbe néző képességét veszi igénybe.

mikor halt meg Edward Cullen?


Emmett és Alice Cullen , Rosalie és Jasper Hale örökbefogadó testvére. Miután az -es Dying -t a spanyol influenza 1918-ban Chicagóban, Edward -t Carlisle vámpírvá alakították, mint a halál egyetlen alternatívája.

hogyan halt meg Carlisle Cullen?

Ahogy az apja öregszik, az Carlisle vállalta szerepét. Egy éjszaka, ő volt megtámadta a vámpír, és balra az Die az utcákon.

Miért nem lehet Rosalie és Emmettnek egy csecsemője?

után a transzformáció, Rosalie és Carlisle elmagyarázta Emmett , hogy volt vámpírrá válik. Az Rosalie azonban csak az Emmett úgy véli, hogy a boldogságának fele, mert nem tudja elképzelni a gyermekeket. Vállalkozás, hogy újra emberi lesz, és Emmett tudja, hogy adja fel semmit az esélyt, még őt is.

Ki a legrégebbi vámpír szürkületben?

A román szövött az egyik az legrégebbi vámpír Covens létezik.

hogyan volt Carlisle vámpírré?

Carlisle Cullen. Bár az eredetileg Carlisle viszont meglehetősen gyenge volt, végül felfedezte az igazi vámpírok -t a csatornákban. A velük való hajózás során az Carlisle megharapott, és az -t a Vampire -be változtatta. A vágás elkerülése érdekében az átalakulás során burgonya pincében rejtőzött.

miért van Billy fekete a kerekesszékben?


A La Push, Washingtonban található, de a cukorbetegség szövődményei miatt egy kerekesszékes -re van korlátozva. Charlie Swan legjobb barátja. Billy nagyapja Efraim Black volt, a Quileute törzs korábbi idősebbé.

Miért Bella Kiss Jacob?

JACOB BELLA , Bella nem akarta, hogy megcsókolta -et, és nagyon jól ismertté tette, hogy nagyon jól ismerte magát, amikor lyukasztotta őt. És - oké - megtörte az öklét, amikor megtette, de mégis - az üzenet világos volt. Tehát az megcsókolja -et, hogy megszüntesse, hogy maradjon, ahogy azt hiszi, hogy az a csak így tudja megmenteni az életét.

Miért hagyta el Alice és Jasper?

Alice és Jasper elhagyja a -t, mert az Alice szeretné látni, hogy talál-e, mint a Renesmee. Hogy megmutassák a Volturi, hogy Renesmme nem válik kezelni. Bella-t küld J. Jenkesnek, így Bella megvédheti Renesmee-t és Jákóbot, ha a Volturi-szel végződés rosszul végződik.

a Jacob végül Bella lányával?

Jacob Fekete nyomott Renesmee Cullen, a lánya Bella Swan és Edward Cullen, a születéskor Book 2 Breaking Dawn. A nyomozás részeként az Jacob csak egy bátyja lesz Renesmee-hoz, amíg nem jön kora, mely időpontban romantikus érzéseket alakíthat ki neki, és fordítva.

A Charlie tudja, hogy Renesmee Bella gyermeke?

Nem, nem minden. Csak tudja -et, amit a többiek azt akarják, hogy az -re know -re. például ő nem know hogy bella változott át vámpírrá, és hogy Renesmee Edward és Bella lánya .

miért fordult Rosalie vámpírré?


A 1933-ban az Rosalie volt az volt, amelyet Carlisle Cullen vampire -re fordítottak, miután megerőszakolták és megverték -t a halál szélén a részeg férfiak egy csoportjával, beleértve a Fianc & eacute-t is; Két évvel később az Rosalie megmentette egy Emmett nevű fiatalembert, hogy egy medve, és az után a -nek a Vampire -be fordult, a kettő nagyon mélyen szerelemben.

Hány éves Alice Cullen?

Alice Cullen
Életrajzi információ
Born 1901; Biloxi, Mississippi
Változtas 1920
Kor bekapcsolása 19

lesz egy új szürkület?

az Twilight Saga nagy visszatérést tesz? Robert Pattinson és Kristen Stewart hivatalosan újraegyesült. Ez összhangban van a legújabb hollywoodi pletykákkal a két végleges Twilight filmről 2019-ben és 2020-ban. A két rész projekt jelenleg címe & ldquo; Midnight Sun & Rdquo;