Mit jelent a blokkban 2K18-ban?

"Az Block " " azt jelenti, hogy a szervezet / franchise azt kívánja kereskedni, hogy a játékos távol van, vagy legalábbis nyitva áll. Különösen nem, ha 90 éves vagy (valószínűleg a legmagasabb rangú játékos a listán).-ben, mit jelent az érinthetetlen átlag 2K18-ban?

Trade Block, amit kereskedni szeretne. Untouchables olyan srácok, amelyeket nem szeretne kereskedni.

is, mi történik az első szezon után az NBA 2K18-ban? A után az első szezon befejezése Az egyetlen cutscenes i találkozom a félidős interjúk, postai interjúk, néhány jóváhagyási jelenet (még nem fejezte be a Gatorade-t), véletlenszerű jelenetek a játékosoktól, és a véletlenszerűen találkoznak jelenetek, ahol az i & ldquo; találkozás és rdquo; A Player Mid Court az első idő a 12. alkalommal.

is megkérdezheti, mi az NBA kereskedelmi blokk?

12 NBA játékosok lehetnek az kereskedelmi blokkban . Ez az a nap, amikor az új szerződéseket aláíró játékosok, akik ezt a nyáron aláírták, jogosultak kereskedni, ami az NBA Trade szezonban, az egyik legszórakoztatóbb évszakban.

Mi a kereskedelem felülbírálása?

Re: Kereskedelmi felülbírálás in Asss. Adja meg Önnek egy lehetőséget, ha kényszeríteni akarja a csapatot, hogy az Trade -t. De használhatja azt, hogy Redo Rossz üzletek a bajnokságban, de unalmas. Az Trade -nek egy vagy több srácjait az eredeti ügyletben részt vevő játékos (ok) egyik csapatába kell tennie.

mi a swap legjobb választás?

Swap Best alapvetően azt jelenti, hogy azt jelenti, hogy az Pick kereskedelemben, attól függően, hogy melyik Pick , vagy a sajátja vagy a tiéd, akkor a lottó kiválasztása után magasabb lesz a tervezetben te. Swap legrosszabb azt jelenti, hogy a legrosszabbat kapja.

Mit jelent a kereskedelmi blokk?

A kereskedelmi blokk egyfajta kormányközi megállapodás, gyakran része egy regionális kormányközi szervezet, ahol akadályok kereskedelmi (tarifák és mások) csökken vagy megszűnik a részt vevő államok.

Mit jelent a kereskedelem kivétele NBA 2K20-ban?

A

egyszerűen elmagyarázta, hogy az kereskedelmi kivétel az Trade -t követően, ahol egy csapat több fizetést költ, mint a visszatérés. Az a csapat, amely a nagyobb fizetést forgalmazott, megkapja az kereskedelmi kivételt , amely jogosult bármely ponton a következő 12 hónapban.

mit jelent a swap legjobb a 2K19-ben?

Trade Swap : Best egy olyan kifejezés, amelyet általában szinkronban használnak a Trade Swap -vel: legrosszabb. Az azt jelenti, hogy azt jelenti, hogy ha az A csapat úgy dönt, hogy az Swap -t az Best -nek a B-csapat legrosszabbá teszi, jobb választást kapnak.

lehet egy játékos megtagadni a kereskedelmet?


YEAH, NBA Player (S) megtagadhatja a forgalmazását. Nem kell egy NO- Trade záradék a szerződésedre, hogy ne kereskedjen, ha helyesen használja a polgári engedetlenség helyesen, hogy megkapja, amit akartál.

lehet az NBA vétó kereskedelmi?

Az NBA biztos az Veto bármely Veto -nek, de több, mint valószínű, hogy csak két okból megteheti. Az egyik, az Trade megsérti a bajnoki szabályt (azaz Cap Space) vagy kettőt, a tranzakció sérti a CBA betétét vagy szellemét.

Tudsz kereskedni egy sérült játékos az NBA-ban?

Misconcepció # 2: sérült játékosok 'T kereskednek.
A játékban meglévő ellenére ez a szabály nem létezik az igazi NBA -ben. Az Trade -ben részt vevő játékosoknak általában a fizikai vizsgálatokat át kell adniuk az új csapatokkal, mielőtt az -es kereskedelem tisztviselője van, és vannak olyan helyzetek, amelyekben ez problémássá válik.

Miért kereskednek a játékosok?

A jel-és -kereskedelem segít az NBA csapatok számára kihasználva a pénzügyi eszközöket, hogy az -nek egyébként elveszítenék & mdash; semmit sem nyert vissza, ha egy játékos lett egy szabad ügynök. Az Player eredeti csapata az játékosok -et, készpénzt, és / vagy (jövőbeni) tervezetet kapnak a indító játékos számára, a kereskedelem feltételeitől függően.

Miért kereskednek a csapatok jó játékosok?

Mivel ha egy rossz Team rendelkezik egy játékossal, amely nagyon kevés pénzt (egy játékos választottbírósági években, vagy akár az ARB években), hogy a játékos rendkívül értékes. Az Trade , hogy a játékosok a kilátásokhoz, amelyek segíthetnek nekik 4+ évvel az út helyett.

A játékosok rendelkeznek a kereskedésekben?


Edit: No- Trade Clauses létezik, de nagyon ritkák. Ezek gyakoribbak az NBA / MLB-ben. Csak akkor, ha az NO Trade záradékkal rendelkezik a szerződésükben.

Milyen NBA játékosok vannak a kereskedési blokkban?

12 NBA játékosok, akik lehetnek a kereskedési blokkban
  • Kevin Love, Cleveland Cavaliers.
  • Andre Iguodala, Memphis Grizzlies.
  • Danilo Gallinari, Oklahoma City Thunder.
  • Tristan Thompson, Cleveland Cavaliers.
  • D'Angelo Russell, Golden State Warriors.
  • Lamarcus Aldridge, San Antonio Spurs.
  • Demar Derozan, San Antonio Spurs.

Mi az NBA kereskedelmi határideje?

Mikor van az NBA kereskedelmi határidő 2020-ban? Az NBA kereskedelmi határidő csütörtök, február 6. A vágási pont 3 p.m. ET, Bár egyes kereskedések hírei röviddel az határidő után jelentkezhetnek.

Miért van egy kereskedelmi határidő?

Kereskedelmi határidő . Az kereskedelmi határidő (vagy Trading Deadline ) egy szabály, amely szabályozza az kereskedés szakmai szereplők szerződését a klubok között. Az határidőre vonatkozó megközelítésben a , ott a fokozott aktivitás és érdeklődés a kereskedelemben. Az kereskedelmi határidő célja, hogy versenyképes egyensúlyt tartson a szezon vége felé.

Megváltoztathatja a MyPlayer pozícióját 2k20-at?

az NBA 2K20-ban A és a Respec My Player építése. Amikor A Player építése A képes lesz kiválasztani átvételi képességét -ben a My Player Builder fájlban. Akkor is megy vissza, és csinálni ezt bármikor a My Player építmények fájl fejlécét MyCareer majd kiválasztja a épít majd módosítva azt.

A myplayer 2k18-tól 2k19-ig terjedhetek?


Hello Ott, All-Star! Ha Ön rendelkezik az NBA 2K18 -hez, és most már van NBA 2K19 a videojátékkönyvtárban, akkor lehet, hogy kíváncsi, ha az bármilyen maradék VC-t tud átvinni az előbből az utóbbiba. Ön lehet 'T Transfer VC az NBA 2K verziói között.
Az

2K19-ben van az otthoni bírósági kérdés?

Vannak ritka esetek , hogy nem, de a legtöbb esetben jobban fog játszani az Home -nél. Azaz több lövés nélkül tökéletes kiadás nélkül, és alapvetően jobb esélye lesz, hogy lendületet kapjon az Ön javára. Home Court Advantage valóságos 2K -ben.

Mit jelent a pénzügyi biztonság 2K19-ben?

Pénzügyi biztonság az, hogy mennyire értékelik a szerződést a szerződésben, játszanak a győztes számára, hogy mennyire értékelik a csapat sikert, és a hűség milyen valószínű, hogy lemondanak a jelenlegi csapatukkal.