Mit jelent a penész a humidorban?

Az első lépés az forma vizsgálata, és határozza meg, hogy a szín kék-kék-zöld vagy fehér. A kékes vagy zöld szín jelzi az penész -t. Az Penform probléma kezelésének megkezdéséhez távolítsa el az összes szivarot az Humidor -ről. A szivaroknak az -nek kell lennie 3 csoportba (erősen fertőzött, megmenthető és nem érintett).Figyelembe véve ezt, hogyan lehet megszabadulni a penészgomból egy humidorban?

Vegyünk papírtörülközőt, tiszta pormentes ruhát, vagy egy új, tiszta szivacsot izopropil-alkohollal nedvesített, és nagyon enyhén törölje le az Humidor teljes belső belsejét. Ne tedd túlságosan; Csak azt szeretné, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden maradék forma spórát kezelték. Törölje le újra az Humidor -t, ezúttal desztillált vízzel.

Továbbá dohányozhatsz egy szivart, amely penészed van rajta? Sajnálatos módon az forma hagyja állandó foltokat a humidor falán. lehet, hogy valójában még mindig füst Az penészes szivar (ha az penész fehér; ha zöld vagy kék, akkor valószínűleg az szivar elveszett), amennyiben az forma nem terjedt a belső térre. Az első , akit meg akarsz ölni, hogy az forma .

Ezt követően megkérdezheti, hogyan tudja megmondani, hogy egy szivar penészes?

Ha Az bit forma mikroszkóp alatt helyezkedik el, akkor az spórákkal ellátott karcsú szárakat láthatja, hogy a egy szivarból -től -ig terjedhet. penész jelenik meg a foltok és a foltok, nem pedig az a teljes szivar . Nézd meg szorosan, és láthatod, hogy az a splotches között heveder. De ez nem csak egy felületi probléma.

Hogyan javítasz egy penészes szivart?

Ha forma a humidoron belül fordul elő, helyezze át a sérületlen szivar -t egy új, tiszta és megfelelően karbantartott környezetbe. Kefe ki a humidorát, majd törölje le egy kis mennyiségű izopropil-alkoholt. Legalább egy napig, és újra párásítják a humidorot, és újra bevezetik az szivarja -et.

Hogyan tartom meg a humidorom 70 páratartalmat?

módja annak, hogy a humidor 70 fokos
  1. -nél tartsa a humidorát közvetlen napfényből. Az UV-sugarak felgyorsítják az illóolajok lebontását a szivarokban, így mindig fontos a napokból.
  2. Tartsa távol a humidorát a fűtési és légkondicionáló regiszterektől.
  3. kikapcsolja a hűtőt.

Hogyan mondod el, ha egy szivar kiszárad?

Az megmondja, hogy az szivar -et a túlzott vagy elégtelen páratartalom megrongálja, az ujjai között. száraz szivarok nagyon törékenyek, így az , ha , akkor bármilyen repedést hall, akkor az ismeri a -t, az szivar is TOO száraz . Ha az szivar érzés szivacsos és puha, akkor ez túl nedves.

Mi okozza a penész a humidorban?

Mi okozza a szivar Mold -t? A szivarok különböző körülmények miatt penészeshetnek. A leggyakoribb a szivarok túlságosan nedvesítése vagy nem desztillált víz használata az Humidor -ben. A szivarokat 70% RH-nál (relatív páratartalom) kell tartani.

a szivar penész káros?

Ezek a spórák. penész egy élő dolog és ndash; A gomba valójában. Ez az forma fehér, de szürke, zöld, sárgás és ndash lehet; még kék. & rdquo; Moldy szivarok , még véletlenül, csak egy Bad forma.

Mennyi ideig tarthatsz szivarokat egy humidorban?


körülbelül 5 év

Hogyan hozza vissza a humidort?

Helyezzen el egy feltöltött nedvesítő eszközt & mdash; és ha elhanyagolt egy évig, vásároljon egy új és mdash; belül, biztosítva, hogy kitöltötte, és zárja be a fedelet. Hagyja a készüléket az Humidor -ben három napig, tartsa a fedelet az egész idő alatt.

régi szivar dobozok, amelyek pénzt érdemesek?

régi szivar dobozok lehet érték $ 5-től 5000 dollárig. A: A -es értéke az életkorától, az szivarok -hez, méretétől, méretétől függetlenül az vagy a tartály szokatlan formájú, a címke témája vagy tárgya, Történelmi tényezők minden, feltétel, teljesség és ritkaság.

Mi a fehér cucc a szivarok?

Az White lódos foltok jó jele, hogy az szivarok gyönyörűen öregszenek.Ezeknek az -fehér foltoknak a megjelenése, a virágzás vagy a toll, azt jelenti, hogy a dohányban lévő illóolajok a szivar felületére jöttek. Könnyen csiszolhatók.

Miért csomagolva Cedarba?

A Cedar hüvely Segít az szivar korának, és egy kicsit megszerzi az Cedar ízét. Az szivarok -re is elhelyezik őket, hogy egy kis extra védelmet nyújtsák nekik a bogarakkal szemben, miközben évek óta zavartalanul maradnak, vagy csak a hajózáshoz.

Meg tudsz rögzíteni egy száraz szivarot?


Nincs probléma. Ezek vissza lehet hozni, amíg 1) a burkolat nem repedt, és 2) szivar nem annyira száraz , hogy az összes olaj elpárolgott a dohány. Az szivarok rehidratálásának folyamata hetekben vagy hónapokban lehet, így fontos, hogy ne rohanjon.

miért zárulnak fel a szivarok?

Az szivarok többszörösen szárított vagy túlzottan nedvesítője az csomagolók egyik fő oka. Amikor egy szivar túlmelegedett, a töltőanyag bővül. Ez stresszt okoz a csomagoláshoz, amely együtt tartja.

Mi a leggyorsabb módja a száraz szivarnak?

lassan tegye ki a nyitott szivar dobozt egy pincében vagy más nedves helyen, amely az szivar -t forgatja körülbelül egy hétig (hosszabb, ha az szivar rendkívül száraz ). Ezután helyezze az szivar egy humidor 70% páratartalom és 2-3 naponta nekik egy negyed fordulattal forgatás, amíg az összes szivar már teljesen elforgatva legalább kétszer.

Mi a szivar lábája?

Az -es B 6-os -ot vagy csúcsot egy hosszú fából készült szivar -es vagy bután könnyebben kell megvilágítani. Először is, meg kell és ldquo; pirítós és rdquo; Az szivar . Úgy hangzik, furcsa, de a pirítós célja, hogy meggyújtja a dohány külső rétegeit (ez a kötőanyag és a burkolat), amely az szivarot együtt tartja.

Meg tudod törölni a szivarot?

Ha a azonban kényelmetlen dohányzást érez egy szivar fehér formával, akkor a finoman törölje le a -t száraz puha ruhával vagy puha kefével. Ne feledje, hogy az forma látható része a teljes tömeg kisebb része. A legtöbb IT a dohány belsejében van!

Dohányozhat egy penészes tompa?


Bár soha nem ajánlatos az füstforma Weed, ha You gyanúsítja az enyhe szennyeződést, majd sütés egy sütőben 300 ° C-on -es kopogtatja az forma leggyakoribb formáit. De légy tudatában, egyes spórák valószínűleg túlélnek.

mi történik, ha lélegzik a penész spórákban?

Az formájú -re érzékeny emberek számára az öntőfajták belégzése vagy megérintése A allergiás reakciókat okozhat, beleértve a tüsszentést, az orrfolyást, a vörös szemeket és a bőrkiütést. A komoly forma allergiákkal rendelkező emberek súlyosabb reakciókkal rendelkezhetnek, beleértve az Breath rövidségét.

miért van a szivarom zöld foltok?

Az kutatásom szerint az zöld foltok genetikai az összes kubai vetőmag-tobaccoshoz, különösen a TBACCOS, hogy a & Ldquo; árnyékot termesztett. & Rdquo; Gyakran előfordulnak, hogy a víz foltok , amely az üzemben történt az a gyógyítási folyamat során. Lehet, hogy nem lehetnek szépek, de az a Blemishes általában nem befolyásolja az szivar ízét.