Mit jelent a kétoldalú tárgyalások?

Kétoldalú beszélgetés Mindig átlagos beszélgetés között két oldal vagy fél vagy csoport között, akik egymás között megpróbálják megoldani a szörnyű kérdéseket a harmadik felek beavatkozása nélkül, vagy megpróbálják megfelelni a követelményeknek mindkét oldalra vonatkozó követelményeknek őket.Hasonlóképpen az emberek megkérdezik, mi a kétoldalú kapcsolat jelentése?

A kétoldalúság a politikai, gazdasági vagy kulturális kapcsolatok magatartása két szuverén állam között. Amikor az államok felismerik egymást, mint szuverén államok, és egyetértenek a Diplomatic kapcsolatok , létrehoznak egy kétoldalú kapcsolatot .

Ezt követően kérdés, hogy mi a kétoldalú megállapodás jelentése? A kétoldalú megállapodás (vagy néha "oldali megoldás") széles körű, amelyet egyszerűen csak a két fél közötti megállapodások fedezésére használnak. Nemzetközi szerződések esetében a jogi kötelezettségeket a nem kötelező -es megállapodásokra vonatkozóan elvégezhetik (gyakran az előbbi prekurzorként használják).

Ebben a tekintetben mi a kétoldalú szó?

Szinonimák : Kétoldalú , izobilaterális, reverzibilis, kétoldalú szimmetrikus, kétoldalú szimmetrikus, kétoldalas. Antonyms: nonreciprocal, aszimmetrikus, egyoldalú, aszimmetrikus, egyoldalas.

Mi a kétoldalú betegség?

-es kétoldalú kétoldalú : mindkét oldalt befolyásoló. Például az kétoldalú arthritis befolyásolja az ízületeket a test bal és jobb oldalán.

Mi a különbség a kétoldalú és többoldalú diplomácia között?

Kétoldalú diplomácia történt, amikor az érintett szereplők csak két szereplőből állnak; Lehet, hogy az kétoldalú kapcsolatoknak két állama lehet: Indonézia és Malajzia, amelynek kétoldalú beszélgető napirendjei vannak. multilaterális diplomácia történt, amikor az érintett szereplők több mint két szereplőből álltak.

Mi a kétoldalú kormány?

Kétoldalú Szervezet Definíció
Kétoldalú Szervezet egy kormány Ügynökség vagy nonprofit szervezet, amely egyetlen országban, míg az Ügynökség támogatást nyújt, beleértve az orvosi segélyeket vagy katasztrófavédelmet, más országokban az emberek számára .

Mit jelent a biológia kétoldalú jelentése?

Definíció . főnév, többes szám: kétoldalú szimmetries. A szimmetria egy olyan formája, amelyben az ellentétes oldalak a középvonal mentén az egy Duplicate a testrészek vagy megjelenés szempontjából. Kiegészítés. Az biológiában a , a Symmetry olyan szervezetek, amelyek bizonyos organizmusokra jellemzőek, amelyekben rendszeresség van egy repülőgépen vagy egy tengely körül.

Mi a kétoldalú diplomácia PDF?

Kétoldalú diplomácia lefedi az országpárok közötti kapcsolatokat. Ez különbözik a többoldalú diplomáciától, beleértve a regionális változatokat is, a partnerekben, de nem a belső technikákban. Ez a külföldi minisztériumok, a nagykövetségek és a konzulátusok fő feladata.

Hogyan használsz kétoldalú egy mondatban?


kétoldalú mondatban?
  1. Amikor Angie értesült a családja történetét mellrák, úgy döntött, hogy mindkét mellét eltávolították kétoldalú mellét.
  2. A Szerződés nem kerül aláírásra, ha a két ország nem érhet el kétoldalú megállapodást.

Mi az ellenkezője a kétoldalúnak?

Az ellentétes kétoldalú egyoldalú, ami azt jelenti, hogy "az egyik oldalon". Tehát ha egy betegnek van egy törött bokája, akkor tisztességes lenne mondani, hogy egyoldalú boka törés.

Mi a kétoldalú szimmetria példája?

Példák állatok rendelkeznek kétoldali szimmetriával következők: laposférgek, közös férgek ( „ribbon férgek”), kagyló, csigák, a polipok, rákok, rovarok, pókok, brachiopodák, tengeri csillagok, tengeri sün, és gerincesek . Az állat szimmetriája általában megfelel az életmódnak.

Mi a kétoldalú tárgyalások?

Kétoldalú tárgyalások A egy olyan folyamat, amely az ügynökök által kínált ajánlatokat és számláló ajánlatokat kínál, azzal a céllal, hogy elfogadható megállapodást találjon a mobil kereskedelem környezetében a mobileszközökön keresztül.

Mi a kétnyelvű szinonimája?

Szinonimák : Kétnyelvű , Bilingualista. Meghatározás: olyan személy, aki folyékonyan beszél két nyelven. Hasonló szavak: nyelvész, poliglott.

Mi az elismerés szinonimája?


Szinonimák . Elismeri, hogy vallja be a vallomás, hogy tiszta legyen a saját felismerése. Antonimok. tagadja a külföldi elutasítás elutasítását.

Mit jelent a kétoldalú a politikában?

Beszélgetések két politikai pártok nevezzük kétoldalú mert mindkét fél kap megosztani véleményüket. bilaterális a latin: BI azt jelenti, hogy "két" és lateralis azt jelenti, hogy az oldalhoz tartozik. " Az -es problémákról szóló viták a -t kétoldalú & MDash-ként lehet leírni; Mindaddig, amíg az emberek mindkét oldalon beszélnek.

Mi a bipartisan szinonimája?

Szinonimák : Kétpárt, kétirányú, Bipartisan , Bipartizán. Meghatározás: mindkét oldal támogatja. Használat: kétirányú szerződés. Hasonló szavak: nonpartisan, nonpartizan. Meghatározás: mentes a fél tagságától vagy elfogultságtól.

Mi a másik szó a biológiai sokféleségért?

főnév. 1. biodiverzitás , sokszínűség, sokszínűség, sokoldalúság, fajta. Használat: a növény és az állati élet sokféleségét egy adott élőhelyen (vagy a világ egészében); "Az biodiverzitás magas szintje kívánatos" Lásd még: biológiai sokféleség (szótár)

Mi a kétoldalú szerződés példája?

Az kétoldalú szerződés a leggyakoribb kötelező érvényű megállapodás. Bármely értékesítési megállapodás egy példa egy kétoldalú szerződés . Az autóvásárló beleegyezhet, hogy egy bizonyos pénzösszeget fizet az eladónak az autóhoz való címért cserébe. Az eladó vállalja, hogy az autó címét cserébe a megadott értékesítési összegért cserébe szállítja.

Mi a kétoldalú megállapodások célja?


A kétoldalú megállapodás , más néven Clearing Trade vagy Side Deal, olyan megállapodás a a felek között, vagy megállapítja, hogy az célja a az Trade hiánya megtartása. A , hatókör és az -megállapodásban részt vevő országok típusától függően változik. kétoldalú megállapodások eltarthat egy kis időt a véglegesítésére.

Milyen előnyökkel jár a kétoldalú támogatás?

Mivel az kétoldalú támogatást a -t gyakran használják egy adott ország külpolitikájának eszközeként a politikai, katonai vagy gazdasági érdekek biztosítására, hogy az támogatás várhatóan kevésbé részesül, ha nem károsítja, növekedési képességek a kedvezményezett országban , a többoldalú AUT -hez képest, amely feltételezhető, hogy az Donor kontroll és az

Mi a kétoldalú kötelesség?

Kétoldalú kötelezettségek azt jelenti, hogy minden tőke, kamat (beleértve a petíció utáni kamatlábat), díjakat, visszatérítéseket, kártalanításokat és egyéb összegeket a Wells Fargo Bank, a Nemzeti Szövetség bármely hitelesnek tulajdonít ( Az kötelezettségek ) bármely hitelszerződéssel, indenture,