Mit jelent a spanyol szó Pobblano?

Definíció Ploblano . : Egy nagy, általában enyhe szív alakú chili bors, különösen akkor, ha friss és sötétzöld és mdash; hasonlítsa össze az Ancho-t.Ezen kívül, mit jelent a Poblanos spanyolul?

Word Forms: Poblano , Poblana. melléknév. ( Latin America) falu (főnév előtt)? Város (főnév) (Mexikó) a Puebla-tól.

A fenti mellett, mi Chile Poblano angolul? Poblano . Az Poblano (Capsicum annuum) egy enyhe Chili paprika, amely a Puebla, Mexikó államából származik. Szárított, úgynevezett Ancho vagy Chile Ancho, az spanyol szóból ("széles"). Töltött friss és pörkölt, hogy népszerű az Chiles Rellenos Poblanos -ben.

Ilyen módon, mit jelent a poblana?

Definíció Kína Poblana . : Színes mexikói jelmez, amely egy hímzett fehér blúz és egy piros és zöld szoknya, flitterekkel.

Hogyan mondod Pobblano Pepper?

főnév, többes számú PO & Middot; Bla & Middot; Nos [PUH-Blah-nohz; SPANISH PAW-BLAH-NAWS] / P? & # 712; BL? Nem? Z; Spanyol p? & # 712; bl? n /. Egy sötét-zöld, enyhe vagy enyhén csíkos Chili Pepper , a főzésben használt Capsicum annuum gyümölcse.

Mi a poblano szósz?

A neve krémes spenót és pörkölt Poblano szósz . Az alapszinten ez az mártással , a pörkölt Poblanos , pörkölt fokhagymát és pörkölt hagymát beszélünk.

miért hívják Kína Pobblana?

Különböző történetek vannak, amelyek megmagyarázzák az Kína Ploxa eredetét. Az egyik legnépszerűbb Legenda egy hercegnő India nevű Mirnha. Azt mondják, hogy Mirnhát a kalózok és a spanyolok vásárolták meg, miután megérkezett Puebla városába. Puebla népe Mirhna-t adott az " Kína " becenévre.

Hol származott China Pobbana?

La Kína Poblana , egy ázsiai nő, aki élt Puebla, Mexico jött 1620-ban, mint egy szolga, és otthagyta megjelölni a hagyományok a spanyol gyarmati régió ruháját. A tizenhetedik század elején Mexikóba jött lány valószínűleg az Acapulco kikötőjében a kereskedők szolgáltak.

Mi a Traje de Poblana?

Az " Traje de Poblana " egy kézzel készített hímzett ruhát a nőknek és a lányoknak. Különleges alkalmakkor viselt. Vörös szoknya van egy zöld zenekarral a tetején és egy fehér felső, kis sapka ujjú. A ruha arany részletességgel rendelkezik.

mi a szárított jalapeno hívott?


A chipotle (/ t ?? & # 712; po? Tle? /, Chi-poht-feküdt; spanyol: [t? I & # 712; Érett Jalape & Ntilde; O chili paprika fűszerezéshez.

van egy másik név a Poblano Peppers számára?

Van egy másik név for & ldquo; Poblano & Rdquo;? Ha poblano paprika szárítjuk, hívják őket Ancho Peppers , amelyeket széles körben használják számos konyhák.

Mi a Poblano Peppers jó?

Ploblano Peppers A enyhe változatossága Chili Peppers , amely nagyon tápláló és egyformán finom. Az A és C vitaminokban gazdagok, karotinoidok, kapszaicin és más olyan vegyületek, amelyek antioxidánsként működhetnek, rákellenes aktivitással rendelkeznek, és harcolhatnak a gyulladás.

mennyi ideig élnek a poblano növények?

Meg kell tudnia betakarítani a Poblano Peppers kb. 65 nap ültetése után. Növényméret: Egy érett Poblano paprika növény általában kb. 2 1/2 láb magas, de 5 láb magasra nőhet.

hogyan fűszeres poblano bors?

A poblano egy enyhe és közepes-hő bors mérési közötti 1000 és 2000 a Scoville Scale. Melegebbek, mint a banán Peppers , de nem olyan, mint fűszeres , mint a Jalapeno Peppers , amely 2,500-8000 Scoville hőtartalmú.

miért olyan forró a poblano paprika?


Ha érik, és szárítsuk poblano paprika be ancho paprika , a hő miatt megnő az , érés. A Green Poblano Peppers sokkal kevesebb fűszeres , mint amikor a Red Ploblano Peppers -be érkezik. Tehát Megjegyezzük, hogy az Anchos használatakor az a íze minden bizonnyal nagyobb lesz.

egy poblano bors egy paprika?

Poblanos (kiejtett PO-Blah-No) Peppers egy enyhe változatos Chile Pepper .Ezek olyan nagyok, mint egy nagy vagy nagyobb, mint egy Bell Pepper , de a Skinnier, és van egy hegyes csúcs, hasonló Hot Chile Peppers , mint Jalape & Ntilde; OS.

Mi a különbség az Ancho és a Poblano Peppers között?

főnévként az különbség a Poblano és Ancho
között az Poblano egy enyhe zöld Chile bors mexikóhól; Szárítottak, a chilist Anchos-nak hívják, vagy az Ancho egy széles, lapos, szárított Poblo-bors , gyakran porvé.

a Poblano Peppers ugyanaz, mint a Jalapenos?

Míg az Pepper Scale Jalape & Ntilde világában, az OS nem túl forró, sokkal kicsi, mint az Ploblano Peppers . Poblanos 1000 és ndash; 1,500 shu & ndash; pontosan az enyhe Pepper zónában. Ez két és nyolcszoros, mint egy, mint egy Jalape & Ntilde, O , attól függően, hogy a szerencse a rajz, amikor kiválasztja a chilies.