Mi a Jake Peralta fizetés?

Jake Peralta (Brooklyn Kilenc-Kilenc), az
nyomozója tölti, hogy Rose, Amy, Charles, Terry és Ray segítségével töltse le a kábítószer-kereskedőket. Peralta évente 71 ezer dollárt tesz ki, ami nem nevetni.Hasonlóképpen, mennyit fizetnek a Brooklyn 99?

Andre Braugher kap fizetett $ 100,000-t epizódonként (a cikk szerint: http://variety.com/2016/tv/news/highest- fizetett -TV- színészek - fizetések -1201874142 /).

A fenti mellett mennyit érdemes a temperamentum? becsült NET Worth : 30 millió dollár. Temperamentum a csontokon.

Csak így, mennyit csinál Andy Samberg epizódonként?

Az $ 125,000 epizódonként. A tipikus sitcom 22 mutatja minden szezonban, így Andy Samberg évente 2,75 millió dollárt keres a show számára.

Mennyibe kerül a csontok?

A különböző források szerint az csontok -nek köszönhető, hogy 2018-tól körülbelül 2 millió dollárnyi nettó értékű.

A Brooklyn 99 karakterei együtt nőttek fel?

14 Andy Samberg és Chelsea Peretti együtt nőtt össze
egy aranyos történet a show-on, hogy Jake és Gina menj vissza, együtt nőtt -ben, és barátok voltak a középiskolában.

a Brooklyn 99 barátja?

1 Andy Samberg és Chelsea Peretti gyerekkori barátok voltak
Nincs tagadva, hogy a Brooklyn kilenc-kilenc Cast of Brooklyn közel van. Vastag és vékony, hogy összeomlottak és elakadtak egymással és a show-t. Mind Andy Samberg és Chelsea Peretti tudta egymást, és az barátok voltak, mivel gyerekek voltak.

Brooklyn 99 felett van?

Brooklyn Nine-Nine 2013. szeptember 17-én premierált. 2018. május 10-én a FOX öt évszak után törölte a sorozatot.

hol lőnek Brooklyn 99-re?

Brooklyn Kilenc-Kilenc filmezve Los Angelesben, Kaliforniában a CBS Stúdió központjában található a Studio City-ben. A rendőrállomás külső felvételei valójában a 78. helyszíni épületnek a 6th Avenue és a Bergen Street Brooklyn -ben található.

Mennyire érdemes Melissa Fumero?


Melissa Fumero Net Worth: Melissa Fumero egy amerikai színésznő, aki nettó értékű $ 2 millió .

Mennyibe kerül Andy Samberg a Brooklyn 99-en?

fizetés: Míg Brooklyn 99-en szerzett, Andy szerezte meg az $ 125 ezer -t epizódonként. Mivel a show alkotója, valószínűleg több tízmilliót keres az életében a show 130+ epizódjainak szindikációba történő értékesítéséből.

Miért van Brooklyn kilenc kilenc?

A show-t az NBC
felvette, míg sok műsor már az törölt (a kiterjedést, a lucifer, az embertelenített), az törlése -nek nem okozott az Brooklyn Nine - . Pillanatok után róka bejelentette, hogy az Andy Samberg-LED vígjáték nem volt visszatérve, a tweeters elkezdte kifejezni felháborodását online.

, aki Bob Brooklyn 99-et játszik?

Dennis Haysbert

Mennyibe kerül a Ferrell?

Mivel 2020 , Will Ferrell nettó vagyon a $ 120 millió. lesz a , ami körülbelül 20 millió dollárt készít filmenként. Az Ferrell Net Wors Fortune forrása a film karrierje, ahol a pénzét irányítja, gyártja vagy cselekszik a filmekben.

Mi a Holt fizetés kapitánya?


Jelenleg természetesen az Ray Holt kapitányként ismert Brooklyn Kilenc-Kilenc, egy koncertet, amely szépen hozzáadja a becsült nettó értékét 8 millió dollár, mivel ő az , hogy a egy 100.000 dollárt jelentett epizód.

Ki a leggazdagabb színész a világon?

Shah Rukh Khan
A 80 hindi filmjével rengeteg díjat kapott az előadásainak. Ma Shah Rukh Kahn az leggazdagabb színész a világban , Shah Rukh Khan nettó értéke 600 millió dolláros dollár 2020-ban becsülhető.

Brooklyn 99 megújult?

Brooklyn Nine-Nine volt megújított egy nyolcadik szezonban, az NBC bejelentette csütörtökön. A hírek hónapjaira érkeznek a februárban a kritikusan csodálatos zsaru komédia hetedik szezonpremiere előtt. Az Arany Globe-győztes sorozat, amely Andy Samberg-t és Andre Braughert öt évszakra sugározta a róka előtt, mielőtt törölték volna.

a lett kapitány a tetején vagy alján?

Holt egy alsó , Kevin egy Top , és azt bizonyíthatom (spoilerek) a legutóbbi epizódban, az Holt egy "forró darab szamárnak" utal Kevin később megismétli, Verbatim. Ezt úgy értem, hogy az Holt úgy véli, hogy a segge fontos neki vonzó.

Mi az Adam Sandler nettó értéke?

Az 2020 , az Adam Sandler Net Worth Worth becslése körülbelül 450 millió dollár. Az Adam Sandler Net Worth Worth Worth Worth Worth Worth Worth Worth Worth Worth Worth Worth Worth Worth Worth Worth Worth Worth Worth Insture Filmek kerültek átmásolására, hogy szerepet játszottak vagy előállították.

Do Rosa és Charles együtt járnak?


Szezon:
Rosa Diaz és Charles Boyle a 99-es detektívek és barátok. A szezonban az Charles őrülten szerelmes volt az Rosa -be, bár egyoldalú volt. Miután Charles az -t együtt a -vel együtt Vivian Ludley-val, ő és Rosa barátokká válik, és normálisan tudnak lógni.

Milyen vallás Andy Samberg?

Samberg-t emeltek egy zsidó családban, és "nem különösebben vallási".

hol él Melissa Fumero?

nőtt fel Guttenbergben, New Jersey-ben, amíg Lyndhurstba költözött, New Jersey 6 éves korában. 19-ben költözött New Yorkba, miután elfogadta a New York-i egyetemet.