Mikor kell a fotinia vörös robin?

A legtöbb örökzöld cserjék, a legjobb idő a PRUNE Photinia Red Robin a növekvő szezon kezdetén - március végén / április elején az Egyesült Királyságban. Az hamarosan újra növekszik, majd az CAN -t az metszés -vel vezérlik, és ha szükséges - fent.Ami ezt illeti, mikor kell a fotinia?

Photinias igényel minimális metszés , de akarat előny az alkalmi trim tavasszal és nyáron tartani az alakját a növény ellenőrzés alatt. Kerülje el augusztus közepét követő vágást, mivel minden új növekedés veszélyeztetné az - őszi fagyokat.

Másodszor, hogyan vigyázol a fotiniara? Care piros tipp fotinia Ügyeljen arra, hogy jól leeresztett talajt biztosítson, hogy ne legyen túl nedves. fotinia növények is előnyben részesítik a teljes napot, de elviselheti a részleges árnyalatot. Fontos továbbá, hogy megbizonyosodjon róla, hogy nem növekszik sűrű. metszés A Fotinia növények döntő fontosságúak a növény egészségéhez.

Ezután a fotinia nehezen metszett? A

fotinia tolerálja még a legsúlyosabb metszést, és növekszik, mint valaha. Az egyetlen probléma az kemény metszéssel , hogy a pályázati új növekedés érzékeny a mérlegekre és a levéltetvekre.

A Red Robin októberben pirulhatok?

A legtöbb örökzöld cserjék, a legjobb idő az Prune Photinia Red Robin -hez a növekvő szezon kezdetén - március végén / április elején az Egyesült Királyságban. Az hamarosan újra növekszik, majd az CAN -t az metszés -vel vezérlik, és ha szükséges - fent.

Mikor kellene a fákat?

Lenyészhetetlen fák és cserjék: PRUNE késő télen, miközben teljesen alvó. Nyári-virágzó fák és cserjék: PRUNE késő télen. Tavaszi virágzó fák és cserjék: Várjon addig, amíg virágoznak. Ezek az - kivétel, de az YOU még mindig az -nek el kell szüntetnie a -et, mint -et.

Mikor tudok pirulni egy piros robint?

Az Prune -nek szüksége van a fotinia Red Robin -re valamikor kora tavasszal kora ősszel. Miután a rügyek elkezdenek fejlődni, meg kell állítania, különben a fagyért sebezhetővé válik. Ez a késő tavaszi és a kora nyár eleje az Ideális Év Időszaka Prune .

van piros robin virággal?

RED ROBIN évente körülbelül 30 cm / 1ft arányban növekszik, amikor létrejött. Nagyon jól reagál a metszésre, és könnyen megtartható 1,2m / 4ft magasságban.

Photinia Red Robin Összefoglalás.
HARDY (-12 & ° C)
Easy Care
kis kertek Nem
POT / konténer Igen
VIRÁGZÁS de lenyűgöző virágszerű lombozat

mennyi ideig tart a piros tipp fotiniák?

50-150 év

Mi a baj a fotinia?


Phytophthora gombás betegségek, mint például a gyökér és a korona rotok néha befolyásolják a piros tipp fotinia növényeket. Ezek a betegségek jellemzően az a leveleket az üzem elszabadulása, elszíneződése és leesése. Lassú növekedést, kanyarokat, függőleges csíkokat és elszíneződést okoznak az fából.

mit eszik a piros robin cserjék?

Az Feed -re van szüksége az Red Robin ( Photinia ) egy kiegyensúlyozott lassú felszabadulási műtrágyával, amely szintén nyomkövető elemekkel rendelkezik, mint például a Vitax Q4 vagy a granulált lassú kiadású műtrágya, amely most elérhető az bokroknál Ha az Photinia -t egy márkájú többcélú komposztban állította be, elegendő tápanyag lesz az
-ben

miért hal meg a fotinia?

Az fotinia Bush-betegségek körében a fő bűnösség az Entomosporium Mespili, a gomba, amely az fotinia leaf Spot okozza. Miután a gomba megtartja a Red Tipped fotinia -t, a betegség körök tovább növekednek és összevonnak, amíg a nagy csúnya "sebek" lefedése az haldokló levelek.

Mit kell táplálnom a fotinia?

Keverjük össze a talajba egy granulált Food magas foszfor-tartalmat a telepítés során. Keverjük össze egy legalább 18 hüvelyk mélységét és a víz -et, a növény mélyen, ha a talajt gyökerei és növényi alapja körül helyezted. Az idősebb növények részesülnek a havi műtrágyától, amelyet szemcsésen vagy lécsi drenchként alkalmaznak.

Hogyan lehet gyorsabban növekedni a fotinia?

metszés és gondozás a fotinia
 1. első, vékony idősebb ágak, amelyek ösztönzik az új hajtások növekedését, és töröljék a központot, hogy a fény elérje azt.
 2. annál többet fogsz, annál gyorsabban növekszik. Az
 3. gyakori és drasztikus metszés előnyben részesíti a növekedést, és megjelenik a piros levelek.
 4. Olvassa el: hogyan kell a cserjéket.

Mennyibe kerül a sövény vágás költsége?


Az vágási költségek és az shedges karbantartása
A vállalkozótól függően a költséget egy "per óra" vagy "bokorszámok száma" alapján mérik. A költség átlagértéke 60- $ 75 dollár / man óra vagy $ 6- $ 8 a cserje. A költségek további bontása az alábbiakban található.

Mikor kell piros tippeket vágni?

Kulturális vezérlés:
 1. PRUNE piros tippek télen, amikor alvóak.
 2. rake fel és dobja el a lehullott leveleket, és távolítsa el a fertőzött növényi anyagot. Az
 3. kiváló légáramlást biztosít.
 4. Kerülje el a leveleket öntözés közben.
 5. Kerülje el a nyári megtermékenyítést, amely elősegíti az új növekedést későn a szezonban.

Mit jelent a kemény metszés?

Hard metszés velejárója a cserje ki a magassága 6-12 centivel a föld fölött, és lehetővé teszi, hogy növekedni. Az HARD PRUNING előnye, hogy a cserje gyorsan megújítja. A fokozatos megújulás lehetővé teszi, hogy három év alatt távolítsa el a régi ágakat. Ezt a technikát megújítás metszés .

Hogyan szedsz a photinia-t?

A photinia növények szaporítására szolgáló lépések egyszerűek:
 1. Töltse fel a potot gyökerező közepes és körülbelül fél hüvelyk között, és nedvesítse vízzel.
 2. Távolítsa el a leveleket a szár alsó feléből. Az
 3. az alsó 2 hüvelyk alsó 2 hüvelykét ragadja meg a gyökerező közegben.

milyen magas a fotinia nő?

A fotinia átlagos szélessége 5 méter és 8 méteres között, és átlagos magassága 10 méter és 15 méter magas, ezért tartsa szem előtt azt, ahogy azt tervezi, hol ültetheti a sövényét.

Hogyan lehet megszabadulni a Red Tip Photinia-tól?


A vörös-tipp eltávolítása PHOTINIA
 1. Töltsön ki egy kerti permetezőt a herbicid glifozát 2-3 százalékos oldatával.
 2. Spray a levelek és szárak a vörös-tip Photinia a herbiciddel oldattal, amíg a levelek jól bevont, de nem csöpög feleslegben herbicid.

az örökzöld fotinia?

Evergreen faj, az Photinia nemcsak sűrű képernyőt biztosít minden szezonban, hanem az élénk vörös lombozat, amely a sövényt díszíti, a buja, sötét-zöld levelek, alternatív tartós színt biztosítanak.

Mennyire keményen vághat vissza Red Robin?

Tényleg súlyos metszés : A fotinia Robin , amely kiszállt a kontrollból, vagy egyszerűen túl nagy Can lehet Cut jobb hátsó és 60cm a talaj felett, rossz hatás nélkül. Az ilyen kemény szerelem legjobb ideje, május és ndash; Az A erőteljesen növekszik, és rengeteg időt tölt be a téli készletek helyreállításához és helyreállításához.