Hány utas nem egy Southwest síkon hold?

áram flotta
Repülőgép SERVICE utasok utasok
Boeing 737 -800 207 175
Boeing 737 max 7 & MDash; 150
Boeing 737 max 8 34 175
Összesen 745E tekintetben hány hely van a délnyugati 737-en?

143 ülőhely

Ezt követően a kérdés, hogy hány helyet hagyott a Southwest járat? Nincs olyan weboldal vagy hely, ahol felnézhet az ülések száma a délnyugati járat . Az üzletek hajlandóak az -nek, hogy pontosan megmondják a -nek, hogy az sok termék van a készletben, de a légitársaságok soha nem fogják ezt megtenni.

Ennek megfelelően hány ember illeszkedik a délnyugati repülőgépre?

A nagyobb tartályok és az internetkapcsolat mellett várhatóan nagyobb számú utast láthat a délnyugati legújabb síkján. Az 737 -800 175 embert tartalmaz. A Seateguru húga oldalunk szerint a Southwest meglévő flottájának síkja csak 122 és 137 utas.

Hány ülőhely van egy Boeing 737 Max 8?

200

Hogyan kapod meg a legjobb helyet a Southwest Airlines-en?

Hogyan lehet a legjobb helyet a Southwest
  1. -nél pontosan 24 órával az indulás előtt.
  2. Tartsa az A-listás elit állapotát.
  3. vásárlás koraBird bejelentkezés, frissített beszállás vagy üzleti válasszon jegyet.
  4. könyv A nap első járatát.

korai madárellenőrzés megéri?

A $ 15 & ndash; 25 $ fejenként, Southwest Earlybird megtekintése -Az lehet érdemes a költség, de ez nem mindig lesz egy ziccer akció & ndash; Különösen, ha a családi beszállás a csoport számára lehetőség. Ha úgy dönt, hogy megvásárolja a Southwest KoránBird Check -n-ot, akkor bónuszpontokat kereshet a megfelelő hitelkártyával a vásárláshoz.

mi a legjobb helyek egy síkon?

Exit sorok, a folyosó vagy ablak ülések , és ülések közel az első tekintjük tipikusan az legjobb helyet egy síkban . Egy rövid üzleti útra érdemes egy Aisle Seat -t az sík elülső részének közelében, így az érkezéskor a lehető leggyorsabban debárolhat.

lehet a családok együtt ülnek délnyugatra?

4) Család A beszállók lehetővé teszik, hogy az -ot a -nek az család -ben kapja meg. Southwest nem rendelt helyet a legtöbb más hazai fuvarozóval ellentétben. Ehelyett rendel bentlakásos csoport szám (A, B, & C, mindegyik számozott 1-60) az utasok, akik ezután szabadon, hogy minden nyitott helyet, ahogy fedélzeten.

Honnan tudod, hogy mi a repülő?


Ellenőrizze az repülési útvonalat a légitársaság weboldalán. Ha az Repülőgép típusa nem szerepel az panzióban, az repülési szám közelében, keressen egy linket az utazás és az ldquo; Részletek & rdquo; és akkor általában megtalálják a repülőgép típusú ott.

Hogyan tudhatom meg, hogy milyen sík leszek délnyugatra?

Válasz:
  1. Head to Southwest.com, és írja be a városi párját és a repülési információkat, mintha vásárolna.
  2. Kattintson a repülési számra kékre.
  3. A menü jelenik meg, amely magában foglalja a repülőgép típusát. A délnyugati flotta a következő Boeing 737 sorozatú repülőgép típusokat tartalmazza:

Hány éves a délnyugati repülőgépek?

Southwest egy érdekes eset, átlagos Életű 11,2 év a flottájához. Southwest mégis van egy óriási előnye kezelésében ez a szám: Mind a 752 síkok a Boeing 737-es változatok, ami azt jelenti, lehet egyszerűsíteni a karbantartási műveletek és kihasználják a méretgazdaságosság.

Hány ülőhely van a délnyugati ablakban?

Az SWA síkon körülbelül 23 sor van, így az ábra 46 ablakos ülések , 46 Aisle ülések és 46 Középső ülések . Ha ténylegesen beszállik # 100 Az Seat opciói korlátozottak lesznek, és együtt üldögélhetnek.

Mi történik, ha nem illeszkedik egy repülőgépülésbe?

Általában az légitársaságok a következő szabályok vonatkoznak: Ha a biztonsági övet nem illik , akkor kapsz egy biztonsági öv extender. Ha egy extender nem teszi meg, a légitársaság nem engedi, hogy repülni (ez nagyon ritka, bár, és nem lesz probléma az Ön számára) Meg kell fit a két karfa.

a délnyugati ülések nagyobbak?


Southwest Airlines új " Wider " ülés valószínűleg nem szélesebb . Ez növeli az ülés szélességét 17,1 és 17,8 hüvelyk között, így a legszélesebb gazdaság ülései bármely Boeing 737-en, a vállalat szerint. De van oka annak, hogy a kényelmetlen utasok szkeptikusak legyenek.

Tudod hozni a saját biztonsági öv-hosszabbító egy síkban?

Seat Belt Extender
Lehetséges, hogy hozza a saját -t, de 2012-ben látta az FAA-t a személyes kiterjesztéseire, mert a légitársaságok nem tartják fenn vagy ellenőrzik őket; Így biztonságos működésük nem garantálható. Ellenőrizze az légitársaságot, hogy megsemmisítse álláspontját a személyes extendereken.

a délnyugati légitársaságok kényelmesek?

"Nagyon kényelmetlen "
A 737-es években csak egy osztály, az Southwest Airline flotta összes gazdasága nagyon kényelmetlen . De mivel az Southwest az alacsony árért tudja, még mindig jó választás azok számára, akik nagyon alacsony áron szeretnék utazni / repülni.
Az

délnyugati díjat fizet a túlsúlyos utasokért?

Megengedett két (2) ellenőrzött poggyászrész jegyet, bizonyos méretű és súlykorlátozásokkal. Mi csak díj a túlsúlyos és a felesleges tételekért.

Tudsz vásárolni 2 ülést egy síkon egy személy számára?

Az Repülő az gazdaságban, aki nem tudja biztonságosan és kényelmesen illeszkedni az -be, egyetlen SEAT szükséges, hogy további Seat -t vásároljon útvonalukhoz. A második Seat lehet megvásárolni ugyanazt a viteldíjat, mint az eredeti Seat , feltéve, hogy egy időben megvásárolható.

van-e a légitársaságok súlykorláta?


OTE NINCS NO SET SÚLY LIMIT az utasok számára a kereskedelmi repülőjegyek az Egyesült Államokban, de néhány Airlines , leginkább délnyugati, megköveteli az ügyfelek számára, akik nem illeszkednek az egyik Seat -be, hogy egy másodpercet foglaljanak el. Hívja az Airline -t, amelyet repülni szeretne, és kérdezze meg az utas méretének szabályait.

a délnyugati repülést 737-ben?

Az Southwest Airlines elismerése óta szinte kizárólag a Boeing 737 repülőgépet működtetett (rövid időre, amikor bérelte és repült néhány Boeing 727-200 repülőgépet). Southwest a világ legnagyobb üzemeltetője a Boeing 737 volt, és a dob ügyfél az 737 -300, 737 -500, 737 -700 és 737 MAX 8.

Mikor kell kérnem egy biztonsági öv-extender-t?

Ha nem csat fel (a hossza függ az ülés és légitársaságoknál), csak kérni a biztonsági öv extender . Vannak, akik csak zászlót jeleznek a kísérő és azt mondják, hogy & ldquo, szükségem van arra, hogy a kövér ember csattal ! & Rdquo; Vagy ha az a gondolat, hogy azt mondják, hogy a szörnyűségek csak magabiztosan kérdezd meg a -et egy Extender -nek.