Milyen széleskörűen kell lennie egy kandalló?

A gyors referenciához egy 36 hüvelykes kandalló valószínűleg egy mantel szélessége 48 hüvelyk. A 42 hüvelykes kandalló valószínűleg egy Mantel szélessége 54 hüvelyk. Az Mantelnek a -nek nem lehet olyan széles , hogy eléri a mást, mint egy fal, az ablak vagy az ajtó.Megfelelően, milyen mélyen kell lennie egy kandalló?

A mélysége 7 hüvelyk ideális a legtöbb mantels , mivel lehetővé teszi rengeteg hely elhelyezésére dísztárgyak. Ne feledje, hogy az mantel teteje és oldalai a -nak ugyanazok, mint az mélység . Először is használjon mérőszalagot és ceruzát, hogy mérje meg az Mantel felső méretét.

Ezt követően kérdés, hogy milyen magasnak kell lennie a padlóból? Standard Mantel Magasság ismét, & ldquo; megfelelő és rdquo; magasság viszonylag szubjektív a kandallóra, de az átlagos vagy standard kandalló Mantel Magasság konstrukció körül 54 és rdquo; A kandalló emelete .

is kérdés, hogy mi az átlagos vastagsága egy kandalló mantel?

3-4 hüvelyk

Mi a jó kandallómagasság? A

a kandalló méretétől függ, és hogy a tűzhely padlón vagy emelve van-e. Mantel Heights Vary Depeding a teljes design, de az átlagos, hagyományos Mantel polc magasság 52 "-58" magas a kandalló. Az Mantel az 53 1/2 "magas.

hogyan csinál egy úszó mantelt?

Győződjön meg róla, hogy ezek a jelek szintje, középen állnak és elég messzire kiterjednek ahhoz, hogy lefedjék a kudarc hosszát.
 1. Fúrjon lyukakat minden jelölésnél. Fúró hüvely lyukak. Fúrjon lyukakat minden jelzésen egy fúró és 3/4 "falazó bit használatával.
 2. inset ólomhüvelyeket lyukakba. Inset ujjak.
 3. meghajtó késleltetésű csavarok. Hajtás késleltetésű csavarok.
 4. Telepítse a köpenyt. Telepítse a mantel.

  Egy tv-t ülhetsz egy köpenyen?

  Elsõ pillantásra az tv az kandalló valóban jól néz ki, és ez minden bizonnyal minimálisra csökkenti a szükséges extra tartozékok a kandalló . Az TV elhelyezése az Mantel számára egy kicsit könnyebb elrejteni a zsinórokat. A futtathatja őket a sarok mentén, ahol az Mantel megfelel a falnak.

  Hogyan terjeszthetem ki a mantelt?

  Kandalló Kandalló Mantel Tágulása a TV-hez
  1. Bevezetés: Kandalló Mantel bővítése a TV-hez. A legtöbb kandalló Mantels átlagos 6 hüvelyk mély.
  2. 2. lépés: Hozzon létre egy lyukat a kábelezéshez.
  3. 3. lépés: Csavarja le a polcot.
  4. 4. lépés: Festék és a kábelezés megkezdése.
  5. 5. lépés: Töltse ki a vezetéket.
  6. 6. lépés: Szerezd meg ezt a TV-t és díszíteni.

  milyen méretűnek kell lennie a Mantel Corbels?

  Az Corbels 'szélesség -nak a -nek ugyanaz, mint az ajtó szélessége . Az -nek a -nek soha nem mérhető, mint 2 hüvelyk az ajtó szélessége -nél, 1 hüvelyk mindkét oldalon.

  Mi a legjobb fa a kandalló Mantel számára?


  Kandalló Mantel Fa lehetőségek
  Ha tartósságot keres, vegye figyelembe egy nagyon sűrű fát, mint a cseresznye, a dió, a mahagóni, vagy visszanyert antik szív fenyő. Ha megfizethetőséget keres, fontolja meg az erdőket, mint a nyár, Maple vagy Oak.

  Mi a kód a kandalló körül?

  A National Fire kód diktálja, hogy bármilyen éghető anyag (például fa kandalló vagy hasonló berendezés) legalább hat hüvelyknek kell lennie a Firebox megnyitásától. További 1/8 hüvelykre van szükség az éghető anyag vagy a trim kiálló.

  Milyen széles az átlagos kandalló?

  Melyek a legjobb kandalló dimenzió?
  kandalló nyílásszélességet 24" 48"
  kandalló nyitásmagassághoz 24" 32"
  tűztér mélysége * lásd az alábbi megjegyzést 16" 18"
  Hátsó tűzoltószélesség 11 " 33"
  Hátsó tűzhely függőleges magasság 14 " 16"

  Hogyan csatol egy fa mantelt egy tégla kandallóhoz?

  Hogyan lehet telepíteni egy kandalló
  1. Távolítsa el a régi kandalint.
  2. Adjon hozzá támogatást a LAG pajzsok fúrásához, majd telepítse a LAG csavarokat a téglába.
  3. mérje óvatosan és fúrjon meg megfelelő lyukakat a fa kandallójához.
  4. tolja óvatosan a fából készült kandallót a fa ragasztó segítségével extra támogatásra.

  A TV-készülék szélesebb, mint a kandalló?

  TV a magasabb , mint a a legnépszerűbb Lineáris kandallók , így már a benyomást adják a -hez, hogy a felső-nehéz a -en. Ha a TV közvetlenül az kandalló felett van felszerelve, győződjön meg róla, hogy az a kandallója A kis szélesebb, mint a TV .

  Mennyire forró lehet egy fa mantel?


  IT kell, hogy a meg kell jegyezni, hogy míg az -nek egy csomó Heat -t kapunk, az ANSI és az UL szabványokat az éghető hőmérsékletekre átadjuk. A megengedhető 117 ° C; F a szobahőmérséklet feletti éghető. Átlagos szobahőmérséklet 70-75 ° C; F; Ezért 187-192 és deg; F felületi hőmérséklet lehet várható.

  Ha a TV-t a kandalló fölé helyezi?

  Nem ajánlott az -nek a TV-t a kandalló felett, mert a felesleges hő és az elektronika nem keveredik. Az terület a fenti felett Az kandalló gyakran melegebb, mint más falfelületek otthonában. Tekintsük ezt: A gáz kandalló generálhat 20 000-35000 brit termikus egységet (BTU-t) hőt óránként.

  Hány hüvelyk a köpeny felett kell egy TV-t?

  Ha kétségei vannak, csinálj egy kis matematikát: a Mantel és MDash magasságától függően; Vagy ha nincs ilyen, a kandalló teteje és mdash; Tegye le a TV-t négy--tól a fenti tizenkét hüvelykre. Ha a kandalló magasabb, mint négy méter, akkor a TV-t nem több, mint hat hüvelyk .

  Milyen messze van a padlón, legyen egy lineáris kandalló?

  6 "10"

  Mit tehetek a kandalló Mantelre?

  Nagyszerű elemek kandallóval Mantel díszítő
  1. képkeretek.
  2. gyertyatartók.
  3. szobrok.
  4. vázák.
  5. óra.
  6. dekoratív dobozok.
  7. keretezett nyomatok, festmények és tükrök (támaszkodnak a hátsó falhoz egy alkalmi megjelenéshez, akkor réteg kisebb darabok előttük)
  8. dekoratív lemezek (állványok)

  egy kandallónak szüksége van egy köpenyre?


  Először

  , akkor egy Mantel -t kell elhelyezni az kandallójára vagy az kandallójára. Az kandalló Mantel blokkolja az kandalló kandallójából felmerülő hőt, és segít a TV hűtőjének megtartásához. Az kandalló tulajdonosának kézikönyvének meg kell adnia, hogy milyen messze van az kandallója, hogy legyen a az éghető anyagoktól.