Van egy napos körutazás a Bahamáknak?

Balearia Bahamas Express az egyetlen One - Day Cruise a Miami területről az Bahamas -re, bár több Cruise szolgáltató két- napos kirándulást kínál a Freeport és a Nassauba. A FREEPORT FREEPORT-ra, a Grand Bahama körülbelül három és fél órát vesz igénybe, és a hajó teljes körű szolgáltatást nyújtó bárral, vámmentes üzletekkel és filmekkel rendelkezik.Ennek figyelembevétele, szükség van egy útlevélre egy napos körutazáshoz a Bahamákra?

Egyéb Cruises Hajók fedélzetén, hogy az Do nem hagyja el és térjen vissza ugyanazon az amerikai kikötőbe, érvényes U.S. Passport könyv vagy Passport kártyával kell rendelkeznie. Utazók vesz egy egy utas körutazás az Bahamák lesz szükség útlevélre könyvet, hogy visszatérjen az Egyesült Államokban a levegő.

is, mennyi egy napos körutazás? Cruise Az árak átlagosan 79 dollárban kezdődnek személyenként naponként. Emlékezz az Cruise hajókra az ugyanazon kabin megosztása által megosztott utasok számával.

Egyszerűen így van egy napos körutazás?

Amikor IT jön az egy napos kirándulás , a legtöbb ember azt gondolja, hogy a híres Bahama Cruises elhagyja a Dél-Floridától. Ezek egy nap Tropical Island sétahajózás szabadság minden pontjáról Dél-Floridában, mint a Fort Lauderdale Cruise Port Everglades és Cruise Port of Miami. Egy nap Bahamas Cruises gyors, szórakoztató és olcsó.

Tudsz egy napos kirándulást a Bahamákba Miamiból?

A Miami vagy a Lauderdale Fort Lauderdale Bahamák legegyszerűbb és leginkább megfizethető módja, hogy egy komp. Kompok take 3 óra alatt az get az Bahamák és felajánlja kerek- utazás jegyek kevesebb mint egy egy utas jegyet a légitársaságok.

tudok szállni a tengerjáró hajót a Bahama-ban útlevél nélkül?

Do Szüksége van egy Passport -re az Cruise -nek az Bahamas -hez? Ha Ön egy amerikai állampolgár, akkor Can vehet a & ldquo; zárt hurok Cruise & Rdquo; (amely ugyanazon a kikötőben kezdődik és végződik) az Bahama-hoz Passport nélkül. Ehelyett meg kell mutatnia egy másik bizonyítékot az állampolgárságról, mint például a születési anyakönyvi kivonat és a kormány által kiadott fotóazonosító.

használhatom a születési anyakönyvi kivonatomat, hogy menjen a Bahamákba?

Útlevél-követelmények
Az Bahama-szigetek az Egyesült Államok turistáit igényli az állampolgárság és a fotóazonosítás igazolását. Míg az születési anyakönyvi kivonat és a vezetői engedély elegendő ahhoz, hogy beléphessen az Bahamas -re a Cruise-en keresztül, az nem elegendő az BAHAMAS -ból való utazáshoz.

El tudok menni a Bahama-ba útlevél nélkül?

Lehetséges, hogy utazás a Bahamas -ba az Egyesült Államok -ből Passport nélkül, de nem ajánlatos. Az Passport kártyát nem lehet levegőbe belépni az államokba. Amikor az Bahama-szigetek -ből levegővel utazik, az összes amerikai állampolgárnak érvényes amerikai Passport -t kell megadnia az államokba való belépéshez vagy újra.

Milyen körutazás nem igényel útlevelet?

Helyek útlevele nélkül:
 • # 1. Alaszka.
 • # 2. Bahamák.
 • # 3. Bermuda.
 • # 4. Kanada & amp; Új Anglia.
 • # 5. Karib-térség.
 • # 6. Mexikói Riviéra.
 • # 7. Hawaii.

Mennyi pénzt kell vennie egy körutazást a Bahamáknak?


Általában biztonságos az Cruise napi 12 és 15 dollár közötti költségvetésenként. Tehát egy négy családnak egy négy éjszaka Cruise , hozza a -t legalább 240 dollárt csak a fedélzeti tippekhez.

lehet szállítani a tengerjáró hajót útlevél nélkül?

Egy ilyen zárt hurkú körutazás és útlevél nélkül , az amerikai állampolgárok lesz képes belépni vagy onnan az Egyesült Államokban bizonyos igazolást állampolgárságot. You is bemutathat egy továbbfejlesztett vezetői engedélyt is (Lehetővé teszi az You -t, hogy újra belépjen az U.S.-ben, és csak a Kanadából, Mexikóból és a Karib-térségből) vagy az Passport kártyáról.

A gyerekeknek szüksége van egy útlevélre, hogy menjen egy körutazáshoz?

Háztartási indulás és belépési portok
Ha az Cruise magában foglalja a nemzetközi vizek belépését, hanem az Egyesült Államokon belüli ugyanazon kikötőben kezdődik és végződik, a kiskorúak -nek szüksége van a érvényes Passport -re vagy más állampolgárságra mint például az állami hitelesített születési bizonyítvány. gyermekek alatti 16 év alatti nem Szüksége van A fotó I.D.

Melyik országban van a Bahamák?

Az Bahamas a saját ország . A szigetcsoport, az Bahamas , független Commonwealth, 3900 négyzetméternyi területen. Ők az Atlanti-óceánon, Florida-tól keletre kerülnek.

Mennyi ideig tart, hogy eljuthasson a Bahamákra Florida-tól a körutazással?

Vitorlák Charlestonból négy-7 nap és a Baltimore vitorlásai hét napos. Rövidebb hajókirándulások esetén fontolja meg a Florida kikötőktől, amelyek csak két napig indulnak.

Hogyan mehetek MIAMI-ból Bahama-ba?


Utazás Boat by Boat
A legnépszerűbb szolgáltatás, amely egy napos kirándulást kínál a Freeport-tól Balearia Karib-térség. Ez az Get -t a Fort Lauderdale (35 perces autóútra az Miami -től) a Grand Bahama-ba 20 perc alatt 20 perc alatt.

mennyi pénzt kell fizetni egy körutazáshoz?

attól függően, hogy melyik kikötőt vitorolsz, elvárják, hogy bárhol 10-től 20 dollárig tartsák a Port Parking számára. Ha repülsz, akkor engedélyeznie kell a repülőtérről a kikötőbe. Ezt közvetlenül az Cruise vonallal foglalhatja, de ez akár 50 dollárig is költhet.
Az

egy queaktív, mint egy all inclusive resort?

Cruises általában olcsóbb mert arra számítanak, a legtöbb ember fog költeni extra tevékenységek, mint a kajak vagy snorkeling. Minden - Inclusive Resorts , másrészt általában több tevékenységet tartalmaz az árban.

Mennyibe kerül az élelmiszer költsége egy körutazáson?

Cover Díjak 25 és 50 dollár között, bár a Disney Remy-jétől 95 dollárig terjed. Emellett néhány Cruise Lines díjat számít fel a fő étkezőmenüben, körülbelül 20 dolláros díjat számít fel a steak vagy a szörfözés vágásához.

Mennyibe kerül a legolcsóbb utazás?

12 Karib-tengerjáró vonalak Ár szerint
 • 1 & # 8211; Princess Cruises (legolcsóbb) 7 éjszaka: $ 509.
 • 2 & # 8211; Holland Amerika vonal. 7 éjszaka: 549 $.
 • 3 & # 8211; Norvég körutazási vonal.
 • 4 & # 8211; Royal Caribbean International.
 • 5 & # 8211; Carnival Cruise vonalak.
 • 6 & # 8211; MSc Cruises.
 • 7 & # 8211; Celebrity Cruises.
 • 8 & # 8211; Óceánia Cruises (7 éjszakai sétahajózás nem áll rendelkezésre)

tudsz menni egy körutazásra magaddal?


Véletlenek vannak, ha akkor dönt, hogy körutazás solo, hogy azért, mert akkor nem bánod lóg ki egyedül, így hódoltak a minőségi időt akkor van a magad . Egy önálló nyaralás bármilyen nagyszerű módja annak, hogy kihúzza, elveszítsen saját gondolataidat, és legyen a saját menetrendje az Do bármilyen You -nek bármikor.

Milyen italok ingyenes a karneváli körutazáson?

Minden ingyenes karnevál sétahajózás : Szobaszerviz italok: gyümölcslevek: narancs, paradicsom, alma, grapefruit. Rendszeres és finom kávé, forró tea, jeges tea, forró csokoládé, tej, sovány tej, csokoládé tej, víz.

a karnevál all inclusive?

Valójában többnyire All - Inclusive , az karneváli Cruise nyaraláshoz felmerült költségek többségével már az az árban szerepelt. Ez magában foglalja olyan dolgokat, mint a szállás, étkezés, szórakozás, tevékenységek és ifjúsági programok.