Mi az érdeklődés a Bibliában?

, hogy sürgősen vagy pelyhessék, mint a segély vagy kegyelem; Besech; Írj be: azt állították, hogy őt mennek. Sürgősen vagy pólókért kérni (támogatás, kegyelem, megbocsátás stb.): megbocsátás.Ismerje meg, hogyan használja az Iplore szót?

igék (objektummal), IM & Middot; Mert, IM & Middot; Plor & Middot; Ing. sürgősen vagy pólózni, mint a segély vagy kegyelem; Besech ; Írj be: azt állították, hogy őt mennek. Sürgősen vagy pólókért kérni (támogatás, kegyelem, megbocsátás stb.): megbocsátás.

A fenti mellett, mi az Iplore szinonimája? Szinonimák az Iplore

 • kérésére.
 • .
 • imádkozzatok.
 • sürgetés.
 • fellebbezés.
 • .
 • vágy.
 • írás.

Ilyen módon, mi az emplore jelentése?

Ipler az American English 1. megkérdezni vagy kérni komolyan; Besech. 2. Kérdezzen vagy könyörögjön (személy), hogy tegyen valamit; Ügyeljen rá. Hasonló szavak: könyörög.

Mi az az antonym az Iplore-hoz?

Antonímák : követelés, parancs, tagadja, érvényesíteni, pontos kicsikarni, ragaszkodnak, hulladék, elutasítja. Szinonimák: Kérdezzen, kérje, kérje, kérje, kérje, kérje, kérje, petíciót, imádkozzon, kérjen, kérjen, kérje, kiegészítse.

milyen típusú szó?

verb (objektummal), IM & Middot; Mert, IM & Middot; Plor & Middot; Ing. sürgősen vagy pólózni, mint a segély vagy kegyelem; Besech; Írj be: azt állították, hogy őt mennek.

mi a jelentése Sunlenly?

A rossz edzett vagy komor személy SULLEN . SULLEN emberek le vannak a lerakókban. Ha valaki sötét, dour, glum, hangulatos, moros, vagy savanyú, ők is SULLEN . A tinédzsereket gyakran az SULLEN -ként írják le, különösen akkor, ha szörnyűek és csendesek.
Az

főnévvel vagy igével foglalkozik?

foglalkoztatnak egy ige és főnév , a foglalkoztatás, a munkáltató és a munkavállaló olyan főnevek , foglalkoztatható egy melléknév : Ő foglalkoztat szakképzetlen munkások gyárát. foglalkoztatást biztosítanak; Van-e vagy tartsa a szolgáltatást: Ez a gyár ezer embert foglalkoztat.

Mit jelent a kezdők?

csábító egy melléknév, hogy eszközök „nagyon vonzó és csábító,” mint a csábító modell / színésznő a borítón magazinokat. Az BEGURILING -t gyakran használják egy személy leírására, mint egy gyönyörű lány, de akkor is használható, ha egy helyre vagy egy élettelen tárgyra utal, mint egy olasz sportkocsi.

mit jelentenek?


A

Primly a túlzottan megfelelő módon történik. Az PRIMLY példája mereven jár, mint a mondatban, "Ő Primly a drága új ruhájában mindenki részesült." Igazolási definíció és használati példa.

Mi az előtag jelentése?

Az igék és a főnevek szó-formázó eleme az igékből, az jelentés széles választékával : "körülbelül, körül, alaposan, teljesen; hogy, okozza, úgy tűnik, hogy; hogy; " a régi angolul - "körülbelül, körül, minden oldalról" (a bi "sújtott formája"; lásd (Prep.)).

Hogyan használsz fordulatot egy mondatban?

SURCEASE egy mondatban?
 1. A testvériség levelet kapott a főiskola kérő számunkra, hogy enyhülés semmilyen hangos felek, illetve mi lenne, jogi kérdések.
 2. A hibás vállalatnak a pénzhiány miatt bekövetkezett műveletekből kellett fordulnia.
 3. , mert sérült játékosunk volt, a paintball csapata fel kellett fordulnia az ellenfeleink támadására.

Hogyan használod a büntetlenséget egy mondatban?

büntetlenségi mondat Példák
 1. A törvény büntetlensége egyébként.
 2. Ma az internet törvénytelen társadalom; A hackerek relatív büntetlenséggel rendelkeznek a számítógépekbe.
 3. volt büntetlenség az emberiség elleni bűncselekmények miatt a korábbi államfők.
 4. Mr.

egy szó egy szót?

ige (objektummal), IM & Middot; Mert, IM & Middot; Plor & Middot; Ing. sürgősen vagy pólózni, mint a segély vagy kegyelem; Besech; Ügyeljen be: arra utaltak, hogy menjen. sürgősen vagy pelyhessen kérni (támogatás, kegyelem, megbocsátás stb.): A megbocsátás.

Mi a munkáltató?


a Wikipedia-tól, az ingyenes enciklopédiától. Az munkáltató olyan személy vagy intézmény, amely az alkalmazottakat felveszi. A munkáltatók bérek vagy fizetés a munkavállalók számára a munkavállaló munkájáért vagy munkájáért cserébe.Az egyik a bérekről szól, ha a munkavállalót az óra és a fizetés fizeti, ha fizetési időtartamonként meghatározott arányt fizet.

Hogyan használod az imporingly egy mondatban?

Implowing mondat Példák
 1. Ő adott neki egy imploring, rémült pillantást.
 2. A szeme nagy volt, és imporáció volt, miközben a csarnokba került a gyermekgyógyászatban.
 3. az ő kínzott tekintetét visszajött neki, és segítséget nyújtott neki.
 4. Tammy vállat vont a kis vállára, a nagy kék szemek arra, hogy nem pry.

mit jelent a szálakban a kívülállókban?

Sunlyly = komor vagy rossz hangulat látható. Ott a nem több felhasználási cél az " SULLEN " az kívülállók -ben.

mit jelent az utóbbian a kívülállókban?

Imploringly . Definíció . megkérdezni vagy kérni komolyan.

Hogyan használod az Ifore-t egy mondatban?

egy mondatban?
 1. A kisfiú az emberrablót arra ösztönözte, hogy elengedje.
 2. Amikor Beth nem tudta fizetni a közüzemi számlát teljes egészében, azt mondta a céget, hogy lehetővé tegye neki, hogy hozzon létre egy fizetési tervet. Az
 3. JIM megtagadta, hogy az orvos azt is, hogy az orvos azt állította, hogy ezt tegye.

mi a szinonimája a kéreg?


Besech . szinonimák : bírálni, imádkozzatok, kérni, kérdezni, kérni, kérni, kérni, kiegészíteni, petíciót, kérni. Antonyms: Ragaszkodik, kereslet, pontos, megfélemlítés, parancs, kényszerítő.

mi a kérdés szinonimája?

Ask (v) szinonimák : érdeklődés, kérdés, kihallgatása, kvíz, katechizálása, kérése, kérése, petíció, kiegészítő, kérése, vágy, könyörög, keresni, kérni, kérni, kérni, keresni, kérni, vágy, iplore, importune, dun, Alkalmazza, igényel, igényel, várható, kihívást, pontos, követelést, meghívást, ajánlatot.

Mi az a szinonimája az imporosan?

Válassza ki a megfelelő Synonimat -t az könyörgésnek, a kérésnek, a kérnek, az importálódást, a kiegészítést, a jutatkozást, az importune-t sürgősen kérdezze meg. Kérdezzen, hogy komolytalanságot vagy ragaszkodást javasol a kérdésben. Könyörgöttek, hogy segítséget nyújtanak, hogy az ívességet arra utaljon, hogy meggyőzze vagy leküzdje az ellenállást.