Hogyan használsz Brad körömpisztert?

VideóHasonlóképpen az emberek megkérdezik, hogyan működik a Brad körömpisztoly?

A elektromos Brad nailer elektromos kábel vagy újratölthető akkumulátorral működik, és képes gyorsan tüzelni a 18-as nyomtávú bradokat pontossággal. A módszer a művelet egyszerű, az elektromos motor terhelés levegő kompressziós kamra és a köröm tüzelt, mint a kamra levegőjét kisülések.

is megkérdezhetem, szükségem van egy Brad nailerre? részletes faáru és berendezés, ahol szükség több tapadóerőhöz mint egy mikro tűs nyújthat egy Brad szögbelövő általában a legjobb választás között a vállalkozók és hétvégi harcosok egyaránt. Brad körmök egy finom, 18 mérőhuzalból alakulnak ki, ami azt jelenti, hogy kisebb átmérőjűek, és jellemzően kevésbé tartom az erejét.

Így, milyen típusú Brad nailerre van szükségem?

Brad Karmosnak vs Finish Karmosnak Összehasonlítás

Brad Karmosnak
lyukméret nagyjából 0,0475 hüvelyk
Kapacitás Kevesebb gazdaság teljesítménye
Ajánlott Nailers DEWALT Brad Karmosnak
Ideális a vékony kárpitok csatlakoztatásához. Kiváló a könnyű lapokhoz és díszlécekhez.

Mi a különbség a Brad nailer és a Befining Nailer között?

A legfontosabb különbség a Befine Nailer vs BRAD Nailer a köröm mérete. Finish Nailers Használjon vastagabb körmöt 15 vagy 16 mérőműszer, ahol a Brads csak 18 mérőszalagot használ. A terminológia nem túl fontos. Végül leesik, hogy mérje meg a méretet a rögzítőelemekhez Minden eszközt úgy tervezték, hogy fusson.

használhatok egy Brad nailer-t az alapboardokhoz?

Moldings CAN rögzíthető Brad körmökkel vagy egy Power Nailer -vel, de soha nem szabad használni a körmöket, amelyek több mint 2 hüvelyk. 1 és frac12; A hüvelyk körmök tökéletes méret az Baseboards telepítéséhez Brad Power Nailer -vel. A köröm lyukak előmelegítése Ha aggódik az Baseboard hasítás miatt.

Használhat 18 mérőszegséget az alaplapokhoz?

Mindkettőt általában az Baseboard , a székhín, az ajtó és az ablak burkolat, a korona formázás és az ajtókeretek telepítésére használják. Egy előnye 15- Gauge Nails az, hogy azokat egy szögben összegyűjtik, amely lehetővé teszi a körmök orrát, hogy szigorúbb helyekre érjen el. Brad nailers Használja a kisebb 18 - Gauge Nails -t 2 hüvelyk hosszú.

milyen méretű körömpisztolyra van szükségem?

Körömpisztész körömméretek
Tehát, mielőtt kimegyek és megvásárolnának egy doboz műanyag-összegyűjtött Nails , akkor -nek szüksége van a -re, hogy az Nail Gun stílusát megfontolás. keretező körmök Használja vastagabb, szög körmök között 1 és Frac12; 3 és frac12; & rdquo; bár a legtöbb keretezés alkalmazásoknál a 3 és rdquo minimális körömhossza; ajánlott.

Használhatom 16 Gauge Nails-t egy 18 Gauge Nail pisztolyban?

Mint 15- Gauge Nailers , a legtöbb 16 - Gauge Guns Lődd le az körmöket -ig 2-1 / 2-ig. Egyenként ugyanezt fizetsz egy 16 néven - Gauge Nailer , mint egy 15- Gauge Gun . 18 - Gauge Brad Nailer . Ha csak egy Trim Nailer -et vásárol, akkor ez a méret.

mit néz ki a Brad körmök?


Brad körmök, amelyek finom, 18 mérőhuzalból vannak kialakítva, így az a kisebb átmérőjű, mint a felület, és jellemzően kevésbé tartja az erejét. A kisebb fejnek és átmérőnek köszönhetően az Brad körmök könnyebbek a kis darab fa díszítéssel.

Mit használ a Finish Nailer-hez?

  1. A szegénységeket úgy tervezték, hogy a köröm díszlécek és a kisebb árnyalatú táblák könnyedén legyenek.
  2. A befejező körmök is sokkal gyorsabb, mint a szegélyezés befejezése körmök egy kalapáccsal, lehetővé téve, hogy a Trim Carpenter vagy a fafeldolgozó sokkal produktívabb legyen.

Használhat Brads-t egy befejező körmökben?

A kisebb Brad Nailer A nem rendelkezik ugyanazzal a gazdaságos teljesítményként, mint az befejezési szögező , mert technikailag nem használja a körmöket. ? Az nagy előnye a BRAD Nailer vs Burner Nailer , hogy azért, mert az Brads vékony, és a fej sokkal kisebb, az You nem kell -nek lennie a lyuk.

Hogyan telepíted a TRIM NAIL PAN nélkül?

Tartsa a befejező szerszámot egy kézben, és az Up -t az Nail -vel sorolja. A másik kezével kalapálja a befejező eszköz végét, hogy az köröm -et az Trim - Nick szabadon vezesse. Spackling vegyület vagy faanyag, sima az Nails teljesen. A formázás felső és alsó részén.

milyen típusú körömpisztolyra van szükségem a baseboardokhoz?

fejezte szögbelövő egy sokoldalú eszköz, és a meghajtók vagy 15- vagy 16-gauge körmök . Ezeket kisebb projektekhez használják, mint az keretező körmök , mint például a korona formázás, bázis , szekrények, székes sínek, dekoratív díszítés, malom és keményfa padlóburkolatok.

Milyen messze van egy körömpisztoly lőni?


A sebesség minden egyes egymást követő lövésnél csökkent, mivel a pneumatikus körömpisztoly feltöltött, azaz a megállási erő is csökken. Az első lövés egy sorozat tehát a legerősebb. A srác 50 métert idéz elő, mint a maximális távolság Az Nail utazott.

használhat PIN-na körmöket egy Brad nailer-ben?

Brad Nailer . Brad Nailers a következő lépés az Pin Nailers -ről. Ők használata & Ldquo; Brad & Rdquo; Nails , amelyek kicsiek az Nails -ben, de még mindig nagyobbak, mint az Pin Nails . A legtöbb Brad Nailers 18-es köröm szegmensei még mindig elég kicsi, hogy az lehet 't sok súlyt.

hol van a körömpobozok?

Nail BaseBoard to Wall
Állítsa be a Scribed Baseboard helyét. Következő, mindegyik Stud helyen, kalapács két 8d felület körmök a táblán keresztül, enyhe lefelé irányuló szögben, a felső és az alsó szélei közelében. A fa jelölésének elkerülése érdekében használja az köröm készletet, hogy a fejét a fa felülete alatt vezesse.

Hogyan telepíted a negyed fordulatot Nail pisztoly nélkül?

Hogyan kell telepíteni a negyed kerek formáját Nail pisztoly nélkül
  1. 1. lépés: vágott formázás.
  2. 2. lépés: feküdt a falhoz, öblítse le a padlót.
  3. 3. lépés: Hammer a befejező köröm szinte egészen a falba.
  4. 4. lépés: Használja a köröm beállítást, hogy meghajtja a köröm hátralévő részét.
  5. 5. lépés: Végezze el a tömítőanyagot.
  6. 6. lépés: Fedjük le a körömfejeket.

Mit használhatok a Brad nailer helyett?

Csak Használja a egy kalapácsot és kis befejező körmöket. Ha meg akarja hívni a köröm, csak Használja a egy kis középső ütést és süllyed a köröm. Ha van 200 $ put bele, HD és Lowe gyakran fut akció a palacsinta kompresszor 18-as / 16-os és / vágott fegyvert.

Milyen méretű légkompresszorra van szükségem egy befejezési körömre?


Milyen méretű légkompresszor Finishing Nailer és Brad Nailer ? A legtöbb befejező körmök és Brad Nailersnek szüksége van a -ra mintegy 60-100 psi és 0,3-0,5 CFM, így minden kis légkompresszor a piacon a körmök.

lehet ragasztani az alapboardokat?

Nincs szükség a körömre vagy az ragasztására a -nek a helyére; Telepítse az BaseBoard -t, hogy jobbra, szorosan a padlóformázáshoz.