Hogyan reagál Bruno az új házába?

Bruno úgy érzi, hogy a földön lévő magányosabb helyen van a semmi közepén. Úgy érzi, hogy nincs nevetés vagy meleg az új otthonában. Összességében az Bruno utálja az új otthonát, és azonnal visszahelyezni Berlinbe. Az új otthonát fúrja, hogy unalmas, hideg és kényelmetlen legyen.Tudja meg, milyen jól van Bruno az új otthonába?

Bruno nem boldog, kijelenti, hogy "gyűlöli ezt az -házat -nek, gyűlöli szobáját, és ő is utálja a festékmunkát". Ismertesse Maria-t, a család szobalányát.

Ismerje meg, hogyan válaszol Maria a Bruno kérdésére az új házban való életről? Szakértői válaszok Info Maria A nem azonnal válaszol Bruno kérdésére arról, hogy hol vannak, vagy mit jelent. A Boyne stílusának jellemzője, az Bruno fontos etikai és erkölcsi kérdést vetett fel gyermekként. Az kérdést -re tette az Maria -nek, amely összetett és nehéz válaszolni.

Ami ezt illeti, hogyan érzi magát Bruno?

Szakértői válaszok info A regény elején Bruno utálja az új házát -es -ben. Hiányzik a hatalmas öreg háza, barátai, és a Berlin virágzó városa. Mielőtt találkozik Shmuelnek, folyamatosan megpróbálja meggyőzni családját, hogy lépjen vissza Berlinbe.

Hogyan érzi magát GRETEL az új házról?

A legtöbb tizenkét éves gyermek, az Gretel nagyon aggasztja a társadalmi életét és a baráti társaságát. Az új házba költözik a barátaitól és más gyermekektől, akikkel kölcsönhatásba léphet az Gretel -nek. Először senki sem tölti az idejét a saját családján kívül és a babáival.

Mit élvez Bruno a berlini otthonáról?

Bruno's Kedvenc dolog -ről Az otthona Berlinben a masszív, amely a negyedik emeletről a talajszintre fut. Bruno Kedvenc kedvtelései lecsúsznak a masszív tengelyen és felfedezni a számos nooks és crannies-t a masszív Home -ben.

Mi a neve Bruno új háza?

Az név Auschwitz hangja hasonló a kifelé. Auschwitz valójában a Dél-Lengyelországban található koncentrációs tábor neve, ahol Bruno apja felelős a foglyok szisztematikus megsemmisüléséért.

volt Bruno anyja boldog, hogy elhagyja Berlin?

Bruno anyja ideges és szomorú az -ről, elhagyva a házat Berlin -ben. Bruno rájön, hogy van egy & ldquo; furcsa nevetés és rdquo; és nem, ldquo; nézd meg az Happy & Rdquo-t; amikor a lépésről beszél. Miközben elmagyarázza az Bruno -nek, hogy nincs más választásuk, mint az hagyja , & ldquo; Anya felsóhajtott, és körülnézett a szobát, mintha soha nem látná újra és rdquo-t; (5).

, aki Herr Roller volt?

Herr Roller traumatizált háborús veterán, akinek kiszámíthatatlan viselkedése vélhetően miatt súlyos fejsérülést elszenvedett ő a fronton. Bruno túl fiatal ahhoz, hogy megértse; Csak az Herr Roller -et látja, mint egy őrült őrült, a szórakozás alakja.

Mi történik a történetben, hogy Bruno nem tud róla?


Bruno nem látta az apját, mivel elhagyták Berlin. Beszélt akarta beszélni az apájával az családjáról a otthonról. Mi az a tényleg az történetén, hogy Bruno volt nem tudatában a -nek? Az apja véget ért azoknak a katonáknak, akiknek a koncentrációs táborban dolgozott, ahol a zsidókat naponta kínozták.

Miért nem olyan, mint Bruno nevetve a Herr Roller-en?

Bruno anyja nem tetszett neki nevetve a Herr Roller -nél, mert súlyos fejsérülést szenvedett, miközben az Bruno apjával a nagy háborúban szenvedett.

Hogyan kezelte Maria-t a Bruno-val összehasonlítva?

Hogyan kezelte a Gretel Maria-t azáltal, hogy a Bruno kezelte a -et? Gretel durva és udvariatlan, mert az Maria csak egy szobalány. Az Bruno esetében az a család tagja, aki az -nek munkája van az Do -nek.

Mit gondolsz, hogy Maria elmondta Bruno-ról Pavelről?

Mit jelent az Maria a Bruno-ról a Pavel -ről? Maria megerősíti, hogy az Pavel orvos volt egy másik életben." Maria beleegyezik, hogy -nek elmondja Bruno -nek, amit tud az Pavel életéről, mielőtt eljött volna, de megígéri, hogy senki másnak szól.

mi történt Bruno apjával a végén?

Az végén a film, Bruno settenkedik az otthontól távol, töréseket a táborba ahhoz, hogy segítséget shmuel megtalálni az apja , később születik gázkamrában végrehajtandó, mint téved egy tényleges foglyért.

Miért meglepődött Gretel az ablakon?


Szakértői válaszok info
Az Gretel oka annyira zavaros, mert ő soha nem látott látást, mint az SHE az ablak -jét. Gretel látja a közösséget, amely csak férfiakból áll, squalorban él egy emeleti kunyhókban, ahol nincs zöldövezet.

hol gondolja Grretel ők?

Szakértői válaszok info
Míg Bruno a szobájában van, ő az ablakon keresztül néz, és más gyerekeket lát a távolban. Mivel szülei elfoglaltak, Bruno megy az Gretel szobájába, és elmondja neki a gyerekeket He fűrész az ablakon. He nem gondolja, hogy nagyon barátságosak. Gretel megy a szobájába, hogy vizsgálja meg.

Hogyan reagál Bruno családja az eltűnésének?

Amikor eltűnik, a anyja és húga elhagyja Berlinnek, meggyőződve arról, hogy ott járna. A apja az Auschwitzban marad, és az fiát keresi. Végül ez azt mutatja, hogy az Bruno eltűnési az családján -ben van. Nem tudtak előrehaladni az életükkel, mintha semmi sem történt volna.

miért tétovázik a GRETEL-t, mielőtt megnézné a Bruno ablakát?

Mielőtt Gretel úgy néz ki Out Bruno ablak a 4. fejezetben, habozik. Nem biztos benne, hogy az -t akarja, hogy nézze ki a -et, mert nem biztos benne, hogy tetszik, amit lát. Gretel aggódik, hogy láthat valamit, ami megijeszt, vagy megzavarja őt.

Miért van Shmuel Bruno házában?

Miért van Shmuel Bruno háza ? Mivel az Shmuel kis keze van, Kotler lehetővé teszi, hogy lenítse a poharakat a parancsnok családjára.

miért van Bruno féltékeny Shmuel?


Ha Bruno beszél Shmuel , Bruno jelentkeznek féltékeny mert Sámuel több barátja van, mint Bruno nem. Tehát drámai irónia, mert tudjuk, hogy az Shmuel -nek nincs több barátja (foglyok), de Bruno nem.

Mi történt, amikor a katonák hatalmas teherautókkal jöttek?

- Mi történt Mikor és ldquo; Az katonák mindegyike hatalmas teherautókkal jöttek & Rdquo; Shmuel és családja egy túlzsúfolt büdös vonatba került, ami a táborba vette. És apa és anya talán nem akarja, hogy barátok legyenek Shmuel-val, úgyhogy úgy döntött, hogy a saját titka lenne.

Milyen különbségeket észlel Bruno és Shmuel között?

Mindkettőnek ugyanolyan születésnapja van, amely hűvös, és a filmben ugyanolyan színű haj van. különbségek : Shmuel zsidó és Bruno -német fiú, Bruno él egy szép otthon friss élelmiszerek és a könnyű élet, míg Sámuel egy koncentrációs táborban, a munka vele saját halálát és nincs friss étele vagy ruhája.