Hogyan gondoskodik bútorok egy csúszó üvegajtón?

Helyezze az Sofa -t az Sliding Door -hez, az székek -vel szemben, vagy derékszögben az Sofa -hez. Kerülje el a szögletes elhelyezés használatát, amely több szobát vesz igénybe. Tegye a televíziót, a szórakoztató központot vagy a könyvespolcot az tolóajtó melletti falon, amely az ülősarokra néz.is tudni, hogy egy kanapét helyezhet el a teraszajtók előtt?

Általános szabályként az You nem akar egy -es kanapét helyezni az ajtó előtt, mert You nem akarja blokkolni az IT -et, és You nem Szeretné, hogy az emberek az Sofa hátulján járjanak. Azonban, az , ha a van elegendő hely, és az kanapé hátulja szép kárpitozással rendelkezik, ez a megjelenés az -nek nagyon jól működik.

Másodszor, elhelyezhetsz bútorokat a függöny előtt? Igen, A bútorokat az ablak -hez elhelyezheti anélkül, hogy elveszítené az összes fényét. Természetes fény és mdash; az egy dolog, amit lehet, hogy eléggé. Vagy ha egy rozoga elrendezés egy adott helyiségben, néha az egyetlen választás, hogy fel egy darab bútor előtt az ablakon.

Ebben a tekintetben, hogyan díszít egy csúszó üvegajtót?

, de néha kihívás lehet, hogy ezeket a portálokat a szabadban díszítse, így tükrözik személyes stílusát és érzékenységét.

 1. függönyök és drapéria. A függönyök és a drapériák kipróbált és igazi megoldást kínálnak a tolóajtók díszítésére.
 2. függönyrudak.
 3. oldalsó panelek.
 4. értékek.
 5. Houseplants.

Hogyan úszsz egy kanapén egy nappaliban?

Tekintsük úszó az kanapé a közepén egy nagy szoba helyezve, hanem a falhoz helyett. A tervezők gyakran Sofa -t úsznak, mint egy -ös helyiség létrehozása egy -es szobában -ben, hogy különböző területeket tegyenek nagy helyen, vagy egyszerűen középpontba kerüljenek.

kell a kanapé a fal ellen?

Ne nyomja meg az összes bútorokat ellen a falak. Húzza ki az Sofa (vagy más ülőhelyét) legalább 12 és prime; Az Wall -től. Ez teszi a helyet, hogy meghívósabb és hangulatos, ahelyett, hogy egy nagy csomó furcsa halott helyet hozna létre közepén.

Hogyan gondoskodik bútorok egy nappaliban egy csúszó üvegajtóval?

Kis nappali
Helyezze az Sofa -t, akár oldalra, akár oldalra az tolóajtóba, az székekkel, az székekkel szemben az Sofa -hez. Kerülje el a szögletes elhelyezés használatát, amely több szobát vesz igénybe. Tegye a televíziót, a szórakoztató központot vagy a könyvespolcot az tolóajtó melletti falon, amely az ülősarokra néz.

Hogyan gondoskodik a bútorok hosszú nappaliban?

 1. Tartsa a lábforgalmat az egyik oldalra.
 2. Helyezze a bútorokat egy sarok elrendezésbe a lábforgalommal a nyílt téren.
 3. Helyezzen néhány bútorot merőleges a szoba hosszára.
 4. néhány bútorot helyeznek szögben.
 5. körkörös kávéasztalok és étkezési táblák jól működnek.
 6. szűkebb lehetőség a kávéasztalok számára is.

Hogyan gondoskodik bútorok egy nappali TV-ben?

Layout Hacks: Kedvenc trükkök, amelyek a TV-nézés beépítését bármilyen nappali elrendezésbe
 1. Használja a kanapé hátulját, hogy meghatározza a helyet.
 2. Próbálja meg a forgatható széket a TV-nézéshez könnyű cserével. Az
 3. nagy helyet oszt meg több zónába.
 4. Helyezze a TV-készüléket a kandalló mellett, szögben.
 5. használja a kanapét, hogy megosztja a helyet.

Hogyan gondoskodik egy L alakú kanapéra egy nappaliban?


Alternatívaként az elrendezheti a -t az L - alakú szekcionált az Sofa -vel, amely merőleges hosszú, és az " L " rövid végével szemben. Az L - alakú szekcionált egy sarok segítségével egy kis vagy keskeny szobában van egy sarokba; Az kanapé a szekcionált oldalán, ahol a legjobban illeszkedik.

Hogyan gondoskodik bútorok egy kínos nappaliban?

Szoba elrendezések a kínos szóközökhez
 1. Méretezzük az asztal méretét a szobába, adjunk hozzá egy levelet, és pihenjen egy nagy szőnyegen.
 2. Helyezze a funkcionális bútorokat, például egy padot vagy tárolóeszközt, a bejegyzés közelében.
 3. egyensúlyi világítás a szobában; Tekintsük mind a feladat világítást, mind a hangulati világítást.

hol kell tennem a kanapé a nappaliban?

nappaliban , a fő dohányzóasztal vagy az oszmán az Sofas és a székek közepén helyezhető el. A legjobb, ha 18 hüvelyk a kávézóasztal és az Sofa között, így az italok és a TV-távvezérlő közel van. Sofa asztalok hosszú, keskeny asztalok, amelyek az Sofa mögött mennek hátulról.

Hogyan tartom meg a kanapét a falról?

hosszabb stop blokkok használhatók a kanapékhoz; Csak telepítsen egy hosszú táblát a hátsó lábak között, amelyek elég szélesek ahhoz, hogy az Wall -hez szemben legyenek. A stop blokkok fából készült csíkokból is készíthetők, amelyek egyik végén elfojtják a szék lábak profilját, és elég hosszú ahhoz, hogy megfeleljenek az alaplapnak.

Mi a legjobb ablak, amely a csúszó üvegajtókra kerül?

Legjobb ablakkezelések a csúszós ajtókhoz
 1. csúszó panelek. A csúszó panelek, más néven panel pálya vakok, a mi felső választás a csúszó üvegajtók és a széles ablakok.
 2. függőleges celluláris árnyalatok.
 3. függönyök és drapériák.
 4. Sliding Shutter Panels.
 5. puszta függőleges árnyalatok.

Hogyan fedezed az üvegajtókat a magánélethez?


Vessen egy pillantást magadra ezen üveg ajtóablakban, amely ötleteket tartalmaz:
 1. Faux Wood Blinds. A Faux Wood Blinds az üvegajtóhoz azonnali melegséget eredményez a helyedre.
 2. drapériák. Az üvegajtók drapériája lehetővé teszi, hogy az ajtók szépségét kiemelje anélkül, hogy elrejti volna.
 3. puszta árnyalatok.
 4. méhsejt árnyalatok.
 5. redőnyök.

Mit tegyen egy csúszó üvegajtót a magánélethez?

Egy másik stílusos módja annak, hogy lefedje az csúszó üvegajtók -ot drapériás panelekkel. Rétegezzük őket a függőleges celluláris árnyalatok vagy panel pálya vakok tetején, vagy hagyjuk őket egyedül egy puha, elegáns megjelenés esetén, amely az adatvédelmi -et és a fényszabályozást igényli, ha szükséges.
Az

függőleges vakok elavultak?

Newsflash: Tervezők a know-jelentésben, hogy az függőleges vakok nemcsak stílusa és mdash; Valójában soha nem voltam és ldquo; out & rdquo; Stílus! Igaz, voltak & ldquo; nagy és rdquo; Hírek a 80-as években, de az évtizedek során alakultak ki, és olyanok, mint a vízszintes rokonai, klasszikus és mdash; Nem is beszélve a gyakorlati!

hány függönypanel van szükségem egy csúszó üvegajtóra?

Szükséges Szükséges :
2 & NDash; 52 hüvelykes széles Drapery panelek az ajtó oldalán. Egy ajtó lefedése , I szükséges 4 panelek .

Hogyan lógsz függönyt egy tolóajtónál?

Helyezze az extra hosszú függöny rudat a zárójelben, és használja a szintet, hogy ellenőrizze, hogy egyenes. Óvatosan érintse meg a konzol felső vagy alsó részét úgy, hogy az függöny rúd szintje legyen. Húzza meg a csavarokat. A függönyöket a rúdra szálakoztatják, ha függönyök -ot használnak zsebfeloldóval vagy zárt hurkokkal vagy gyűrűkkel a tetején.

Hogyan fedezed le a toló üvegajtót a télre?


A csúszó üvegajtók szigetelése
 1. Ha a csúszó üvegajtók egy pályán futnak, tisztán tartsák a pályát.
 2. tömítés a csúszó üvegajtók szélei körül.
 3. Szigetelt drapériák, sötétítőfüggöny vagy celluláris vakok csak néhány termék, amely lehet használni, hogy csökkenti az energiaveszteséget keresztül toló üvegajtó.

hol lógsz egy függönyrudat egy csúszó üvegajtón?

Ez azt jelenti, hogy az Drapery Rodot a -nek 85 és rdquo magasságban kell lógni. Mérje meg és jelölje meg ezt a magasságot a fal fölött a üvegajtó , hogy ha a normál hossz működni fog az Ön üvegajtók . Ha nem, akkor talán a drapériák, hogy dolgozzanak. Rendben van az Rod -nek az -re az -es hüvelyk több hüvelyk az Üvegajtók felett.

Mennyi ideig tart egy tolóajtó?

A leggyakrabban látott Sliding Glass ajtó az USA-ban 6'8 "magas, egy rögzített és egy mozgatható 30" széles ajtó panel, amely akár 60 "-ig, akár öt méter széles. A standard szó félrevezető.