Miért nem tölti fel a primer izzómat?

Hibás Primer Bulb
Az másik oka A Primer töltelék problémája lehet az izzó maga. Kis perforációk a gumi lehetett beadni elég levegőt a üzemanyagrendszer, hogy a szívó túl gyenge. Távolítsa el az izzót -t az a motorról, és óvatosan ellenőrizze, hogy bármilyen kis lyukra vagy lyukakra.Ezután miért nem működik a primer izzó?

Ha Pumpáljunk nem üzemi , lehet, hogy a probléma az izzó önmagában, a üzemanyag vezetékeket az üzemanyagot az az izzó , vagy mindkettő. A ugyanaz marad az üzemanyagvezetékek. Amikor megkötötték és megrepedték, levegőbe engedik, ami lehetetlenné teszi az üzemanyagot az -re a karburátorba.

Másodszor, miért van a primer izzók? Az alapozás A légnyomással kezdődik, amelyet az primer izzóból az primer izzóból indul ki a üzemanyagtartályba. Egy eltömődött légszűrő vagy szoros tüzelőanyag-sapka, amely nem képes megfelelően levegőzni megfelelően, vákuumot hozhat létre, mint , a Primer injekciós levegőt a üzemanyagtartályba vezet, és nem kényszeríti az izzót.

Különben is, a primer izzókat gázzal kell tölteni?

Az primer izzónak -nek kell lennie, amely többnyire üzemanyag , ellenőrizze a régi és a repedés megkezdését. Cserélje ki a tygont. Van egy üzemanyag szivattyú a CARB által működtetett impulzusok által a forgattyús tok, a membrán is rossz lehet.

kell, hogy a primer izzó lyuk van?

A NO lyuk Primer -t akkor használjuk, ha az a alapozó az a Carb részét képezi. Igen a szénhidráttartalmú tál szellőzők keresztül a primer nyílás az a motorok a primer szerelt a légszűrő. Nagyon gyakori az a légtisztító hátlapra, a láncra az a Carb-hoz, és ha nem zárja le, ha nem elsődleges.

Miért nem kapja meg a karburátorom?

Nincs üzemanyag az karburátorban -nél sok dolog okozhat. Lehet, hogy egyszerű probléma lehet, mint egy tüzelőanyagszűrő olyan szoros, hogy az üzemanyag nem halad át. Egy másik logikai ok lehet az üzemanyag-szivattyú. A tartály oldalán lévő tüzelőanyag-vezetékben lévő lyuk is okozhatja az üzemanyag-szivattyút az üzemanyagtartály helyett az üzemanyag helyett.

a Primer Izzó szükséges?

A Primer BULB jelentése fontos , mert segít a karburátor kitöltése a megfelelő mennyiségű üzemanyaggal. Ezt az üzemanyag-vezetéken keresztül húzza. Lehet, hogy -nek szüksége van a -re, hogy rögzítse vagy cserélje ki az primer izzóláma -et, ha: nem megfelelő szívót hoz létre.

Lehet futtatni egy láncfűrészt primer izzó nélkül?

Nem, a motor kialakításától függően nem fog működni. nélkül tovább haladva az primer izzó az üzemanyagot a CARB-fúvókákra kényszeríti, és nem a motor közvetlenül. Ezenkívül nyomást és vákuumot is követ. nélkül Az izzó A CARB A állandó alapon elárasztja.

mit csinál a primer izzó?

Az primer a kis motoroknál egy kis műanyag darab, amely lenyomva tart, felhívja az üzemanyagot az üzemanyagtartályból és a karburátorba. A karburátor a motor egy része, amely összekeveri az üzemanyagot és a levegőt, hogy égetést hajtson végre. A legtöbb gyomnövénynek egy Primer Bulb van a karburátor elsődlegéhez.

Hányszor kell megsemmisíteni a fűnyírót?


Minden Ideje Nyomja meg a az Primer gombot, várjon két másodpercet. (Megjegyzés: Amikor kezdődik egy új motor első alkalommal , tolja az primer izzó öt alkalommal . Túlzott alapozás árvíz a porlasztó üzemanyaggal.)

Hogyan működik a primer labda?

Hogyan működik a . Ha megnyomja a indítópumpát vákuumot hoz létre, hogy szar gázt az üzemanyagtartályt keresztül az üzemanyag-vezetékek és a porlasztó. Az Primer megnyomása csak egy pár alkalommal az -nek az -nek elegendő üzemanyagot kell biztosítania a karburátor levegőjével, és készen áll az égésre.

Hogyan változtatja meg a primer izzót egy láncfűrészben?

Hogyan cserélje ki a primer izzót egy POULAN láncfűrészen (P3314 modell)
 1. Menjünk el. A primer izzó eltávolítása [TOP] 1.
 2. Távolítsa el a felső fedelet.
 3. Távolítsa el az indítószerelvényt.
 4. Távolítsa el a légszűrőházat.
 5. Távolítsa el a karburátorot.
 6. Távolítsa el a tisztító izzót.
 7. Az új primer izzó behelyezése [TOP] 7.
 8. Telepítse a tisztító izzót.

Hogyan cseréli ki a primer izzót egy McCulloch láncfűrészre?

Hogyan cserélje ki a McCulloch 3216 láncfűrész primer izzót
 1. Húzza meg a fekete, gumi gyújtógyertya A láncfűrész hátulján lévő gyújtógyertyát indítsa el, hogy megakadályozza, hogy a szerszám véletlenül megakadályozza.
 2. vizsgálja meg a primer izzót a motor bal oldalán, a húzó kötél felett.
 3. Helyezzen be egy T8 Torx csavarhúzót a recoil házon lévő négy csavarba a húzó kötél körül.

Melyek a levegő tünetei az üzemanyagvonalban?

AIR buborékok Az tüzelőanyag-vezetékben a elindulhat, csuklós vagy megtagadhat. Tartsa az üzemanyagvezetékeit INGYENES AIR -től, hogy segítsen az autójának zökkenőmentesen megtartani.

lehet egy primer izzó?


Ha igen, a szivárgás a motorban van. A legtöbb primer izzók elveszítenek szilárdságot, amikor a motor fut. Ez normális. Az izzó nem szabad az üzemanyagot vagy az összeomlását szívásban, de az -nek hajlamos elveszíteni néhány kemény szilárdságot, amikor eredetileg alapozott.

Mit csinál egy motor megjelenése?

Az Primer kis mennyiségű gázt szivattyúz a karburátorba. Az Primer gázt küld a karburátorba, így létrehozhat egy tüzelőanyagot és a levegő keveréket, amely készen áll arra, hogy jobbra menjen a hengerbe, és tartsa az motor működését.

Hogyan indul el egy gyepfelvatnyálót primer izzó nélkül?

Hogyan lehet egy pázsit fűnyíró nélkül primer izzó?
 1. Keresse meg a légtisztítót, és távolítsa el a borítóját.
 2. Folytassa a légtisztító eltávolítását.
 3. A házat most egyértelműen ki kell tüntetni. Az
 4. gyorsan helyezze vissza a légtisztítót az eredeti helyzetébe, és cserélje ki a fedelet.
 5. most, a fűnyíró készen áll a primer izzó nélkül!

Melyek a rossz üzemanyag-szivattyú tünetei egy külső motoron?

Sputtering vagy Misfiring egy másik jel, hogy az üzemanyag-szivattyú kiutat. Amikor a szivattyú nem biztosítja az üzemanyagot következetesen megtapasztalhatja a porlasztást, és azt is megtalálja, hogy a motor meghal, miközben a gép még mindig mozgásban van. Hasonló az gáz tartályának elfogyására.

Mi okozza az árvízet?

Common Az elárasztott külső motorok oka. Amikor egy Outboard Boat motor & Ldquo; árvizek, & rdquo; Túl sok üzemanyag van a hengerben. Ha ezek az elemek egyensúlyhiánya, az motor üzemanyagot fogyaszthat felesleg mennyiségű üzemanyaggal. Ennek eredményeképpen a motor megkezdése nehéz lehet a nedves gyújtógyertyák miatt.

Hogyan tisztázza az elárasztott külső motorot?


Clear , távolítsa el a dugókat, a Crank motor -t, vagy húzza ki az indítót az üzemanyag kiürítéséhez. Tiszta és száraz dugók ruhával. Cserélje ki a dugókat, próbálja meg elkezdeni a MAX Fojtószeleppel & amp; Nincs fojtás. Ha elkezdődik, akkor meghal, akkor megpróbálhat egy kis fojtót, mint egy normál kezdet.

Hogyan változtatja meg a toro primer izzót?

Cikk Bontás
 1. Távolítsa el a vezérlőelem fedelét.
 2. Távolítsa el az elülső fedelet.
 3. Távolítsa el a vezérlőtáblát.
 4. külön gyújtó és üzemanyag-vezeték a lemezből.
 5. Nyomja ki a Primer szerelvényt.
 6. illeszkedik az új alapozó izzót az alapra.
 7. Nyomja meg a szerelvényt a vezérlőelembe.
 8. Cserélje ki a gyújtású klipet és az üzemanyagvezetéket.