Miért fordulnak a görögdinnyeim a végén a végén?

A kalcium hiánya végső soron a gyümölcsök gyors fejlődését okozza a gyümölcsökben, hogy összeomlik magukat, az a -t az görögdinnye blossom végét egy Black , bőres lézióvá alakítja. Gyakrabban, mint nem, az görögdinnye Blossom vége rothadás akkor következik be, amikor a vízszintek ingadoznak a gyümölcs megkezdése során.Következésképpen, hogyan állíthatja le a végeredményt egy görögdinnyén?

Vízvisszatartó Adjon görögdinnyét 1-től 1-1 / 2 hüvelyk vizet minden héten termésképződést segítséget elkerül virágoznak csúcsrothadás . Tovább védheti a termést egy műanyag mulcsot vagy 2-4 hüvelyk szerves mulch alkalmazást az görögdinnye korona körül és a levelei alatt.

Hasonlóképpen, miért halnak meg a görögdinnyeim? Számos oka van az görögdinnyeinak meghalása -nek, mielőtt elérik a lejáratig. Az egyik gombás betegség. A túlzsúfoltság a gombás betegségeket meghívhatja. A víz mélyen olyan gyakran, amennyire szükséges ahhoz, hogy a talaj nedves legyen, de nem nedves nedves.

is kérdés az, hogy miért fordulnak a görögdinnye a fekete?

Amikor egy görögdinnye növény hiányos kalcium- vagy szenvedő szárazság vagy túlzott nitrogén, kialakulhat virágoznak csúcsrothadás, ami azt mutatja, mint egy halványzöld barnára fekete elszíneződés a vége a gyümölcs, ahol a Virág volt.

A görögdinnye rothad?

görögdinnye (görögdinnye) veszi körül 90 nap magok ültetése a betakarítást a gyümölcs - hosszú ideig a világ zöldségtermesztés. A görögdinnye ez rothadó alján, egy ismert állapot hasa rothadás lehet alaposan csalódást. Szerencsére a probléma javítható a jövő évszakokban.

Az Epsom Só Stop Blossom End Rot?

Epsom Só A Not megakadályozza a Blossom End Rot -t; elősegíti. Blossom End Rot -et a kalcium hiánya okozza. Epsom Só tartalmaz magnézium-szulfátot és mdash; nincs kalcium egyáltalán. Az Epsom Só hozzáadása a talajhoz több Rot -t hozhat létre, mivel a magnézium és a kalciumionok versenyeznek a növénybe való felvételért.

lehet a virágos vég rothadás leállítható?

Sokan használják kerti mész igazítani a kert A pH-t kalcium idején ültetés. Ez az lesz kezeli az egész kerti talajt. Míg az segítséget nyújthat a tápanyaghiányhoz kapcsolódó egyéb kérdésekben, az Stop Blossom End -hez, a kalciumnak a gyökereken keresztül a talajon keresztül kell eljutnia, nem pedig a leveleken keresztül.

Hogyan adhatok kalciumot a talajomnak?

Dolomite mész ( Calcium karbonát)
Az -on kívül adagoljuk a -t egy -es kalcium -t az talajjéhez, a dolomiti mész magnézium-karbonátot is tartalmaz, és ezért alacsony szinten emelhető -Magnézium Soils . Ha egy talaj teszt azt mutatja, hogy a magnéziumszintek már magasak, válasszon másik Calcium terméket.

Mi a legjobb műtrágya a görögdinnye számára?

Ha a görögdinnye növények megtermékenyítésénél használja az Nitrogén alapú műtrágyát. Miután a növény virágzást kezd azonban, kapcsolja be a görögdinnye foszfor és kálium- alapú műtrágya etetését. A görögdinnye az kálium és foszfor -t igényel az optimális dinnye gyártáshoz.

Hogyan adsz kalciumot a görögdinnye növényekre?


Calcium klorid. A javasolt megelőző intézkedés 2 evőkanál kalcium-klorid oldata 1 gallon vízben permetezve az görögdinnye lombozatára és gyümölcsére, legalább kétszer az növekvő szezonban egyhetes időközönként kezdődik, amikor a virágok elkezdenek virágozni . A premixált megoldásokat is értékesítik.

Mi a fekete görögdinnye?

Mit nevezünk mag nélküli fekete görögdinnye (rendkívül Sötét zöld bőrének köszönhetően) valójában egy képzelet dinnye. Bármi legyen is a neve, szeretjük ezt a dinnye nagy következetességét és ízét. Bármi legyen is a neve, szeretjük ezt a dinnye nagy következetességét és ízét.

Miért osztottam a görögdinnye a szőlőre?

Az görögdinnye több oka van -hez. A leggyakoribb ok az Watermelon leggyakoribb oka a hibás öntözés. Függetlenül attól, hogy a gyenge öntözési gyakorlatok vagy az aszály, amelyet nagy eső követ, a víz túlzott felhalmozódása sok nyomás alá kerülhet. Ennek eredményeként az görögdinnye törések.

Mit szórsz a görögdinnyein?

Szappan megoldások egy minden célra módon megszabadulni számos fajta kerti kártevők, köztük levéltetvek görögdinnye növények. Keverjük össze az 1 evőkanál folyékony kastélyszappan 1 gallon vizet, rázzuk jól, és spray minden levélfelületet, beleértve a levelek alsó szintjét. Ez a keverék dehidratálja a levéltetveket.

Hogyan védi a görögdinnye-t a kártevőktől?

az ezüst polietilén mulch elterjedésével az görögdinnye ágy felett ültetés előtt. Fedjük le az éleket a talajjal -re -re tartsa a fényvisszaverő mulcsot a helyén, és vágja le a lyukakat - 3-4 hüvelyk átmérőjű - a mulchban az görögdinnye üzembe helyezéséhez.

Mi a baj a görögdinnye?


A görögdinnye sérülékeny a vírusok számára, közülük sokan rovarok, például uborka bogarak és levéltetvek. Vírusok, mint például az görögdinnye mosiac, stunt növényi növekedés, és zsugorodó, torzító, foltos, ráncolási és elszíneződése a növényi levelek.

Hogyan vigyázol a görögdinnyeiről?

míg a dinnye növények növekszik, virágzó és gyümölcs beállítása, szükségük van 1 - 2 hüvelyk vízre hetente. Tartsa a talaj nedvességét, de nem vízzel. Víz a szőlő bázisán reggel, és próbálja meg az -t a -hez, ne nedvesítse meg a leveleket és elkerülje a fejlécet. Csökkentse az öntözést, ha a gyümölcs növekszik.

Hogyan alkalmazod a dinnye műtrágyát?

Megtermékenyítjük a -t az görögdinnye üzem hetente egyszer folyékony oldható műtrágya -vel. Indítsa el az műtrágya 20-10-20-as mérését, amíg a növény virágai virágoznak. Ezután váltson egy 20-20-20 műtrágya -re a szezon többi részében.

Hogyan kezeled az Blight Gummy Stems-t?

Növelje az Gummy Stem Blight vezérlését Control by Csatlakozó uborka bogarak és levéltetvek folyékony Sevin & REG; sup> rovarölő rovarirtók, készen állnak, készen állnak a permetezésre és koncentrátumra formák. Legalább egy nap az rovarok kezelése és a cucurbit növények betakarítása között.

Hogyan növekszik a legjobb görögdinnye?

Hogyan növekszik a görögdinnye a
  1. hőmérséklet legjobb ízét. A görögdinnye meleg hőmérsékletet igényel & 8212; mind a talaj, mind a levegő.
  2. talaj. Gress görögdinnye gazdag, jól leeresztett talajban.
  3. gondozás. A 6-12 méter (1,8-3,6 m) térben lévő görögdinnye; Ne hagyja, hogy a növények versenyezzenek a talaj nedvességére vagy tápanyagokra.
  4. víz.
  5. , ha a vízhez.
  6. nincs víz.
  7. betakarítás.
  8. két ízesítő görögdinnye Kedvencek:

Mennyi ideig tart a görögdinnye gyümölcsök érett?


65-90 nap

milyen gyakran kell vizet a görögdinnye?

Víztetés ütemtervek
Watermelons Do Nincs szükség különösen nagy mennyiségű Water -re az ültetési időkben, bár az 1 és 2 hüvelyk Water . Győződjön meg róla, hogy az a talaj nedves és között 6 hüvelyk mélysége minden alkalommal, amikor Water .

Miért nem termelnek a cantaloupe növények?

magas hőmérséklet vagy magas termékenység Az Cantaloupe -t az -t csak olyan férfi virágzást okozhat, amelyek a szegény Fruit készletet eredményezik. A nematódok kis növényeket is okozhatnak , Blooms és Gyümölcs . Ez korlátozza a tápanyagok felvételét a gyökérrendszerből a lombozathoz, ami sárga és stunted növényi -t eredményez.