A MOBX kerete?

A
Mobx a táblázatokban található reaktív programozási elvek ihlette. Az MVVM keretek ihlette, mint a Meteorjs Tracker, Knockout és Vue. JS. Az Mobx azonban átlátszó funkcionális, reaktív programozást hoz a következő szintre, és önálló végrehajtást biztosít.Ezen figyelembe véve, hogyan működik a Mobx?

Mobx Reagál minden meglévő megfigyelhető tulajdonságra, amely a nyomon követett funkció végrehajtása során olvasható.

 1. MOBX Tracks Tulajdonságok, nem értékek.
 2. példák. Az
 3. Mobx csak a szinkronban elérhető adatokat nyomon követi. Az
 4. Mobx csak akkor nyomon követi az adatokat a megfigyelői összetevőkhöz, ha azok közvetlenül hozzáférnek a render által.

Továbbá, ami jobb Redux vagy Mobx? skálázhatóság. Mivel az Redux -t felülvizsgálták, és elvárja, hogy a reduktor funkciók tiszta legyenek, könnyebben skálázható, mint Mobx . Az Redux véleményezett és tiszta jellege lehetővé teszi az alkalmazások skálázhatóságát. A tiszta funkciók könnyebben tesztelhetők, mivel kiszámíthatóak és egyszerűek.

Ezt követően azt is megkérdezheti, hogyan adsz hozzá egy reakciót a Mobx-re?

Ez megköveteli a kiadás; Ha inkább nem küldi el, használhatja a Mobx új dekorátorait díszítő szintaxis nélkül is. Először

 1. , add hozzá a Mobx és a Mobx-reagálást a projektre.
 2. Ezután hozzon létre egy könyvtárat, ahol hozzáadhatja a boltokat.
 3. most, hozza létre az első boltot.
 4. Csatlakoztassa a boltot, hogy reagáljon.
 5. Csatlakoztassa alkatrészeit a MOBX-hez.

reagál egy könyvtárat vagy keretet?

React egy könyvtár az elkészíthető felhasználói felületek építéséhez. Ösztönzi az újrafelhasználható UI komponensek létrehozását, amelyek idővel változnak az adatokat. Ez nem teljes alkalmazás keret, mint a szögletes, ez csak egy kilátás. Tehát nem közvetlenül összehasonlítható az keretrendszerhez, mint a szögletes szögletes.

Mi a Redux reakció?

Redux egy kiszámítható állapotú tartály a JavaScript alkalmazásokhoz. Segít olyan alkalmazásokat írni, amelyek következetesen viselkednek, különböző környezetekben (kliens, szerver és natív) futnak, és könnyen tesztelhetők. Az Redux együtt használhatja az React -et, vagy bármely más nézetkönyvtárral.

Mi az állami menedzsment reagál?

Az a reagálása. React egy State Management könyvtár. Ha egy reagál alkalmazást, akkor összeállít egy csomó komponenst, hogy egy olyan komponens fát készítsen az Ön és az App / & Gt; és véget ért az & lt; bemenet / & gt; s, & lt; div / & gt; s és & lt; gomb / & gt; s.

Hogyan frissíti a React App létrehozását?

frissítés Egy meglévő projekt az React -Ripts új verziójához nyissa meg a Changelogot, keresse meg az aktuálisan bekapcsolt verziót (Ellenőrizze a csomagot. JSON Ebben a mappában, ha nem biztos benne), és alkalmazza az újabb verziók migrációs utasítását. A legtöbb esetben az Reaging -Scripts verziója a csomagolásban.

Mi a Redux?

Redux egy kiszámítható állapotú tartály a JavaScript alkalmazásokhoz. Segít olyan alkalmazásokat írni, amelyek következetesen viselkednek, különböző környezetekben (kliens, szerver és natív) futnak, és könnyen tesztelhetők. Egyszerűen az Redux egy állami menedzsment eszköz.

mi reagál az natív alkalmazás?


reagál Native egy JavaScript keretrendszer írás valódi, natív renderelő mobil alkalmazások iOS és Android . React Native is kijavítja a JavaScript interfészeket a platform API-k számára, így az React natív alkalmazások hozzáférhetnek a platform funkciókhoz, mint a telefonkamera, vagy a felhasználó helye.

AMX-ben megfigyelhető?

Decorator, amely felhasználható az ES7- vagy TypeScript osztály tulajdonságaihoz, hogy az megfigyelhető -t. A @ megfigyelhető alkalmazható például mezőkön és ingatlantulajdonban. Ez finom szemcsézett vezérlést kínál, amelyen az objektum része az megfigyelhető -vel.

Hogyan használod a MOBX-t reagálni natív?

Telepítés
 1. Hozzon létre reaktort Native App: Használja a CRNS eszközt egy ilyen alkalmazás létrehozásához. NPM Install -G létrehozása-React-Native-App Create-React-Native-App My-App CD My-App / NPM Start Másolás.
 2. Install Mobx: NPM i mobx mobx lépnek --save Copy.
 3. Babel bővítmények telepítése:
 4. .babelrc.
 5. nativebase.
 6. konfigurálja a függőséget.

miért reagál jobb, mint a szögletes?

Az szögletes és React komponens alapú architektúrával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy kohéziós, újrafelhasználható és moduláris komponensekkel rendelkeznek.De a különbség a Tech Stack pontján jön. React A a JavaScript használatával használja, míg az szögletes a Webfejlesztés hibakivitelével jár, amely kompaktabb és hibamentes.

, aki Redux-t készített?

Dan Abramov

Mi a fluxus keret?


Flux egy olyan építészet, amelyet a Facebook belsőleg használ, amikor reagál. Ez nem keret vagy könyvtár. Ez egyszerűen egy újfajta építészet, amely kiegészíti a reagálást és az egyirányú adatáramlás fogalmát. Műveletek - Helper módszerek, amelyek megkönnyítik az adatokat a diszpécsernek.

kell használni a reagálási kontextust?

Vegyük a időt, gondolkodj és tervezzen megfelelően, és ha látsz néhány adatkészletet számos szintre a fán, és nagyon nehéz lesz kezelni, akkor vegyen be hívást és -t Használja a kontextust. Az kontextusnak csak a -t kell használni csak az adatokra, amelyeket az Reager komponensfa különböző szintjén használnak.

mi a fluxus minta?

Flux az alkalmazás architektúra, amelyet a Facebook az ügyféloldali webes alkalmazások építéséhez használ. Ez kiegészíti a reagálható komponens komponenseket egyirányú adatáramlás felhasználásával. Ez inkább egy minta , nem pedig formális keret, és azonnal elkezdheti az Flux használatát azonnal sok új kód nélkül.

hol van Dan Abramov?

? Dan Abramov egy szoftverfejlesztő a Facebookon. Együtt Andrew Clark, létrehozta Reduxot. Azt is csatolta a létrehozott reakciók alkalmazás. Ő házas Kseniya Abramova, és jelenleg Londonban él, Egyesült Királyság.

Mi a különbség a Redux és a Mobx között?

Mobx főként megfigyelhető az adatok tárolására. Redux főként a JavaScript objektumot használta az adatok tárolásához. Az Mobx -ben a frissítések automatikusan megtörténhetnek a megfigyelhető attribútum segítségével. Az Redux esetében számos fejlesztői eszköz áll rendelkezésre, a tiszta funkciók és a kevésbé absztrakció megkönnyíti a hibakeresést.