Hogyan működik az LZR Racer?

Az LZR impulzus fürdőruha azt állítja, hogy alakítja az úszó testét, és kényszeríti az izmokat és a bőrt egy golyó alakú aerodinamikai szerkezetbe, amely csökkenti a Drag & Ndash; és lehetővé teszi az úszók számára, hogy gyorsabban mozogjon, miközben kevesebb energiát költünk.Itt volt, miért tiltott az LZR Racer fürdőruha?

Kétrészes Tiltott a "Technology Dopping FINA, az irányító testület az úszás, a betiltották a teljes lefedettség, az alacsony légellenállású fürdőruha, hogy jóváírják a segítő úszók a törés a világ szinte valamennyi úszó rekordok az tavaly. A tavalyi évben az Speedo Lzr Racer Swimsuit -n túlértelmű előrehaladás volt.

Hasonlóképpen, miért tiltották a Speedo fastskin? Elején ebben az évben, az úszók vannak betiltották világszerte viselt poliuretán és neoprén ruhák a verseny során. Phelps az SPEEDO LZR-t viselte, egy teljes test, 50 százalékos poliuretán fürdőruhát a pekingi olimpián, ahol nyolc aranyérmet nyert. Phelps megszakította a hét világrekordot Pekingben.

, mi is a Speedo Lzr versenyző?

A LZR versenyző (kiejteni „lézer”) van egy sor verseny fürdőruhák által gyártott Speedo egy nagy technológiai fürdőruha szövet álló szőtt elasztán-nejlon és poliuretán. A fürdőruhák -es a testhosszúságban készültek; Ezek tömörítik a testet és csapdák a levegőt a felhajtóerőre.

tech öltönyök érdemes?

Befejezett, hogy az Tech Suits gyorsabbá válik. Megszakították a rekordokat, amelyeket szakemberek dolgoznak, és óriási költségvetésük volt a teremtésükbe. Tudományos kutatás Az Tech Suits -hez való hatására a vízben a vízben pozitív eredményeket adtak vissza.

miért tiltották a Finának a teljes testet?

Az Suits hatályba lépett a víz elárasztva az úszó testét és volt , ezért hidrofób. A húzás az emberi test mozgó víz mintegy 780-szor nagyobb, mint a drag, amikor mozog a levegő, így jelentős előny, hogy kap annyi az test a víz szintje fölé, mint lehetséges.

tech tech illegális?

A 2008-ban és 2009-ben használt betiltott öltönyök poliuretán alapúak voltak. Irányelvek a 2015-től konkrét intézkedések, hogy szabályozza a vastagsága, a felhajtóerő és a permeabilitása az anyag. A versenyben használt csúcstechnológiai ruhák már nem képes cipzárral vagy más típusú rögzítéssel rendelkezni.

Milyen fürdőruha van az olimpiai úszók viselése?

A legtöbb versenyképes úszók is Wear special Swimsuits , beleértve a részleges bodysuits, racerback stílusokat, a zavarokat és a versenyzési rövidnadrágot, hogy segítsen a vízen keresztül a vízen keresztül.

Mikor kezdték meg az úszók szemüvegét viselni?

Csak két évvel később David Wilkie lett az első Swimmer , hogy az Goggles -t a nemzetközi medence versenyeken, az 1970-es nemzetközösnedves játékokban. védőszemüveget 1976-ban először engedélyezték az olimpián, és sok sportoló az 1972-es játékokban készítette őket.

mi a fastskin?


A technikai tények. Az Fastskin FSII egy teljes testbőr öltöny, amely különböző szövetekkel rendelkezik a test különböző részein. Ez optimalizálja a víz áramlását az úszó körül, amely lehetővé teszi számukra, hogy gyorsabban mozogjanak. Az eredeti Fastskin ugyanazt a szövetet használta. Ez a cápán alapul.

Mi a textil öltöny?

Az úszásban az úszásból származó világrekordok sokszor állapították meg a BODYSUITS-eket vagy az ruhákat, amelyek a versenypályán 2008 februárjától 2009 decemberéig megengedettek a versenypályán. Ezek az Suits Javítani kell a teljesítményt a felső sportolók, különösen a nagyobb fizikumok.

Milyen anyagot eredményez?

az 1950 márkanév létrehozta az első watershort és elindította azt legelső ruha készült Nylon . Az 1970-es években a Speedo lett az első olyan vállalat, amely az Nylon / elasztánból készült fürdőruházat előállítására szolgál. A SPEEDO bemutatta a kitartást, a világ első klórálló anyagát, 1994-ben.

, aki feltalálta a Speedo-t?

Alexander Macrae

Hogyan készülnek a Speedos?

Swim rövidnadrág leggyakrabban készült egy nylon és spandex (lycra) kompozit, míg a hosszabb életű ruhák készült poliészter és még mások, más anyagokból.A legtöbb úszás rövidnadrágnak van egy bézs vagy fehér elülső bélés hasonló szövetből.

Mikor találta meg a fastskin fürdőruha feltalálta?


A többi a történelem: Az Fastskin debütált a 2000-es Sydney Olimpián, ahol az érmek 83 százaléka nyerte az új öltönyt viselő úszók.

, aki úszást fejtett ki?

kapitány Matthew Webb volt az első ember, hogy úszni az angol Channel (Anglia és Franciaország között), 1875-ben használta mell, fürdés 21.26 mérföld (34,21 km), 21 óra és 45 perc. A következő 36 évben nem reprodukálta vagy felülmúlta, amíg Bill Burgess 1911-ben tették meg a kereszteződést.

mit jelent a Fina?

F & EACUT; D & EACUT; RATION INTERNATIONALE DE NATTION

hogyan csökkentik a swimsuits drag?

Skin súrlódás A lehet csökkentett , amely sima anyagokat hoz létre, amelyek kevés ellenállást hoznak a víz ellen. A gyors fürdőruhák , ami fedezi a szervezet legtöbb, csökkenti mind formában drag és a bőr súrlódás . Bár azok voltak, még felfedezték az úszók számára, hogy az ujjaikat az -re csökkentsék a -re.