Mi a festékcsökkentő?

A hígítók és az reduktorok közötti fő különbség az Paint típusban van, amelyet alkalmaznak. A hígítók a lakkalapú festékekhez vannak . Az reduktorokat a uretán alapú festékekhez használják. Például, ha az festék egy zománcalapú termék, ne használjon vékonyabbat, hanem inkább egy reduktorot.Szóval, mi van egy festékcsökkentő?

Az uretán reduktor lehetővé teszi az festék konzisztenciáját, hogy megkönnyítse az autófelületen. Az reduktor ezután elpárolog, lehetővé téve az Paint beállítását és megkeményítését.

A fenti melletti, tiszta kabátot igényel redukernek? világos kabátot festék szüksége kell használni néhány órán belül vagy máshol megkeményednek. Mindig az akril keményítőt és az akril reduktorot használjon. Minél magasabb a keményítő szintje, annál gyorsabban száraz lesz. Ha egy gyorsabb szárító Clear Coat -t szeretne, adjon hozzá további keményítőt.

Az emberek azt is megkérdezik, mi a keményítő a festékben?

Hardener , (vagy az aktivátor, amint az a vállalkozásban ismert) Az festék -t kémiailag keresztköti az festék -t az hardener -be, így egy olyan uretán keveréket, amely sokkal erőteljesebb a kémiai támadás. Az Paint soha nem fog teljes mértékben gyógyítani, ha nincs aktiválva.

a festékcsökkentő ugyanaz, mint a vékonyabb?

Az hígítók és reduktorok közötti fő különbség az Paint típusú típusban van. Thingers a lakkalapú festékekhez . Az reduktorokat a uretán alapú festékekhez használják. Ha például az festék egy zománcalapú termék, ne használjon vékonyabb -t, hanem inkább egy reduktorot.

keményítő és aktivátor ugyanaz?

az aktivátor ugyanaz a , mint Hardener a tiszta bevonathoz? Egy általános álláspont aktivátorok és Hardeners Az azonos dolog; kezdeményezzük a 2K-os termékeket. Mindazonáltal csak az aktivátor -ot kell használnia a Tech lapon, és nem az Hardeners / aktivátorokat különböző márkákból vagy termékekből.

Mi a különbség az aceton és a festék vékonyabb között?

Acetone lágyítja vagy emeli az festéket -t. Az ásványi szeszes italok és az festék vékonyabb ugyanolyan dolog. Mindkettő lassabb haldokló, enyhe oldószerek a zománcok és lakkok csökkentéséhez. Amikor a költségre kerül, az festék vékonyabb általában olcsóbb.

lesz 2 csomagoló festék szárítás nélkül keményítő?

2 Csomagfesték Szárítsa meg a -t, de nem gyógyítja az -t az hardener nélkül. Ez nem lesz megfelelő, vagy így véd. Ez 2 csomag okból!

A zománcfesték vékonyabbnak szüksége van?

Thinners használnak vékony a zománc festékek . Do nem vékony közvetlenül a palackba, hacsak nem fogja használni az Paint -et. Az zománcfesték hígításakor a következő arányt kezdeti pontként használja. Fényes; 3 rész festék - 2 rész vékonyabb .

Mi a festék és a vékonyabb arány?


Ellenőrizze a festéktartály címkéket a gyártó által ajánlott festékhez a vékonyabb arány festéséhez. Általános célú hígítás, 3: 1 vagy 4: 1 arány a festék vékonyabb vagy hasonló aránya megfelelő. Fontos megőrizni a festék mennyiségét, mint a festék vékonyabb mennyiségét.

mit vékony autófestékkel?

Töltse fel a spray palackot Paint hígítóval vagy lakkával. Ezeket az elemeket bármely hardveráruházban értékesítik. Az You -nek meg kell választania a megfelelő vékonyabbat vagy lakkot, hogy keverje össze az automatikus festék típusát, amelyet fog használni.

Hogyan festhetem az autómat otthon?

Lépések az autó festésére
 1. Szerezd meg a megfelelő szállítmányokat és készítsd el a munkaterületet. Az
 2. tisztában legyen a rozsdafoltokkal, és megfelelő lépéseket kell tenni a javításhoz.
 3. meghatározza a használni kívánt festék típusát.
 4. homok a jármű.
 5. törölje le a járművet hígítókkal a por és a részecskék eltávolításához.
 6. Gyakorolja a festékszórási technikát.
 7. a járművet.

Hogyan keményítesz a festéket?

HOGYAN KIHÍVÁS LATEX PAINT
 1. Hagyja, hogy a festék nyitva maradjon, amíg természetesen nem szárad, ha kevesebb, mint egy hüvelyknyi festék az alján. Ez néhány napot vesz igénybe, kevesebb, ha az időjárás forró. Az
 2. egyenlő mennyiségű abszorbens citty alom vagy fűrészpor keveredik a festékbe.
 3. keverjük össze a festékbe.
 4. Keverjük össze a boltban vásárolt latex festék keményítőt a festékbe.

Mit tudsz festeni, hogy kiszáradjon?

Távolítsa el a fedelet, és hagyja, hogy az festék AIR száraz az CAN -ben.
Az felgyorsításához a folyamatot, keverjük össze egy abszorbens anyagba, például agyag Kitty alom, fűrészpor vagy maradék beton keverék. Soha ne öntsük az olaj festéket egy csatornába vagy a talajba.

mi a keményítő jelentése?


Hardener meghatározása. : Az, hogy ez különösen keményíti: egy hozzáadott anyag (mint egy festék vagy lakk), hogy megkeményítse a filmet.

mit kell festeni, hogy kiszáradjon?

Ha az festéket a száraz - felfelé, próbálja meg tölteni a részlegesen üres dobozokat a hulladék festék keményítővel, aprított újsággal vagy macska almával, hogy segítsen az Up összeomlásához, hogy az gyorsabban szárad. Tekintsük újrahasznosítás fém és műanyag festék kannák csökkentésére lerakott hulladék.

mit csinál a katalizátor a festékben?

katalizátor A kémiai kémia, amely kémiai reakciót gyorsabbá teszi, de az a -et nem használja fel a reakcióban. Az festékekben , katalizátorok felgyorsítja a polimerek képződését a gyantából. A kobalt vagy mangán naftenátot a gloss festékekben használják, hogy felgyorsítsák az alkidgyanta polimerizációját.

Szükségem van festék keményítőre?

Cans of Paint kevesebb, mint 1 hüvelyk festék bal alsó részén, nem Need festék keményítő , hogy teljesen kiszáradjon. Csak hagyja az -t a fedélzeten kívül a fedéllel, és az néhány napon belül megszárad. Ha azonban az CAN több mint 1 hüvelykes Paint -t tartalmaz, add hozzá az Paint Hardener -t, hogy teljesen megszáradjon.

miért használják a keményítőt?

Néhány keverékben Az keményítőt -ben egyszerűen növeljük a keverék rugalmasságát, miután beállítja. Más keverékekben az keményítőt a gyógyító komponensként használják. Az keményítő lehet egy reaktáns vagy katalizátor a kémiai reakcióban, amely a keverési folyamat során történik.

mennyi keményítőt adok hozzá festeni?


Általában a 4 rész Paint és 1 rész keményítő 1 részcsökkentő keveredése. Ha el kell keverni az festék -hez az Do ajtóelakadások részét, akkor az -nek ugyanezt az arányt követi. A gyárilag akrilok, mint például a Kirker festékek egy 3 quart gallonba kerülnek, és az hardener teljes quart-ot kell hozzáadni.

Használja a keményítőt az alapréteggel?

Tehát Ha YOU egyfajta -et csinál. A összes az bázisú bevonatokban a keverési arányhoz hozzáadódik. Mivel te nem ad hozzá semmilyen katalizátort vagy hardener vagy egy aktivátor, az You nem kell aggódnia a keményedés miatt. alapbevonat mindig keveredik a reduktorokkal, 50:50 arányban.

Mi a különbség az uretán és az akrilfesték között?

akrilfestékek különböznek az uretán -től, mivel vízalapúak. Ez azt jelenti, hogy a gyanta az elsődleges szer, míg az uretán az oldószertől függ. Ebben az értelemben a vízalapú akril festék sokkal toxikus, mint az uretán .